Dodaj do ulubionych

Zagraniczni goście zdumieni gościnnością Polaków

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 23:48
Żenujące przedstawienie i żenujące kryptoreklama. Bez komentarza...
Obserwuj wątek
    • Gość: Smocur Re: Zagraniczni goście zdumieni gościnnością Pola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 00:11
      Faktycznie: zarówno skąpo odziana dziewczyna, jak i gaździna oraz stół szwedzki
      to typowe elementy folkloru Krakowa i synonim polskiej gościnności...
      Gratulacje dla "obiektywizmu" Pani Redaktor!
      • Gość: brednia markt powinni tego zabronić... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 00:25
        • Gość: dziury w plecach bronami.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 00:30
    • Gość: msnbetterthan Re: Zagraniczni goście zdumieni gościnnością Pola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 09:35
      magiczne miasto...
      _____
      Krakow Old Townapartments
      Krakow airport transfers
      • Gość: antypajac umiesz coś innego napisać ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 15:12
        jestem w szoku !
        tylko tyle masz do powiedzenia w każdym temacie ?
    • Gość: siebywa Re: Zagraniczni goście zdumieni gościnnością Pola IP: *.net.autocom.pl 09.08.06, 09:48
      ten sam chłam co "wyrwigrosze"... no ale przeciez Pani Aldonka z Panem Krzysiem bywają u
      wyrwigroszów więc nie można było się spodziewać więcej.
    • Gość: Touristiker Re: Zagraniczni goście zdumieni gościnnością Pola IP: *.biuro.net.pl 09.08.06, 11:32
      O w mordę co za poziom, ze zwykłej chałtury do kotleta, jakich w krakowie
      masa - od razu wydarzenie.
      Ja moim gościom z Niemiec śpiewam przy ognisku polskie pieśni partyzanckie po
      niemiecku i z tego sensacji nie robię.
    • Gość: eeeee Re: Zagraniczni goście zdumieni gościnnością Pola IP: *.wolfson.cam.ac.uk 09.08.06, 20:18
      po przeczytaniu artykulu nie odnioslem wrazenia zeby ten kabaret to bylo cos
      specjalnego; no ale moze szwajcarow jest latwiej zadowolic;
    • Gość: dr. Lewatywa kiełbasa, smalec, kaszanka .. samo zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 20:25
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka