Dodaj do ulubionych

FITNESS CLUB GODNY POLECENIA

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 22:36
proszę o polecenie dobrego fitness clubu - siłowni w Krakowie ( Centrum,
Kazimierz, Podgórze i okolice ) , w którym dziewczyna taka jak ja - z
nadwagą, mogłaby się pozbyć tych zbędnych kilogramów, bez żenady i śmiechów
ze strony współćwiczących lub uchowaj Bóg instruktora bo i o takich
sytuacjach słyszałam,

z góry dziękuję za sugestie,

teserena
Obserwuj wątek
    • Gość: Gatsby Re: FITNESS CLUB GODNY POLECENIA IP: *.chello.pl 21.02.03, 23:42
      spróbuj na Kordeckiego. siłownia "Champion" kiedyś tam chodziłem i byłem
      zadowolony. ćwiczą tam również kobiety - w różnym wieku. właścicielem jest
      starszy, rozsądny facet, były mistrz Polski w kulturystyce Wiesław Wnęk.
      zadzwoń kiedy jest, to Ci wszystko wytłumaczy.
      • Gość: studentka Oby to prawda była... aż sama skorzystam! IP: 213.17.178.* 22.02.03, 04:24

Jestem lublinianką. Studiuję w Krakowie. Przemieszkuję po trochu w obu miastach.

W Lublinie mam swoją "ukochaną" profesjonalną salę ćwiczeń. Wejściówki są
        liczone na miesiąc, dwa, trzy lub sześć. Każda wejściówka, to nieograniczona
        liczba wejść. Ja, jako babeczka, płaciłam 100zł na kwartalny karnet, z czego na
        siłowni byłam codziennie. Mój średni trening trwał około godziny piętnaście -
        dwadzieścia.

Kraków natomiast to totalna fitnessowa dziura. Sorry, ale właśnie takie jest
        moje zdanie! - Dziura do kwadratu! Łaziłam jak głupia po całym mieście przez
        pawie miesiąc. Wiem, że z pewnością nie trafiłam wszędzie, ale siłownie na
        których byłam to, albo sprzętowy obraz nędzy i rozpaczy, albo ceny niebotyczne.
        Ludzie, ile Wy płacić musicie? Nie dość, że wejściówka miesięczna to, w
        zależności od miejsca, 4-8 wejść, to jeszcze za conajmniej 65zł. Pochlastać się
        można!!!

To u Was tak mało ludzi chętnych na tego typu rozrywki? U nas, w Lublinie,
        każda nowa siłownia (oczywiście z dobrym zapleczem sprzętowym), w pierwszym
        miesiącu działalności ma około 80-100 klientów (przynajmniej tak było w klubie
        do którego ja uczęszczałam). Niestety, od kiedy jestem coraz częściej w
        Krakowie, nie mam gdzie ćwiczyć... najnormalniej w świecie flaczeję...
        Dlategoteż, Gatsby, mam nadzieję, że "Champion" na Kordeckiego, który polecasz,
        jest naprawdę godny polecenia... Wcześniej czy później (a raczej później, bo
        mam teraz niezły zachrzan w sesji) zajdę tam. Kto wie, może mi się nawet
        spodoba...?

Teserena, nie dawaj się! bądź dobrej myśli! Pamiętam moje początki - jakoś tak
        dziko było... jakby każdy się gapił, obserwował, obgadywał... i te kosmiczne
        sprzęty, nie wiadomo do czego... To złudne! Uwierz mi, wszyscy wkoło mają
        ciekawsze rzeczy do zrobienia niż bawić się w przedszkolaków... Aż się sama
        zdziwisz, jak ktoś, niby od niechcenia, bo dla większości już mało co jest
        tabu, podejdzie i rzuci dobrą radą... No, chyba, żeby ludzie inni u Was byli...

Teserena, serdecznie Cię pozdrawiam.
        Trzymaj się i nie dawaj!!!
        Szybciej wsiąkniesz niż Ci się wydaje!

Gatsby... a Ciebie trzymam za słowo...

_studentka_
    • crazy_horse Re: FITNESS CLUB GODNY POLECENIA 22.02.03, 08:48
      Sam chodzilem do championa przez prawie 2 lata (teraz mam przerwe bo jestem za
      granica ale po przyjedzie mam zamiar chodzic ponownie) to jest silownia bardzo
      tradycyjna, ktora ma sportowego ducha rywalizacji znajdziesz tam ludzi ktorzy
      rzeczywiscie lubia ten sport. Jednak (o ile sie nic nie zmienilo) nie jest ona
      wielka i nie ma super modernistycznego sprzetu zaleta jest cena karnetu 65 zl
      mies. za nieograniczona ilosc wejsc. Jesli natomiast masz ochote chodzic do
      kluby zapelnionego nowoczesnym sprzetem , ale za to pozbawiona ducha i znacznie
      drozsza to wybierz sie do silowni kolo ronda kotlarskiego prowadzona przez p.
      Furmanka (rekord swiata seniorow w wyciskaniu i dodatkowe zebro lol :) )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka