gph 20.02.03, 14:15 - napisał fretless w swoim wątku. i powiem wam, że mocno się zdumiałem. czyżbysm aż tak się mylił?? TO MY TU K... OD TAKIEGO CZASU O PSACH GADAMY????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: to forum jest o psach 20.02.03, 14:18 no w wątku obok trudny pisze do ciebie 'jak pies z kotem', więc podejrzenia się potwierdzają mało bystry jesteś :( Odpowiedz Link Zgłoś
gph jak pies z kotem 20.02.03, 14:24 jottka napisała: > no w wątku obok trudny pisze do ciebie 'jak pies z kotem', więc podejrzenia się > > potwierdzają > > mało bystry jesteś :( jak pies z kotem tylko z niektórymi. z niektórymi pozwolić sobie można z innymi trochę mniej. ogólnie jednak cenię stosunki symbiotyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: jak pies z kotem 20.02.03, 14:35 mój pies żył w symbiozie z chomikiem, czego nie chciał zrobić kot - tzn on chciał, by tak rzec, pełnego zjednoczenia, na co nie chciał się zgodzić chomik Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: jak pies z kotem 20.02.03, 14:42 jottka napisała: > mój pies żył w symbiozie z chomikiem, czego nie chciał zrobić kot - tzn on > chciał, by tak rzec, pełnego zjednoczenia, na co nie chciał się zgodzić chomik Twój kot chciał "w pełni się zjednoczyć" z chomikiem?? biedak. musiał mieć depresję.. musiało mu życie zbrzydnąć. często z nim rozmawiałaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: jak pies z kotem 20.02.03, 14:46 mój kot zasadniczo pragnął pełnej komunii ze wszystkim, co w jego uznaniu było jadalne i dość skutecznie swe pragnienia realizował :( Odpowiedz Link Zgłoś
gph he he 20.02.03, 14:54 jottka napisała: > mój kot zasadniczo pragnął pełnej komunii ze wszystkim, co w jego uznaniu było > jadalne i dość skutecznie swe pragnienia realizował :( rozumiem, że Ciebie uznał za niejadalną.. Odpowiedz Link Zgłoś
fretless Re: to forum jest o psach 20.02.03, 14:37 gph napisał: > - napisał fretless w swoim wątku. > > i powiem wam, że mocno się zdumiałem. > > czyżbysm aż tak się mylił?? > > TO MY TU K... OD TAKIEGO CZASU O PSACH GADAMY????? Po pierwsze- gdybyś się nie wtrącał to byłoby o psach. Po drugie – nie znam słowa „czyżbysm” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Jeśli o psach, IP: *.localdomain 20.02.03, 14:52 to ja proszę o podwątek o kotach. Potem kolejno o drapaniu, potem o zasypianiu pod pływem drapania, o wpływie drapania na zasypianie, o pazurze lwim, o lwicach śpących i na koniec o chrapaniu. Ziewając pozdrawiam i warzcących i mruczących...;-) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
samosia2 Re: to forum jest o psach 20.02.03, 14:54 Tak, a najgłośniej szczeka kundelek gph... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: to forum jest o psach IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.02.03, 16:58 bo tu powinno byc faq (podobno nawet jest) z opisem co to jest watek, post, forum, lista tematow itd, niektorzy nie opanowali jeszcze tego slownictwa i stad te nieporozumienia... ps. jottka, to ja juz wiem skad ta Twoja przemozna chec dostania chomika ! kot ci go kiedys zjadl i teraz chcesz go znowu nakarmic !! Odpowiedz Link Zgłoś