Dodaj do ulubionych

Czterolatek napadał na rówieśników

18.08.06, 11:02
Słodki dzieciaczek :-)
Rodzice muszą być z niego dumni

---
religiapokoju.blox.pl/2006/08/Ismailici-ismailizm.html
Obserwuj wątek
    • navaira Kara śmierci! 18.08.06, 11:14
      Panie ministrze Ziobro, proszę natychmiast zorganizować konferencję w tej
      sprawie. Jak wiemy z Pana wypowiedzi, resocjalizacja nie działa
      • manhu Re: Kara śmierci dla rodziców 18.08.06, 13:13
        Bez jaj mi tu proszę!

Za niedopilnowanie 4-letniego zwyrodnialca odpowiadają rodzice i nawet ja (zwolennik srogich kar) jestem za niewielką karą dla niego, ale rodzice powinni dostać za to tyle, jakby to oni sami robili (czyli 10 lat styka, 10 bo to były rozboje)
        • poszeklu Re: "Robta Co Chceta" Gazeta i Owsiak nauczyli 18.08.06, 15:59
          manhu napisał:

> Bez jaj mi tu proszę!
          >
          > Za niedopilnowanie 4-letniego zwyrodnialca odpowiadają rodzice i nawet ja
          (zwol
          > ennik srogich kar) jestem za niewielką karą dla niego, ale rodzice powinni
          dost
          > ać za to tyle, jakby to oni sami robili (czyli 10 lat styka, 10 bo to były
          rozb
          > oje)
    • fraglesi67 Winić nie należy dzieci tylko.. 18.08.06, 11:18
      niestety rodziców.
      • premier.z.krakowa efekty edukacji w wydaniu gazety 18.08.06, 12:45
        a co na to pan Pacewicz?

fraglesi67 napisał:

> niestety rodziców.
    • Gość: bubu Re: Czterolatek napadał na rówieśników IP: *.acn.waw.pl 18.08.06, 11:18
      jak podrosnie wstapi do młodzi weszpolskiej>
      • Gość: eola Re: Czterolatek napadał na rówieśników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 11:24
        nooo nie wierze ,sama mam 4 letnie dziecko , tamci zwalili na dzieciaka ,ze on
        byl prowodyrem , zeby sie wybielic i do poprawczaka nie trafic..
        • scyg Re: Czterolatek napadał na rówieśników 18.08.06, 12:18
          Jak ktoś wierzy, że czterolatek może dyrygować nastolatkami, to ja mam dla nich
          fajną propozycję nt. mostu w Warszawie, który muszę pilnie sprzedać. Cena
          bardzo korzystna, a można nieźle zarobić...
      • Gość: Moher75 Re: Czterolatek napadał na rówieśników IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.08.06, 11:24
        Gość portalu: bubu napisał(a):
        > jak podrosnie wstapi do młodzi weszpolskiej

Z jego materialistycznym podejściem do życia wróżył bym mu raczej karierę w
        środowisku zbliżonym do Panów Piskorskiego, Schetyny,...
        • linfan Re: Czterolatek napadał na rówieśników 18.08.06, 11:39
          Gość portalu: Moher75 napisał(a):

> Z jego materialistycznym podejściem do życia wróżył bym mu raczej karierę w
          > środowisku zbliżonym do Panów Piskorskiego, Schetyny,...

raczej samabrona jest lepsza :)
          • oblesnik Re: Czterolatek napadał na rówieśników 18.08.06, 11:41
            To na pewno liberal i ateista.
            • Gość: pionek Re: Czterolatek napadał na rówieśników IP: *.atol.com.pl 20.08.06, 12:59
              kto wie, czy nie afro-amerykanski homoseksualista o izraelickich korzeniach
              przy okazji ;)
    • toolkien Re: Czterolatek napadał na rówieśników 18.08.06, 11:22
      z takim kiepełe na karku będzie kiedyś "wiekim" człowiekiem... ;), jakimś
      bossem , capo di tutti capi.... :):)
      • baby1 Re: Czterolatek napadał na rówieśników 18.08.06, 11:33
        A na mój gust to zostanie kiedyś wicepremierem.

toolkien napisała:

> z takim kiepełe na karku będzie kiedyś "wiekim" człowiekiem... ;), jakimś
        > bossem , capo di tutti capi.... :):)
    • Gość: Jacek z Huty Czterolatek napadał.. Protest przeciw zakłamaniu o IP: *.zax.pl 18.08.06, 11:25
      Witam !!!
      Po czwartkowym wydaniu Kroniki w której pokazano materiał o gangu
      czterolatka... i komentarzu, że osiedla nowohuckie sa bardzo niebezpieczne,
      proponuje zasypać Kronikę e-mailami protestacyjnymi żądającymi sprostowania
      informacji o niebezpiecznej NH. Materiał ten został wyemitowany w Panoramie o
      18.30.
      To jest po prostu totalna amatorszczyzna dziennikarska.
      Prosze o poparcie mojego protestu, akcji.
      Dosyć wreszcie oczerniania NH. Niweczy to prace ludzi , którzy zmieniają
      opinie o NH

Pozdrawiam
      Jacek z Huty
      • Gość: mala Re: Czterolatek napadał.. Protest przeciw zakłama IP: *.chello.pl 22.08.06, 15:37
        Pan chyba nie mieszka na os.Wysokim inie wie tak naprawdę co tu się dzieje.To
        osiedle i os.Kalinowe są bardzo nie przyjazne i niebezpieczne!!!!!!
    • Gość: czerniakowianka Do Księgi Rekordów Guinnessa go :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 11:27
      :)
      • anka1 Re: Do Księgi Rekordów Guinnessa go :) 18.08.06, 11:35
        ciekawe gdzie byli i sa rodzice tych dzieciakow
    • Gość: wwiak Młody obywatel IV RP :)) IP: 217.153.60.* 18.08.06, 11:38
      chlopak przygotowuje sie do zycia w kaczylandzie ;)
    • atena48 Re: sprać dobrze siedzenie .... 18.08.06, 11:45
      smarkaczom. Z drugiej strony w państwie gdzie powszechnie łamie się prawo, a
      jakktoś chce cos wyprostować to z niego robią wariata to już mnie nie dziwią i
      takie kwiatki...
    • hmmm Re: Czterolatek napadał na rówieśników 18.08.06, 11:50
      ładnie ładnie.

niedługo będą dialogi z wózka do wózka: oddawaj smoczek, bo ci przyłożę grzechotką.
      • Gość: bobrek Re: Czterolatek napadał na rówieśników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 11:53
        Juz sa. Na wlasne uszy slyszalem, jak w piaskownicy jeden ok. 5 letni bachor do
        drugiego: "Kopsnij wiaderko,cw..u!"
    • piskoala Czterolatek napadał na rówieśników 18.08.06, 11:57

Niechby napadł na Dórńa.

----
      viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL
    • piskoala PiS da receptę na małolaty 18.08.06, 12:09

Trzeba wprowadzić karę śmierci dla przestępców.
      Jeśli w tak młodym wieku już popełniają przestępstwa,
      a my musimy łożyć na ich wychowanie po to,
      by wyrośli z nich dojrzali przestępcy --
      kara śmierci niezależnie od wieku przestępcy
      jest nieodzowna.

Nie wyrosną z takiej młodociannej hołoty zwsolennicy PIS/SO/PRL
      i wreszcie będzie porządek w zwykłej RP.
      ____

viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL
    • waclaw_grzyb Re: Czterolatek napadał na rówieśników 18.08.06, 12:14
      kara śmierci dla bachora!!! dlugotrwała i bolesna
    • rom48 I teraz tego czterolatka zakwalifikowac jako 18.08.06, 12:26
      przestepce dozywotnio. Nawet gdyby zyciem zaslugiwal na miano swietego. Przyklad Grassa jest bardzo dobry. Nie wazne kim byl przez wiekszosc zycia wazne, ze kiedys popelnil blad sluzac socjalnacjonalistycznej ojczyznie. Mlodzi Polacy baczcie byscie sie nie musieli w przyszlosci wstydzic sluzac obecnym wladcom Polski (NARODOWOSOCJALISTYCZNEJ KOALICJI)
    • Gość: twoja_stara Re: Czterolatek napadał na rówieśników IP: *.nyc.res.rr.com 18.08.06, 12:33
      Napewno zostanie ksiedzem a byc moze i biskupem.
      • Gość: atlas Re: Czterolatek napadał na rówieśników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:39
        Pewnie zostanie cadykiem...
    • Gość: s bzdury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:51
      dlaczego autor twierdzi ze to czterolatek dowodzil? przeciez z tekstu wynika ze
      nastolatkowie wykorzystywali go do zaczepiania ofiar. Wyborcza jest gotowa pisac
      bzdury byle miec chwytliwy tytul
    • Gość: jaro Czterolatek napadał na rówieśników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:51
      ojca powinni wykastrować a matkę wysterylizować aby nie mieli drugiej szansy
    • Gość: uburama W 18 urodziny będzie obchodził 15 lecie pracy IP: *.acn.waw.pl 18.08.06, 13:27
      zawodowej.
      • Gość: huta!!! Re: W 18 urodziny będzie obchodził 15 lecie pracy IP: *.chello.pl 18.08.06, 15:27
        to wina tylko matki ona tylko pije, a dzieci biegają samopas
    • Gość: eurofanatik Re: Czterolatek napadał na rówieśników IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.08.06, 17:16
      Czteroletnie dziecko nie kontaktuje na tyle aby wiedziec co robi. Za to jego
      rodzice powinni zostac pozbawieni praw rodzicielskich i postawieni przed sadem.
    • yhy_yhy on jest z Samejbrony czy z Młodzieży Weszpolskiej? 19.08.06, 00:16
      ???????
      • Gość: Olejniczak Re: on jest z Samejbrony czy z Młodzieży Weszpols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 10:11
        urodził się za SLD więc to my za niego odpowiadamy - SLD zresztą jako
        spadkobierca PZPR w pełni odpowiada za to co się dzieje w Hucie, to był w końcu
        pomysł moich idoli, moich mentorów, w których zapatrzony wstapiłem do partii
    • Gość: sasiadka Re: Czterolatek napadał na rówieśników IP: *.chello.pl 20.08.06, 09:32
      Nie ma co sie dziwić, że dziecko napadało na rówiesników, skoro jego siostra
      robiła to samo,odbywa teraz karę, to ich ojciec zabił nożem przed klatką
      chłopaka, to jego starszego brata starsi oprawcy osiedlowi zabierali na
      włamska, więc co sie dziwić, należy pomóc matce i umieścić te dzieci w odp.
      placówkach, bo nic z nich dobrego nie wyrośnie, oni już są tak wyszkoleni jak
      dobrzy gangsterzy, szkoda tylko że na osiedlu nie ma odp. miejsca gdzie właśnie
      tacy młodzi, mogliby znależć dla siebie bardziej odp. zajęcie, bo przecież
      szkoła blisko, kościół dysponuje też miejscem a chetnych wolontariuszy nie
      brakuje do pracy z taką "patologią"
      • Gość: mala Re: Czterolatek napadał na rówieśników IP: *.chello.pl 22.08.06, 15:33
        Matke powinni oddać na odwyk,wczoraj ją 2 typow prowadziło i nie mogli sobie
        dać rady z pijaczką.Ona jest trzezwa jak idzie do opieki i dostaje pieniazki
        niewiem dla czego???????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka