marceliszpak 18.02.03, 12:16 kurcze mam juz dosc tej zimy z braku swiatla mozna sobie walnac w czerep ma ktos jakis sposob na przyspieszenie wiosny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: moglaby juz ta wiosna przyjsc 18.02.03, 12:19 1. wchłaniamy dużo czekolady , bo to naukowo pomaga na depresję 2. zabieramy żółwiowi lampę z terrarium, a jak nie mamy, to najpierw kupujemy żółwia Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: moglaby juz ta wiosna przyjsc 18.02.03, 12:23 jottka napisała: > 1. wchłaniamy dużo czekolady , bo to naukowo pomaga na depresję jak bede jadl wiecej czekolady to sie nie zmieszcze w drzwi i juz nigdy z pracy nie wyjde :) > 2. zabieramy żółwiowi lampę z terrarium, a jak nie mamy, to najpierw kupujemy > żółwia tak a pozniej zlow wpadnie w depresje i popelni rytualne sepuku Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: moglaby juz ta wiosna przyjsc 18.02.03, 12:32 marceliszpak napisał: > jak bede jadl wiecej czekolady to sie nie zmieszcze w drzwi i juz nigdy z pracy nie wyjde :) no i co z tego? ale jaki będziesz szczęśliwy!!! > tak a pozniej zlow wpadnie w depresje i popelni rytualne sepuku dokupujemy drugą lampę Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: moglaby juz ta wiosna przyjsc 18.02.03, 12:47 jottka napisała: > marceliszpak napisał: > > > jak bede jadl wiecej czekolady to sie nie zmieszcze w drzwi i juz nigdy z > pracy nie wyjde :) > > > no i co z tego? ale jaki będziesz szczęśliwy!!! z tego ze nie wujde nigdy z pracy???!!! lubie swoja praze ale bez przesady !!! > > > tak a pozniej zlow wpadnie w depresje i popelni rytualne sepuku > > > dokupujemy drugą lampę ale wtedy niepotrzebny mi zlow Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: moglaby juz ta wiosna przyjsc 18.02.03, 12:23 Około 500 usd bilet lotniczy . Kierunek południe. Można znaleźć tańsze bilety, ale trzeba mieć karimatę na lotnisku. Potem wystarcza tylko ta karimata... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: moglaby juz ta wiosna przyjsc 18.02.03, 12:37 trudny2002 napisał: > Około 500 usd bilet lotniczy . Kierunek południe. Można znaleźć tańsze bilety, > ale trzeba mieć karimatę na lotnisku. > Potem wystarcza tylko ta karimata... za 500 dolarów w kierunku południowym?? to pewno na biegun można dolecieć.. a jakby się biegun przeleciało to co? Odpowiedz Link Zgłoś
gph marcel. 18.02.03, 12:40 jak tydzień temu pisałem, że słońca ni ma i całkiem zeskimosiejemy to zaniedługo wylazło.. a zresztą co za wiosna?? zima ma być jeszcze. tylko mogłaby nie byc taka szara - to fuckt. Odpowiedz Link Zgłoś
gph jottka dobra rada 18.02.03, 12:34 poradzi pocieszy opieprzy zdyscyplinuje ale jak się samochód zepsuje to się rozkłada.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph ??? byćmoże 18.02.03, 12:43 jottka napisała: > poradziłam sobie tylko ile to trwało? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ??? byćmoże 18.02.03, 12:48 o ile pamiętam, to nie był wyścig na czas a do kina zdążyłam Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: ??? byćmoże 18.02.03, 12:50 jottka napisała: > o ile pamiętam, to nie był wyścig na czas > > a do kina zdążyłam ale na kolanko nie zdazylas Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: ??? byćmoże 18.02.03, 13:02 jottka napisała: > bo '2 wieże' grają do późnej nocy :) mysmy siedzieli do 5 rano let's face it - wolalas kino niz spotkanie z ludzmi z forum :) jedyne co cie troche usprawiedliwia to to ze to byly 2 wieze Odpowiedz Link Zgłoś
gph vocie - puchu marny.. zdrada maszyn nadciąga. 18.02.03, 12:54 jottka napisała: > a do kina zdążyłam a więc to tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew marceliszpaku! priv IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 12:46 Wysłałem Ci maila w dosyć ważnej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś