gph 23.08.06, 23:46 ZA-WI-SZA! skąd się takie ch..%%ki biorą na tym świecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph Re: AR-TUR 23.08.06, 23:49 j_accuse napisał: > Jest to swego rodzaju średnia przypadkowa mogę jaśniej??? :D nie jestem pewien, czy nie jestem świadkiem przestepstwa i czy mam robić zrzuty :D Odpowiedz Link Zgłoś
j_accuse Re: AR-TUR 23.08.06, 23:51 zawiszony jest przypadkiem,trudnym przypadkiem :-) To tak jak z numerami totolotka,trafisz,albo nie. W tym przypadku, trafiło się takie cudo -intelektualne byle co. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: AR-TUR 23.08.06, 23:54 j_accuse napisał: > zawiszony jest przypadkiem,trudnym przypadkiem :-) > To tak jak z numerami totolotka,trafisz,albo nie. > W tym przypadku, trafiło się takie cudo -intelektualne byle co. no to nie wystaje jakoś szczególnie ponad średnią ajkju z wiejskiej a geba wypasiona, wąs sumiasty, mina zadziorna. nadałby się na konsula w Irkucku. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: AR-TUR 23.08.06, 23:50 mrug napisał: > Z nieuświadomienia seksualnego. to ile ten sympatyczny chłpiec ma rodzeństwa??? dziesiątkę czy więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: AR-TUR 23.08.06, 23:51 jak przypuszczam 'pan nic nie wie, pan nic nie rozumie', panie gph. W przeciwnym wypadku byłby pan zachwycony intelektem i uczciwością posła. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: AR-TUR 23.08.06, 23:52 xyz_xyz_xyz napisała: > jak przypuszczam 'pan nic nie wie, pan nic nie rozumie', panie gph. W > przeciwnym wypadku byłby pan zachwycony intelektem i uczciwością posła. > póki co jestem zachwycony jego stroną internetową. noi tym, ze zakładał "nasz dziennik" jedyne rzetelne źródło informacji przed "faktem" Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: AR-TUR 23.08.06, 23:55 xyz_xyz_xyz napisała: > a blog już ma? Kazio za bardzo wyśrubował poziom wyluzowania i reszta spękała. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: AR-TUR 23.08.06, 23:58 xyz_xyz_xyz napisała: > aaaaaaaaa to niepowetowana strata... na stronie są wywiady se poczytaj a potem wzdychaj :D Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: AR-TUR 24.08.06, 00:10 xyz_xyz_xyz napisała: > podwijam kiecem i już lecem > ;) wiedziałem, że on w sobie ma to COŚ :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek czy to jakieś biuro podróży? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:58 jeżeli tak, to gdzie można sie z nim udać? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: czy to jakieś biuro podróży? 23.08.06, 23:59 Gość portalu: norek napisał(a): > jeżeli tak, to gdzie można sie z nim udać? w miejsca gdzie rodzą się zręby polityki prorodzinnej oraz polityki europejskiej, szczególnie w związku z obroną tradycyjnego ładu moralnego i społecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: czy to jakieś biuro podróży? 24.08.06, 00:36 to tam się chyba nie wypocznie... Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 dokąd zechcesz... 24.08.06, 00:00 z nami mają umowę na transport Tych od ar-tura wozimy luzem... tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: dokąd zechcesz... 24.08.06, 00:03 tramwajarz7 napisał: > z nami mają umowę na transport > Tych od ar-tura wozimy luzem... jak mniemam w pęczkach :D Odpowiedz Link Zgłoś
operatorkopary Re: dokąd zechcesz... 24.08.06, 00:05 no a peczki liczymy na kopy i mendle taka robota... tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: dokąd zechcesz... 24.08.06, 00:09 operatorkopary napisał: > no a peczki liczymy na kopy i mendle > taka robota... > tramwajarz byś się zdecydował, czy tramwajem, czy koparą w robocie popylasz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: dokąd zechcesz... 24.08.06, 00:11 życie żeby miało smak trzeba czasem pojśc na wspak... spólka koparowotramwajarska w fazie upadłości Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: dokąd zechcesz... 24.08.06, 00:13 tramwajarz7 napisał: > życie żeby miało smak trzeba czasem pojśc na wspak... > spólka koparowotramwajarska w fazie upadłości no, trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek czasem ktoś musi upaść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 00:14 żeby podnieść się mógł ktoś Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: czasem ktoś musi upaść 24.08.06, 00:15 Gość portalu: norek napisał(a): > żeby podnieść się mógł ktoś ale to tylko w cieczy, bo działa siła wyporu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gph raczej żaluzja 24.08.06, 00:18 Gość portalu: norek napisał(a): > jest dzięki niej król nie jest nagi kiedy staje rano w oknie. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 spisek widzę 24.08.06, 00:16 oj widze sppiseek jak cholera... też w fazie upadku ale bez ogłoszenia tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: widać, żeś niedzisiejszy 24.08.06, 00:20 niedzisiejszy ale i jutra dla siebie nie widzę. a spisek tak i to wyraznie.. tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: widać, żeś niedzisiejszy IP: *.chello.pl 24.08.06, 11:17 To może by tak ta wasza spółka wystąpiła o dotację na tramwajowe połączenie Krakowa z Częstochową? Biuro by miało obroty aż hej! A co do tego, skąd się takie biorą. Moja teoria jest taka, że po upadku ZMS znaczna część młodzieży została wcielona - również dobrowolnie - do takich różnych organizacji ministrancko pielgrzymkowych i stąd ten ministerialny narybek (albo kijanki). Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: AR-TUR 24.08.06, 11:30 może od tego "półcelibatu" mu się tak stało? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: AR-TUR 24.08.06, 11:37 luckystrike napisał: > może od tego "półcelibatu" mu się tak stało? a może to on jest tajemniczym Waldemarem. może prowadzi podwójne życie :D Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: AR-TUR 24.08.06, 11:38 bardzo podwójne prowadzi życie...bardzo... i ma też dwie linie życia, dwie linie serca, dwoje uszu, dwa jaja , ale jak to się wszystko mieści w jednym worze to nie wiem... tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: AR-TUR 24.08.06, 11:39 to myslisz ze jak się ma d... na boku to to jest półcelibat? no ja tak podejrzewałem ze to jakiś niezły numer... Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: AR-TUR 30.08.06, 14:22 jaka dieta takie utrzymanie tramwajarz Mam wrażenie że na śliskim siedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: AR-TUR 30.08.06, 14:24 tramwajarz7 napisał: > jaka dieta takie utrzymanie > tramwajarz > Mam wrażenie że na śliskim siedzi... temu wąsa sumiastego zapuścił żeby nie było widać jak się gryzie chłopina. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: AR-TUR 30.08.06, 14:29 nie widziałem, alem też nie słyszałem aby wstawał...moze i ślisko mu siedzieć i lepko... tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: AR-TUR 30.08.06, 14:59 tramwajarz7 napisał: > nie widziałem, alem też nie słyszałem aby wstawał...moze i ślisko mu siedzieć i > > lepko... no, w końcu ciepły stołek dostał :D Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: AR-TUR 12.09.06, 11:01 dziś znowu bryluje. Ale od pokazywania gęby w telewizorze nikomu jeszcze rozumu nie przybyło. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: AR-TUR 12.09.06, 11:02 A wręcz przeciwnie.... i ten chytrutki uśmieszek. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: AR-TUR 12.09.06, 11:04 skks napisał: > A wręcz przeciwnie.... i ten chytrutki uśmieszek. Dzierżyński by się nie powstydził. Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: AR-TUR 12.09.06, 11:10 ostatnio w ładnym podkoszulku był tiwi. w ogródku mgo filmowali z komórką i ładowarką w ręce. taki swój chłop, ot zwykły sprzedawca z bazaru :) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: AR-TUR 12.09.06, 11:12 "Miarkuj się, miarkuj" - jak mówi nasze koko... Tylko nie zwykły to przecież TAKI p'oseł. Prawie poseł nad posłami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gph a to siatkowy podkoszulek był?? 12.09.06, 11:32 bo do wąsa takie najlepiej pasują :D i papcie:d Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: AR-TUR 13.09.06, 11:23 "Polityk PiS tłumaczył po wszystkim, że to była tylko "energiczna gestykulacja", jednak K. twierdzi, że Zawisza "zachowywał się jak karateka"." wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3614905.html Chyba minister Ziobro musi skontrolować sąd co to nie dostarcza wezwań. Potem oczerniają posła Zawisze, że niby unika prawa i sprawiedliwości w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: AR-TUR 13.09.06, 11:55 luckystrike napisał: > "Polityk PiS tłumaczył po wszystkim, że to była tylko "energiczna gestykulacja" > , > jednak K. twierdzi, że Zawisza "zachowywał się jak karateka"." > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3614905.html > Chyba minister Ziobro musi skontrolować sąd co to nie dostarcza wezwań. Potem > oczerniają posła Zawisze, że niby unika prawa i sprawiedliwości w sądzie. przecie uniewinnili już raz wąsatego chu*ka bo sędzina uznała, ze "jego zeznania są szczere" przecie wystarczy tylko na to ryło raz popatrzeć żeby wiedzieć, ze kłamstwem nigdy się nie splamił :D Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: AR-TUR 13.09.06, 12:10 luckystrike napisał: > no tak, twarz ma nieskalaną :) kiejby nie ten wuns to byłby jako chjenorubin :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko definicja wykształciucha: IP: *.net.autocom.pl 17.09.06, 16:55 "jestem magister, czytam „Wyborczą”, oglądam TVN, drwię z tradycyjnego myślenia o moralności, irytują mnie ci z LPR, tacy zacofańcy, sympatyzuję ze wszystkimi mniejszościami,nie lubie Koscioła. To wszystko znaczy, że jestem mądry" Prawda, jaka trafna??? Odpowiedz Link Zgłoś
marynka7 Re: definicja wykształciucha: 17.09.06, 17:48 Niech żyją durne stereotypy i prostackie definicje! Niech żyją wąsaci moraliści o małych rozumkach i czółkach nieskażonych myślą! Brawo, kiko! Tak trzymaj! Z nimi trzymaj! Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: definicja wykształciucha: 17.09.06, 17:49 Przede wszystkim niech żyją Moherowe Babcie;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko definicja wykształciucha - b. dobra! Ha ha ha..... IP: *.net.autocom.pl 17.09.06, 20:14 Ale dobra definicja - ilustracja , czyli przykłady liczne w postach powyżej!!! Uderz w stół..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko i z czego się kmiotku śmiejesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 20:42 to typowe dla prymitywnych pisiaków Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: i z czego się kmiotku śmiejesz? 17.09.06, 20:47 też się mieścisz w tej standardowej definicji, koko. I to jest min. takie śmieszne, żeby nie było takie smutne, jeśli wiesz co to znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: i z czego się kmiotku śmiejesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 20:56 o właśnie, to typowy pisowski bełkot, kontynuuj kmiotku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikoo1 maniery saloonowców :(( IP: *.net.autocom.pl 17.09.06, 21:53 ja cię nie wyzywam, typowy przedstawicielu saloonowych manier a'la PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko a ja cię wyzywam, bo zasługujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 21:57 swoim nieustannych bełkotem, pełnym nowomowy, niby pisiackiej, ale rodem jeszcze z twojej byłej kochanki - pzpr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikoo1 nie rozmawiam z IP: *.net.autocom.pl 17.09.06, 22:03 trollami- ch.....! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko a ja czasem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 22:05 tak, z trollicami - ci....! Odpowiedz Link Zgłoś