Gość: m IP: *.earth.pl / *.earth.pl 10.08.06, 14:02 Gdzie w Hucie można takie sklepy znaleźć? Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: ubrania dla tęgich IP: *.earth.pl / *.earth.pl 10.08.06, 14:10 Czy ktoś mi pomoże? Bardzo proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: no nie wiem! 10.08.06, 14:13 W Hucie jedyne duze rozmaiary sa na Tomexie i w lumpeksie na os. Zlota jesien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eligiusz Re: ubrania dla tęgich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:15 chodzi o ubrania dla tęgich głów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: ubrania dla tęgich IP: *.earth.pl / *.earth.pl 10.08.06, 14:20 Raczej dla tęgich brzuchów,ale z tęgimi głowami,chociaż niekoniecznie...nie o kapelusz mi chodzi:) Dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasanka Re: ubrania dla tęgich IP: *.chello.pl 10.08.06, 14:50 na os.Bohaterow wrzesnia w mini centrum handlowym,obok ABC jest fajne stoisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: ubrania dla tęgich IP: *.earth.pl / *.earth.pl 10.08.06, 16:54 Dziękuję jeszcze raz.Byłam na Tomeksie i całkiem fajne ciuchy udało mi się kupić.Na Bohaterów pojadę jutro,bo jeszcze brakuje mi dużego swetra.Jeszcze raz dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś