Gość: PIC IP: *.chello.pl 09.12.01, 21:03 Solorz dobił całą piłkarską POLSKĘ gdy powiedział beztrosko że WM. obejrzycie sobie jak kupicie dekoder! Tylko nasówa się jedno zasadnicze pytanie. Ile osób w naszym pieknym kraju stać na tę przyjemność? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mar a ja mam w dupie Polsat i piłkę nożną IP: 213.25.197.* 09.12.01, 21:54 Gość portalu: PIC napisał(a): > Solorz dobił całą piłkarską POLSKĘ gdy powiedział beztrosko że WM. obejrzycie > sobie jak kupicie dekoder! Tylko nasówa się jedno zasadnicze pytanie. Ile osób > w naszym pieknym kraju stać na tę przyjemność? > Piłka mnie wogóle nie obchodzi, a skoro Polsat nie chce być dostępny bez dekodera, to ja go wcale nie musze oglądać. Zreszą poza "Swiatem wg Kiepskich" to jest tam wielkie gówno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: SOLORZ NAJBARDZIEJ ZNIENAWDZONY SZEF POLSZMATY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.01, 03:26 Widzę, że nie czytacie i nnych wątków, więc wyjaśniam. Strategia Polsatu jest taka: ponieważ Solorz kupił kilkaset tysiecy dekoderów, które we Włoszech były już przestarzałe w 1994 r. i musi na nich zarobić, ogłasza, że tylko przez dekoder itd. Na dwa dni przed Mistrzostwami ogłosi, że Polsat biorąc pod uwagę wiernych widzów, głos i prośby narodu itd. postanowił jednak nadawać mistrzostwa bezpłatnie w Polsacie normalnym. A dekodery będą sprzedane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: SOLORZ NAJBARDZIEJ ZNIENAWDZONY SZEF POLSZMATY IP: *.icpnet.pl 11.12.01, 01:56 Już mam dosyć czytania postów od małych, sfrustrowanych dupków i cieniasów których nie stać na zakup dekodera Polsatu za głupie kilkaset złotych. Idź do roboty, weź nadgodziny, zarób pieniądze i kup dekoder. A co do Solarza, to facet wydał 20 mln dolarów na prawa do transmisji meczów MŚ w momencie kiedy polskiej reprezentacji w piłce nożnej nie było, a właściwie była, tylko w takim stanie, że nawet pies jej nie chciał obsikać. O tym, że Nasi mogą awansować nikomu się nawet nie śniło. Solorz kupując prawa zaryzykował i teraz chwycił Pana Boga za nogi, byłby głupi gdyby tego nie wykorzystał. Gdybym był na miejscu Solorza to u mnie dekoder kosztował by okrągłego patola i jeszcze z pocałowaniem w rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: SOLORZ NAJBARDZIEJ ZNIENAWDZONY SZEF POLSZMATY IP: *.myslakowice.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 17:03 A ja mam dość palantów którzy obrażają ludzi ciężko pracujących za 600zł na miech!!!Więc kulaj się arbuzie ze swoim polsatem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Nauczmy się czytać! IP: *.zanet.pl 16.12.01, 19:17 Prawo jest prawem i jesli ktoś, że tak powiem "miesza", to może liczyć na ostrą krytykę. Polsat czeka wysoka kara, jeśli nie zmieni swego stanowiska!!! Kto broni Polsatu, ten po prostu nie potrafi czytać oficjalnych informacji podawanych przez instytucje takie jak KRRiT. To nie jest żadna opinia, tylko fakt!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio Re: SOLORZ NAJBARDZIEJ ZNIENAWDZONY SZEF POLSZMA 18.12.01, 12:18 Nareszcie ktoś normalny. Ciekawe że nikt nie czepia się TVP której psim obowiązkiem był zakup praw do transmisji za nasze pieniądze zresztą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka-jot Re: SOLORZ NAJBARDZIEJ ZNIENAWDZONY SZEF POLSZMATY IP: *.polkos.com.pl 18.12.01, 14:43 Już teraz nie przesadzaj. Możesz sobie wziąć dekoder na raty. Płacisz tylko 100 zł przy odbiorze i później 20 zł miesięcznie na 2 lata plus abonament 25 zł z Polsat Sport. Wydaje mi się, ze to nie jest zbyt duże obciążenie dla kieszeni, zwłaszcz, że telewizje kablowe również karzą sobie płacić takie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś