Gość: Marcelszpak IP: 1.5.* / 192.168.2.* 19.02.03, 13:06 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marceliszpak Re: Będę mama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 19.02.03, 13:14 no coz , nawet nie potrafisz dobrze przepisac nicka a tak poza tym chcialbym bymc mama bo dostal bym wtedy nagrode rockefelera i nie musialbym pracowac do konca zycia :) wiez na przeczyszczenie to ci pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Będę mama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 19.02.03, 13:25 Daj spokój Szpaku; znudzi mu się w końcu, to sobie może pójdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny A ja myślałem... IP: *.localdomain 19.02.03, 18:36 Myślałem w pewnej chwili , szanowny Marcelu ( prawdziwy) że to wynik twojej przygody. Pomyślałem,że jakaś poręczna dziewoja z którą zetknął Pana los, chce tak niestandardowo powiedzieć sprawcy, że próba powiodła się i sukces w drodze. Wiem , że niekiedy przygoda może wiązać ludzi z różnych półek. Trwale, podobno. Jeśłi to wieść, ze zostajesz tatą , to gratuluję, ale powściągam najwyższej próby gratulacje z uwagi na uchybienia w doborze partnerki. nawet dużo piwa czy wódeczki, nie usprawiedliwia i to nawet Szpaka... ;-)) trudny PS. Marcel, ale moze choć była piękna? Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: A ja myślałem... 19.02.03, 18:48 mysle ze jest to ciaza urojona (taka od nieustannych urojen :) ), a i w tym przypadku nie poczuwam sie do ojcostwa. wodeczka moze zrobic rozne rzeczy z czlowiekiem ale zeby az tak :) niemniej jednak dziekuje za gratulacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: to Cyborg Sympatico z polonii IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.03, 16:52 przywlokl sie tutaj za mna widocznie , my z Polonii jestesmy jak grypa, okropne tytpy. Trudny, MArcel to ja jestem. A nie jakis Szpak. zmienie chyba tu nic na lafirynda o ile wpadne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Masz, no pisze, ze dziewica IP: *.localdomain 20.02.03, 16:59 no że niewinna, a drze się jakby to była prawda... Boże kochany, czemu? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Masz, no pisze, ze dziewica 20.02.03, 17:02 A ciekawe, dlaczego ciężarny marcelszpak ma taki sam adres jak pani Eugenia od jajek z Kleparza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: to na pewno ten od Pichcenia na Ekranie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.03, 17:05 kiedys bylo gotowanie na Klepazru przed kamerami Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: to na pewno ten od Pichcenia na Ekranie 20.02.03, 17:09 Gość portalu: marcee napisał(a): > kiedys bylo gotowanie na Klepazru przed kamerami mam wrazenie ze ktos tu czym sie napalil bo bardziej zakreconego i absurdalnego watku nie widzialem Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: to na pewno ten od Pichcenia na Ekranie 20.02.03, 20:29 musisz kiedys poczytac osla lawke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Panowie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 18:43 zawsze mozemy podyskutowac o Krainie Mordor... Odpowiedz Link Zgłoś