alkud 18.08.06, 11:02 Słodki dzieciaczek :-) Rodzice muszą być z niego dumni --- religiapokoju.blox.pl/2006/08/Ismailici-ismailizm.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
navaira Kara śmierci! 18.08.06, 11:14 Panie ministrze Ziobro, proszę natychmiast zorganizować konferencję w tej sprawie. Jak wiemy z Pana wypowiedzi, resocjalizacja nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Kara śmierci dla rodziców 18.08.06, 13:13 Bez jaj mi tu proszę! Za niedopilnowanie 4-letniego zwyrodnialca odpowiadają rodzice i nawet ja (zwolennik srogich kar) jestem za niewielką karą dla niego, ale rodzice powinni dostać za to tyle, jakby to oni sami robili (czyli 10 lat styka, 10 bo to były rozboje) Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: "Robta Co Chceta" Gazeta i Owsiak nauczyli 18.08.06, 15:59 manhu napisał: > Bez jaj mi tu proszę! > > Za niedopilnowanie 4-letniego zwyrodnialca odpowiadają rodzice i nawet ja (zwol > ennik srogich kar) jestem za niewielką karą dla niego, ale rodzice powinni dost > ać za to tyle, jakby to oni sami robili (czyli 10 lat styka, 10 bo to były rozb > oje) Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa efekty edukacji w wydaniu gazety 18.08.06, 12:45 a co na to pan Pacewicz? fraglesi67 napisał: > niestety rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Czterolatek napadał na rówieśników IP: *.acn.waw.pl 18.08.06, 11:18 jak podrosnie wstapi do młodzi weszpolskiej> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eola Re: Czterolatek napadał na rówieśników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 11:24 nooo nie wierze ,sama mam 4 letnie dziecko , tamci zwalili na dzieciaka ,ze on byl prowodyrem , zeby sie wybielic i do poprawczaka nie trafic.. Odpowiedz Link Zgłoś
scyg Re: Czterolatek napadał na rówieśników 18.08.06, 12:18 Jak ktoś wierzy, że czterolatek może dyrygować nastolatkami, to ja mam dla nich fajną propozycję nt. mostu w Warszawie, który muszę pilnie sprzedać. Cena bardzo korzystna, a można nieźle zarobić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moher75 Re: Czterolatek napadał na rówieśników IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.08.06, 11:24 Gość portalu: bubu napisał(a): > jak podrosnie wstapi do młodzi weszpolskiej Z jego materialistycznym podejściem do życia wróżył bym mu raczej karierę w środowisku zbliżonym do Panów Piskorskiego, Schetyny,... Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: Czterolatek napadał na rówieśników 18.08.06, 11:39 Gość portalu: Moher75 napisał(a): > Z jego materialistycznym podejściem do życia wróżył bym mu raczej karierę w > środowisku zbliżonym do Panów Piskorskiego, Schetyny,... raczej samabrona jest lepsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
oblesnik Re: Czterolatek napadał na rówieśników 18.08.06, 11:41 To na pewno liberal i ateista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pionek Re: Czterolatek napadał na rówieśników IP: *.atol.com.pl 20.08.06, 12:59 kto wie, czy nie afro-amerykanski homoseksualista o izraelickich korzeniach przy okazji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toolkien Re: Czterolatek napadał na rówieśników 18.08.06, 11:22 z takim kiepełe na karku będzie kiedyś "wiekim" człowiekiem... ;), jakimś bossem , capo di tutti capi.... :):) Odpowiedz Link Zgłoś
baby1 Re: Czterolatek napadał na rówieśników 18.08.06, 11:33 A na mój gust to zostanie kiedyś wicepremierem. toolkien napisała: > z takim kiepełe na karku będzie kiedyś "wiekim" człowiekiem... ;), jakimś > bossem , capo di tutti capi.... :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek z Huty Czterolatek napadał.. Protest przeciw zakłamaniu o IP: *.zax.pl 18.08.06, 11:25 Witam !!! Po czwartkowym wydaniu Kroniki w której pokazano materiał o gangu czterolatka... i komentarzu, że osiedla nowohuckie sa bardzo niebezpieczne, proponuje zasypać Kronikę e-mailami protestacyjnymi żądającymi sprostowania informacji o niebezpiecznej NH. Materiał ten został wyemitowany w Panoramie o 18.30. To jest po prostu totalna amatorszczyzna dziennikarska. Prosze o poparcie mojego protestu, akcji. Dosyć wreszcie oczerniania NH. Niweczy to prace ludzi , którzy zmieniają opinie o NH Pozdrawiam Jacek z Huty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Czterolatek napadał.. Protest przeciw zakłama IP: *.chello.pl 22.08.06, 15:37 Pan chyba nie mieszka na os.Wysokim inie wie tak naprawdę co tu się dzieje.To osiedle i os.Kalinowe są bardzo nie przyjazne i niebezpieczne!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerniakowianka Do Księgi Rekordów Guinnessa go :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 11:27 :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do Księgi Rekordów Guinnessa go :) 18.08.06, 11:35 ciekawe gdzie byli i sa rodzice tych dzieciakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwiak Młody obywatel IV RP :)) IP: 217.153.60.* 18.08.06, 11:38 chlopak przygotowuje sie do zycia w kaczylandzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atena48 Re: sprać dobrze siedzenie .... 18.08.06, 11:45 smarkaczom. Z drugiej strony w państwie gdzie powszechnie łamie się prawo, a jakktoś chce cos wyprostować to z niego robią wariata to już mnie nie dziwią i takie kwiatki... Odpowiedz Link Zgłoś
