mamawikoli 16.08.06, 15:23 i znów ktoś z 8mego piętra na główkę skoczył;)-czyżby nasza krakowska policja była taka przerażająca że zamiast uciekać przez drzwi wybiera się skok...bynajmniej nie przez płot;)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tramwajarz7 Raczej mnie interesuje czy 16.08.06, 15:27 wylądował już czy jeszcze leci... a skąd kto skacze i kiedy? Jego rzecz, póki co to wolny Kraj...a ludzie widać szybcy tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Raczej mnie interesuje czy 16.08.06, 15:28 tramwajarz7 napisał: > wylądował już czy jeszcze leci... > a skąd kto skacze i kiedy? Jego rzecz, póki co to wolny Kraj...a ludzie widać > szybcy Wolisz by pod tramwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen gorzej... 16.08.06, 15:27 Kara nawet dożywotniego więzienia grozi 33- letniemu Zdzisławowi R., który zabił nożem swojego o rok starszego brata Krzysztofa, za to że chrapał. Akt oskarżenia został w środę skierowany do Sądu Okręgowego w Rzeszowie. strach spać, nawet we własnej domowej pościeli... Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: gorzej.?.. 16.08.06, 15:31 Nie lękaj sie bo to dotyczy TYLKO BRACI... ale podobno niektórzy sypiają u mamy... tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: gorzej.?.. 16.08.06, 15:33 a i kot może w nocy tylko usiąść na twarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: gorzej.?.. 16.08.06, 15:34 kot twarzy nie spotyka...ten konkretny kot naturalnie, wiec siada jak na kota przystało. Na dupie. Swej tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś