Gość: zaniepokojony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 11:49 Wczoraj kupiłem sobie laserową myszkę, ktora swieci od góry błekitnym światłem, czy to możliwe, że to od tego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Viola Re: Mam dziwne sensacje w prawej dłoni. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 11:53 nie onanizuj się tyle prawą ręką, to i "sensacja" zniknie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaniepokojony biedny ropuszniku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:03 byc może nie jesteś tego świadom, ale nie wszyscy muszą to robic tak jak ty, jak dorośniesz może się czegoś dowiesz na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: biedny ropuszniku 31.07.06, 12:05 a nie mógłbyś mi juz teraz opowiedziec? nie chce życ tak długo w niewiedzy i niepewnosci Odpowiedz Link Zgłoś
gph tak to możliwe 31.07.06, 12:15 Gość portalu: zaniepokojony napisał(a): > Wczoraj kupiłem sobie laserową myszkę, ktora swieci od góry błekitnym > światłem, czy to możliwe, że to od tego ? błękitne światło może wywołac niezdrowe sensacje. Zwłaszcza gdy emitują je latające spodki. Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: tak to możliwe 31.07.06, 12:17 ..albo lampy zamontowane pod płytą podłogową w samochodzie Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: tak to możliwe 31.07.06, 12:20 ropusznik napisał: > ..albo lampy zamontowane pod płytą podłogową w samochodzie albo niebieskie oczy dziewcząt na dużym upale. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: tak to możliwe 31.07.06, 12:25 Sprzedawali zrzuty komputerowe z Czernobyla i stąd to niebieśkie światełko!. Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: tak to możliwe 31.07.06, 12:26 masz na myśli tą poświate którą widac po zmroku? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: tak to możliwe 31.07.06, 12:31 Może złapał prawdziwą mysz a ta,biedaczka zaczęła świecić!!oczkami!!;o((( Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Mam dziwne sensacje w prawej dłoni. 31.07.06, 12:19 też mam sensacje a raczej drętwienie...Spowodowane najprawdopodobniej tym że dociągam popręg ciągnąc palcami a nie całą dłonią;-((Chyba zmienię taktykę. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Mam dziwne sensacje w prawej dłoni. 31.07.06, 12:27 Pewnie jest po prostu inaczej wyprofilowana niż twoja poprzednia mysz. Odpowiedz Link Zgłoś