hmmm Re: Czterolatek napadał na rówieśników 18.08.06, 11:50 ładnie ładnie. niedługo będą dialogi z wózka do wózka: oddawaj smoczek, bo ci przyłożę grzechotką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobrek Re: Czterolatek napadał na rówieśników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 11:53 Juz sa. Na wlasne uszy slyszalem, jak w piaskownicy jeden ok. 5 letni bachor do drugiego: "Kopsnij wiaderko,cw..u!" Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Czterolatek napadał na rówieśników 18.08.06, 11:57 Niechby napadł na Dórńa. ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala PiS da receptę na małolaty 18.08.06, 12:09 Trzeba wprowadzić karę śmierci dla przestępców. Jeśli w tak młodym wieku już popełniają przestępstwa, a my musimy łożyć na ich wychowanie po to, by wyrośli z nich dojrzali przestępcy -- kara śmierci niezależnie od wieku przestępcy jest nieodzowna. Nie wyrosną z takiej młodociannej hołoty zwsolennicy PIS/SO/PRL i wreszcie będzie porządek w zwykłej RP. ____ viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_grzyb Re: Czterolatek napadał na rówieśników 18.08.06, 12:14 kara śmierci dla bachora!!! dlugotrwała i bolesna Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 I teraz tego czterolatka zakwalifikowac jako 18.08.06, 12:26 przestepce dozywotnio. Nawet gdyby zyciem zaslugiwal na miano swietego. Przyklad Grassa jest bardzo dobry. Nie wazne kim byl przez wiekszosc zycia wazne, ze kiedys popelnil blad sluzac socjalnacjonalistycznej ojczyznie. Mlodzi Polacy baczcie byscie sie nie musieli w przyszlosci wstydzic sluzac obecnym wladcom Polski (NARODOWOSOCJALISTYCZNEJ KOALICJI) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoja_stara Re: Czterolatek napadał na rówieśników IP: *.nyc.res.rr.com 18.08.06, 12:33 Napewno zostanie ksiedzem a byc moze i biskupem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atlas Re: Czterolatek napadał na rówieśników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:39 Pewnie zostanie cadykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s bzdury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:51 dlaczego autor twierdzi ze to czterolatek dowodzil? przeciez z tekstu wynika ze nastolatkowie wykorzystywali go do zaczepiania ofiar. Wyborcza jest gotowa pisac bzdury byle miec chwytliwy tytul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Czterolatek napadał na rówieśników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:51 ojca powinni wykastrować a matkę wysterylizować aby nie mieli drugiej szansy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uburama W 18 urodziny będzie obchodził 15 lecie pracy IP: *.acn.waw.pl 18.08.06, 13:27 zawodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huta!!! Re: W 18 urodziny będzie obchodził 15 lecie pracy IP: *.chello.pl 18.08.06, 15:27 to wina tylko matki ona tylko pije, a dzieci biegają samopas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Czterolatek napadał na rówieśników IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.08.06, 17:16 Czteroletnie dziecko nie kontaktuje na tyle aby wiedziec co robi. Za to jego rodzice powinni zostac pozbawieni praw rodzicielskich i postawieni przed sadem. Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy on jest z Samejbrony czy z Młodzieży Weszpolskiej? 19.08.06, 00:16 ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olejniczak Re: on jest z Samejbrony czy z Młodzieży Weszpols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 10:11 urodził się za SLD więc to my za niego odpowiadamy - SLD zresztą jako spadkobierca PZPR w pełni odpowiada za to co się dzieje w Hucie, to był w końcu pomysł moich idoli, moich mentorów, w których zapatrzony wstapiłem do partii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiadka Re: Czterolatek napadał na rówieśników IP: *.chello.pl 20.08.06, 09:32 Nie ma co sie dziwić, że dziecko napadało na rówiesników, skoro jego siostra robiła to samo,odbywa teraz karę, to ich ojciec zabił nożem przed klatką chłopaka, to jego starszego brata starsi oprawcy osiedlowi zabierali na włamska, więc co sie dziwić, należy pomóc matce i umieścić te dzieci w odp. placówkach, bo nic z nich dobrego nie wyrośnie, oni już są tak wyszkoleni jak dobrzy gangsterzy, szkoda tylko że na osiedlu nie ma odp. miejsca gdzie właśnie tacy młodzi, mogliby znależć dla siebie bardziej odp. zajęcie, bo przecież szkoła blisko, kościół dysponuje też miejscem a chetnych wolontariuszy nie brakuje do pracy z taką "patologią" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Czterolatek napadał na rówieśników IP: *.chello.pl 22.08.06, 15:33 Matke powinni oddać na odwyk,wczoraj ją 2 typow prowadziło i nie mogli sobie dać rady z pijaczką.Ona jest trzezwa jak idzie do opieki i dostaje pieniazki niewiem dla czego??????? Odpowiedz Link Zgłoś