Dodaj do ulubionych

Koniec remontu na Alejach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 07:54
Jadę od Karmelickiej w stronę Czarnowiejskiej, w którą chcę skręcić w prawo.
W połowie tego odcinka Alei "łapie" mnie korek. Mogę więc zjechać na pas dla
autobusów i podjechać nim do skrętu w prawo. ALE DOSTANĘ ZA TO MANDAT -
powinno się wydłużyć prawoskręt, zamiast idiotycznie zmuszać kierowców do
stania w korkach..
Obserwuj wątek
    • makabi Koniec remontu na Alejach 18.08.06, 14:30
      a kiedy w cigu alej swiatła bea monitorowane i ustawione tak jak w
      zamierzchłych czasach zeby nie trzeba było zatrymywac sie na każdych w trakcie
      normalnego ruchu?
    • Gość: Babun Koniec remontu na Alejach IP: *.autocom.pl 18.08.06, 18:04
      A co z rowerami? Czy rowerem mozna jechać tym pasem dla komunikacji zbiorowej?
      Po chodniku nie mozna, czyli trzeba jechac pomiedzy pasami ... z duszą na ramieniu.
    • Gość: msnbetterthan Koniec remontu na Alejach IP: *.net152.okay.pl 19.08.06, 11:19
      kapitalnie!
      ______
      Krakow airport shuttle
      Krakow centreaccommodation
    • Gość: KR Aleje powinny mieć 4 pasy ruchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 18:38
      zamiast systemu kamer i mandatów,trzeba dobudować CZWARTY PAS RUCHU na tych
      reprezentacyjnych alejach , głównej ,przelotowej i wiecznie zakorkowanej przez
      całą dobę ulicy. Może moje dzieci tego doczekają.
      • Gość: cyklista Re: Aleje powinny mieć 4 pasy ruchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:21
        ...a ja będę na rowerze jeździł środkiem pasa dla autobusów i pokazywał
        środkowy palec do wszystkich kamer, dedukując go Tajsterowi.
      • Gość: Łysy Re: Aleje powinny mieć 4 pasy ruchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:30
        najlepiej jakby mialy po 10 pasow w kazda strone.
    • Gość: krakowianka Koniec remontu na Alejach IP: 213.17.159.* 28.08.06, 12:23
      z tego c owiem, 192 nadal nie jezdzi po swojej starej trasie, ale to z powodu
      nie zakonczonego jeszcze remontu na ul. Lubicz. mam nadzieje, ze jak remont sie
      skonczy, to autobus tam wroci - choc wobec zamkniecia Ronda Mogliskiego moze
      byc to skomplikowane.
      • martvica Re: Koniec remontu na Alejach 28.08.06, 13:12
        192 powinien wrócić na swoją starą starą trasę - tj normalnie przez Piłsudskiego
        do cenrtum. Nie wiem po co dowalili jeszcze jeden autobus na Aleje, bez sensu :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka