Gość: picipolo IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 09:00 mam zaj.... ochote na piwo a moze i cos bardziej wyskokowego. pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tripis Re: moze piwko ? 14.02.03, 09:07 własnym oczom nie wierze !!! witaj picipolo! gdzie bywałeś jak cie nie bylo...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boldhead Re: moze piwko ? IP: 213.77.44.* 14.02.03, 09:11 tripis napisał: > własnym oczom nie wierze !!! > witaj picipolo! > gdzie bywałeś jak cie nie bylo...? tripis nie zagaduj, co z tym piwkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Może w sobotę? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 09:12 Bo dzisiaj nie dam rady, taki dzień:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boldhead Re: Może w sobotę? IP: 213.77.44.* 14.02.03, 09:15 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > Bo dzisiaj nie dam rady, taki dzień:) PASUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Może w sobotę? IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 09:18 jestem otwarty na rózne propozycje , ale nie ukrywam ze dzis tez bym cos "gryznoł" ale co to zostawiam waszej wyobrazni. pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: moze piwko ? 14.02.03, 09:17 jeśli dziś to po 16.00 wchodzę w to Picipolo masz u mnie zaległy browarek jakby co siemanko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Adam ! IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 09:23 ty to zacznij telefony odbierac !!!!!zadzwonie do ciebie po 16 to sie dogadamy. pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: panowie i panie kochane! IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 09:39 wiec gdzie i o której w sobote? pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: Adam ! 14.02.03, 09:43 Psiakrew, to Ty też chyba nie mogłeś się ostatnio dodzwonić do mnie? Paru klientów też mnie opierd... ostatnio, że nie mogą się dodzwonić do mnie, no i fuck'n shit parę zleceń poszło się bujać. No i Q mać, zero roboty i zero kasy :( Co za pieprzona sieć ta Era, coś jest do dupy z sygnałem za miastem, w serwisie badali mi telefon, badali kartę SIM i wszystko było OK. Niedługo przechodze do Plusa. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: Adam ! 14.02.03, 09:51 > era dla frajera > :) i dlatego rzucam hasło: Śmierć frajerom - frajer pompka !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew A więc sobota:) proponuję Kazimierz:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 09:53 Muszę sprawdzić jedną knajpkę:) Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: A więc sobota:) proponuję Kazimierz:) 14.02.03, 09:57 bedę z wami duchem a którą knajpke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: A więc sobota:) proponuję Kazimierz:) IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 10:01 zbigniew daj znac jak bedziesz wiedział . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: A więc sobota:) proponuję Kazimierz:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 10:04 m.in napisał: > bedę z wami duchem A czemu duchem? > a którą knajpke? Jaką Stajnię czy cuś:))) Ty podobno dokładnie wiesz gdzie to więc może być tak nas poprowadził co? Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: A więc sobota:) proponuję Kazimierz:) 14.02.03, 10:20 poprowadzę was mentalnie, duchowo, psychotronicznie i stroboskopowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tripis Re: A więc sobota:) proponuję Kazimierz:) IP: 195.117.16.* 14.02.03, 10:43 wchodze w to stajnia... gdzie to jest? o ktorej? Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: A więc sobota:) proponuję Kazimierz:) 14.02.03, 10:46 na tej stronie: www.kazimierz.com/index.php?t=fotografie&t2=pawel_mazur jest zdjecie podpisane podwórko przy maiselsa w głębi widać (za kwiatkiem) brazowe drzwi to tam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boldhead Re: A więc sobota:) proponuję Kazimierz:) IP: 213.77.44.* 14.02.03, 11:04 m.in napisał: > na tej stronie: > <a href="www.kazimierz.com/index.php? t=fotografie&t2=pawel_mazur"target= > "_blank">www.kazimierz.com/index.php?t=fotografie&t2=pawel_mazur</a> > jest zdjecie podpisane podwórko przy maiselsa > w głębi widać (za kwiatkiem) brazowe drzwi > to tam :)) ladne zdjecie, gra, o ktorej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: A więc sobota:) proponuję Kazimierz:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 11:45 Gość portalu: boldhead napisał(a): > ladne zdjecie, gra, o ktorej? Nie wiem 20.00? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: stanęło na sobocie, o 20??? ntxt. IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 12:18 i bardzo mi to odpowiada drodzy parafianie.nie ma to jak wypic browarka w miłym towarzystwie. pozdrawiam picipolo Ps.a gdzie sie podział Trudny,ksywa jarzabek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: stanęło na sobocie, o 20??? ntxt. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 12:22 Gość portalu: picipolo napisał(a): > i bardzo mi to odpowiada drodzy parafianie.nie ma to jak wypic browarka w miłym > > towarzystwie. Dobra zakładam nowy wątek:) Odpowiedz Link Zgłoś