Dodaj do ulubionych

Będę mama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

IP: 1.5.* / 192.168.2.* 19.02.03, 13:06
Obserwuj wątek
    • marceliszpak Re: Będę mama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 19.02.03, 13:14
      no coz , nawet nie potrafisz dobrze przepisac nicka a tak poza tym chcialbym
      bymc mama bo dostal bym wtedy nagrode rockefelera i nie musialbym pracowac do
      konca zycia :)

wiez na przeczyszczenie to ci pomoze
      • joseph.007 Re: Będę mama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 19.02.03, 13:25
        Daj spokój Szpaku; znudzi mu się w końcu, to sobie może pójdzie...
        • Gość: trudny A ja myślałem... IP: *.localdomain 19.02.03, 18:36
          Myślałem w pewnej chwili , szanowny Marcelu ( prawdziwy) że to wynik twojej
          przygody.
          Pomyślałem,że jakaś poręczna dziewoja z którą zetknął Pana los, chce tak
          niestandardowo powiedzieć sprawcy, że próba powiodła się i sukces w drodze.
          Wiem , że niekiedy przygoda może wiązać ludzi z różnych półek. Trwale, podobno.
          Jeśłi to wieść, ze zostajesz tatą , to gratuluję, ale powściągam najwyższej
          próby gratulacje z uwagi na uchybienia w doborze partnerki. nawet dużo piwa czy
          wódeczki, nie usprawiedliwia i to nawet Szpaka...
          ;-))
          trudny
          PS.
          Marcel, ale moze choć była piękna?
          • marceliszpak Re: A ja myślałem... 19.02.03, 18:48

mysle ze jest to ciaza urojona (taka od nieustannych urojen :) ), a i w tym
            przypadku nie poczuwam sie do ojcostwa. wodeczka moze zrobic rozne rzeczy z
            czlowiekiem ale zeby az tak :)
            niemniej jednak dziekuje za gratulacje :)
            • Gość: marcee Re: to Cyborg Sympatico z polonii IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.03, 16:52
              przywlokl sie tutaj za mna widocznie , my z Polonii jestesmy jak grypa, okropne
              tytpy.

Trudny, MArcel to ja jestem. A nie jakis Szpak. zmienie chyba tu nic na
              lafirynda o ile wpadne.

• Gość: trudny Masz, no pisze, ze dziewica IP: *.localdomain 20.02.03, 16:59
                no że niewinna, a drze się jakby to była prawda...
                Boże kochany, czemu?
                trudny
                • yennzfiolkowymioczami Re: Masz, no pisze, ze dziewica 20.02.03, 17:02
                  A ciekawe, dlaczego ciężarny marcelszpak ma taki sam adres jak pani Eugenia od
                  jajek z Kleparza?
                  • Gość: marcee Re: to na pewno ten od Pichcenia na Ekranie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.03, 17:05
                    kiedys bylo gotowanie na Klepazru przed kamerami
                    • marceliszpak Re: to na pewno ten od Pichcenia na Ekranie 20.02.03, 17:09
                      Gość portalu: marcee napisał(a):

> kiedys bylo gotowanie na Klepazru przed kamerami
                      mam wrazenie ze ktos tu czym sie napalil bo bardziej zakreconego i absurdalnego
                      watku nie widzialem
                      • mikolaj7 Re: to na pewno ten od Pichcenia na Ekranie 20.02.03, 20:29
                        musisz kiedys poczytac osla lawke...
                        • Gość: marcee Re: Panowie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 18:43
                          zawsze mozemy podyskutowac o Krainie Mordor...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka