Dodaj do ulubionych

dobry instruktor nauki jazdy w Krakowie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 08:56
poszukuje sprawdzonego instruktora nauki jazdy, który prowadzi także lekcje
doszkalające. Problem standardowy - prawo jazdy zrobiłam wieki temu i w końcu
musze zacząć jeżdzić. czy możecie kogoś polecić? bede wdzieczna...
Obserwuj wątek
    • peteen Re: dobry instruktor nauki jazdy w Krakowie 24.08.06, 18:17
      marian łakota, znajdziesz dane w necie
      nawet mnie nauczył, a to była spora sztuka...
      ;c)
    • edziecko_ulcik Re: dobry instruktor nauki jazdy w Krakowie 28.09.06, 13:38
      szkoła jazdy Speed - i p. Bogdan polecam

u.
    • Gość: xXx Re: dobry instruktor nauki jazdy w Krakowie IP: *.76.classcom.pl 15.10.06, 19:43
      Polecam p.Krzysztofa z OSK "MUSTANG".Dane kontaktowe z tym ośrodkiem znajdziesz
      na stronce www.oskmustang.e-skarzysko.pl. Pozdrawiam
    • Gość: ania Re: dobry instruktor nauki jazdy w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 12:05
      poleca instruktora w szkole 5 p.Osika Henryk super instruktor bardzo dobrze
      uczy i tumaczy
    • Gość: mnie nauczył Re: dobry instruktor nauki jazdy w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.08, 10:35
      Krzysztof Rydz , szkoła na Sebastiana
      • aneczka.krk Re: dobry instruktor nauki jazdy w Krakowie 26.02.08, 10:06
        osk jantar na ul basztowej p. Ryszard naprawde polacem super gosc po
        40stce super tlumaczy na spokojnie
        • norwich_city LOK 29.05.08, 12:30
          TYLKO LOK, oni maja najlepszych instrukotoro, baze itp
          • Gość: ? i po co trollu odgrzewales ? IP: *.betanet.pl 31.05.08, 17:33
            • Gość: wrow NIE LOK IP: 194.42.110.* 13.06.08, 19:59
              Tylko NIE LOK unikaj ja ognia!
        • Gość: pawcio Re: dobry instruktor nauki jazdy w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.08, 21:54
          A ja polecam OSK JOLA
          • Gość: ania Re: dobry instruktor nauki jazdy w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.09, 18:02
            Ja jestem w trakcie kursu jeżdże lekcje dodatkowe egzamin tuż tuż
            bry... ale mam dobrą nauczycielke i myślę że wszystko będzie
            pozytywnie. Polecam ja wszystkim / zaznaczam długa kolejka / ale
            godna polecenia wszystkim z Krakowa to Pani Jola ośrodek jest na
            Rynku Podgórskim
    • Gość: . Re: dobry instruktor nauki jazdy w Krakowie IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.09, 12:42
      Polecam Pana Tomka(jest tylko jeden Tomek) z ośrodka JUMA na
      ul.Kalwaryjskiej w Podgórzu.Dane dot.ośrodka,tel i cennik znajdziesz
      w Necie.
      Świetnie tłumaczy,bardzo cierpliwy i z ogromnym poczuciem humoru.

Unikaj LOK-u i ośrodków które są umieszczone blisko MORDu na
      Koszykarskiej.Kasę chcą brać za nic,instruktorzy mają o wszystko
      pretensje i nie zależy im na uczniach.
      • Gość: aska Re: dobry instruktor nauki jazdy w Krakowie IP: 62.121.129.* 19.05.09, 13:01
        A ja polecam pana Janka z An-caru w Krakowie. Gośc z niesamowitym talentem
        pedagogicznym, nawet kołka nauczy jeździć.
    • anai_13 Re: dobry instruktor nauki jazdy w Krakowie 16.06.09, 03:27
      Hej:)

Istnieje jedna odpowiedź na większość pytań z tego forum...

Są to cztery słowa...

THERE IS ONE MAN...

TOMEK BLUSZCZ.

No comments, gość tak tłumaczy, że nawet Wasza babcia by zdała egzamin na prawko:)( nie umniejszając w niczym tym - statystycznie nie tak znowu często -zmotoryzowanym istotom:)
      Veni, vidi, vici- teraz tylko czekam na odbiór prawka:)
      Pozdrawiam!
      • Gość: tomek Re: dobry instruktor nauki jazdy w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 09:13
        polecam andrzeja z osk "alex". młody fachowy gość. nie gada za dużo, nie
        ogląda krajobrazu na jazdach. wie co i jak w przepisach. ja po kursie u niego
        właśnie zdałem egzamin!! :) za pierwszym razem :) teraz tylko szusować po drodze
        ;) chcecie jak ja cieszyć się prawkiem uderzajcie do niego!!
        • Gość: magda Re: dobry instruktor nauki jazdy w Krakowie IP: *.mobile.playmobile.pl 16.07.09, 16:32
          a jezdził ktos z p. Leszkiem Klękiem, ma szkole na os.Tysiaclecia w Krk, czytalam na forach bardzoi pochlebne opinie o nim, ze to doswiadczony Pan , byly egzaminatot itp itd...bardzo zalezy mi na kims naprawde sprawdzonym ,kto w ciagu kilku h podszkoli mnie do egzaminu, ktory mam juz za 1.5 tyg ;/ szczegolnie boej sie placu ;/ a bede zdawac 3 raz, z tym ze od zakonczenai kursu minelo juz 1.5 roku! a ost raz zdawalam w listopadzie, wiec jestem w patowej sytuacji..jesli znacie kogos naprawde dobrego to napiszcie,pomocy! :)
    • Gość: Switi Re: dobry instruktor nauki jazdy w Krakowie IP: 93.159.25.* 02.08.09, 15:06
      Witam! Chciałabym polecić naprawdę bardzo dobrego instruktora,
      dzięki któremu przestałam się bać siadać za kółko. Potrzebowałam
      takiej osoby, która wytłumaczy mi wszystko dokładnie, rozrysuje,
      pokaże gdzie i jak jechać. Przestałam się stresować jazdą i
      możliwością popełnienia błędów, a jeśli się takie zdarzały, to
      miałam dokładnie wszystko wytłumaczone co zrobiłam źle i jak trzeba
      było jechać. Arek S. to człowiek z poczuciem humoru, dokładny,
      widać, że lubi swoją pracę i profesjonalnie podchodzi do każdej
      jazdy. Nie traci czasu na głupoty, jazdę autostradą czy stanie w
      korkach, stara się wykorzystać każdą minutę do tego, aby mnie czegoś
      nauczyć. Najważniejsze jest to, że jest opanowaną osobą, cierpliwą i
      z chęcią odpowie Ci na każde nurtujące Cię pytanie. Gdyby ktoś
      chciał nr do Arka to proszę pisać na mój nr gg 4593589. Pozdrawiam :)
    • Gość: nika Re: dobry instruktor nauki jazdy w Krakowie IP: *.icslab.agh.edu.pl 26.10.09, 17:26
      Polecam pana Krzysztofa z Auto Testu na Wielopolu-naprawde
      cierpliwy , wyrozumiały , z humorem i potrafi wszystko wytłumaczyć!
    • lubili Re: dobry instruktor nauki jazdy w Krakowie 18.10.13, 23:43
      Ja baaardzooo polecam Pana Mateusza Jastrzębskiego z OESu. Miałam z nim kilka godzin przed moim egzaminem. Szybko zwrócił uwagę na moje braki, bardzo mnie wsparł i dopingował przy egzaminie. Pan Mateusz ma baaardzooo dużą wiedze, wielkie serce i chęci nauczenia kursanta. Jak zaczełam do niego chodzić to w tym samym tygodniu dwoje jego kursantów zdało za pierwszym razem. Naprawdę polacam! :)
    • patrycjakowalska368 Re: dobry instruktor nauki jazdy w Krakowie 21.11.13, 15:27
      Witam . Jestem świeżo po egzaminie na prawo jazdy w Krakowie -na Koszykarskiej.
      POLECAM WAM-SPRAWDZCIE SAMI-doskonałego instruktora pana Mariana Struzikowskiego z Ośrodka Kormoran . Dzięki jego fachowości i anielskiej cierpliwości -udało mi się zdać za 1 razem . Polecam- a JEMU -jeśli mogę w ten sposób napisać jest pan wspaniały.
      Pozdrawiam pana i dziękuje Panie Marianie. Patrycja
    • jarekm502 Re: dobry instruktor nauki jazdy w Krakowie 29.05.18, 13:39
      Dezeli chodzi o instruktora to polecam Sebastiana Bałysa z Oesu. Gość super prowadzi kursy. Zawsze przyjeżdża na czas na jazdy i cierpliwie wszystko tłumaczy. Na placu obserwował jak wykonywałem manewry i na bieżąco pokazywał mi jak niwelować błędy.
    • yanine Re: dobry instruktor nauki jazdy w Krakowie 05.06.18, 11:04
      Pan Łukasz z Auto Akademii! Bardzo w porządku facet o stalowych nerwach i ogromnej cierpliwości ;) Nauczy chyba każdego. Po pierwszych jazdach cały mój stres opadł, ani się nie obejrzałam, a kurs się skończył. Potem egzamin zdałam, a teraz jeżdżę sobie już po Krakowie ;) Polecam instruktora i szkołę jazdy, trzeba pochwalić za dobrą organizację.
    • zigzigimin Re: dobry instruktor nauki jazdy w Krakowie 30.11.21, 11:16
      Polecam Stanisława Wodnickiego. Bardzo miły instruktor który wie jak odpowiednio podejść do kursanta. Potrafi nauczać, ma wiedze i doświadczenie. Nauczyłem się u niego jeździć sprawnie i bezpiecznie. Bez problemu zdałem egzamin.
    • adammekma Re: dobry instruktor nauki jazdy w Krakowie 02.06.22, 11:07
      Jeżeli ktoś zamierza zrobić prawko na motocykl to polecam Roberta Piegzę. Świetny instruktor który potrafi każdego nauczyć jeździć. Motocyklista pierwsza klasa. Szkoli solidnie i sprawnie.
    • sandrarina Re: dobry instruktor nauki jazdy w Krakowie 02.11.23, 12:06
      Ja mogę polecić Mateusza Leśniewskiego. Nauczył mnie jeździć od podstaw. Cierpliwie i spokojnie wszystko tłumaczy. Uważnie obserwuje jazdę czy t o na placu czy też na mieście> Służy rada i potrafi zmotywować do pracy. Polecam
    • grzegorzgagan Re: dobry instruktor nauki jazdy w Krakowie 08.12.23, 10:34
      Paweł Hołda dobrze i spokojnie uczy jeźdź. Opanowałem u niego wszystkie manewry. Przejechaliśmy kompletnie wszystkie większe skrzyżowania w Krakowie z omówieniem każdej sytuacji. Egzamin zdałem bez problemu.
    • natalia_br Re: dobry instruktor nauki jazdy w Krakowie 03.01.24, 22:18
      Ja teraz robię kurs w Stach (jako słuchaczka szkoły policealnej Faber mam u nich zniżkę) i mi się podoba. Nie wiem jak w innych szkołach (bo to jest moje pierwsze i mam nadzieję ostatnie doświadczenie), ale u nich jest ok
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka