wodnik74 25.02.03, 08:26 Dopchać się nie można :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skks Re: straszny ruch dziś na forum :)) 25.02.03, 08:31 no!!!! To pisz coś, bo akurat jest miejsce:) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: straszny ruch dziś na forum :)) 25.02.03, 09:29 Nie chcę być źle rozumiany, ale najpierw sztraszyzna, kobiety, ...potem coś może sie skrobnie. Grzecznie.Jak miejsce będzie... Dzień dobry... trudny;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: straszny ruch dziś na forum :)) 25.02.03, 09:31 wodnik74 napisała: > Dopchać się nie można :))))) no, a licznik, to się zaraz zapali - tak się kręci..:) Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: straszny ruch dziś na forum :)) 25.02.03, 09:50 czesc kurde ledwo sie dopchalem... normalnie szalenstwo jakies! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: straszny ruch dziś na forum :)) 25.02.03, 09:52 tripis napisał: > czesc > kurde ledwo sie dopchalem... > normalnie szalenstwo jakies! rozumiem, że to jedno zdanie to dlatego, że potem system Cię wywalił, bo się łącza przegrzały..? Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: straszny ruch dziś na forum :)) 25.02.03, 10:01 nie, admin ustalil limit czasu/slow w postach ze wzgledu na dzisiejszy ruch na fo Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: straszny ruch dziś na forum :)) 25.02.03, 10:04 ja go rozumiem - jakbym ja miał taki ruch przed oczyma to pewno bym się nie poła Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: straszny ruch dziś na forum :)) 25.02.03, 10:12 I've got the snowboard under my feet I can fly so high, I can fall so deep ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: straszny ruch dziś na forum :)) 25.02.03, 10:16 To jest wyraźny dowód na wizytę na jednym bardzo fajnym forum, zaraz mnie wyloguje, cz Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: straszny ruch dziś na forum :)) 25.02.03, 10:18 ... But who do I see comin' up the track A little green man with the snowboard on his back ... Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: straszny ruch dziś na forum :)) 25.02.03, 10:21 He said: And now I'm flying like an angel to the sun My feet are burning and I grab into another world Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: straszny ruch dziś na forum :)) 25.02.03, 10:22 ... With the lord of the boards you'll come and get around With the lord of the boards, go mad like a clown ... ale zajebista piosenka , slucham juz ja 8 raz dzisiaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: straszny ruch dziś na forum :)) 25.02.03, 10:22 marceliszpak napisał: > ... > But who do I see comin' up the track > A little green man with the snowboard on his back > ... fojezu co to za grafom Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: straszny ruch dziś na forum :)) 25.02.03, 10:23 gph napisał: > marceliszpak napisał: > > > ... > > But who do I see comin' up the track > > A little green man with the snowboard on his back > > ... > > fojezu co to za grafom powinno ci sie podobac to jest piosenka o lesniczym :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph chyba o foresterze 25.02.03, 10:28 marceliszpak napisał: > gph napisał: > > > marceliszpak napisał: > > > > > ... > > > But who do I see comin' up the track > > > A little green man with the snowboard on his back > > > ... > > > > fojezu co to za grafom > > powinno ci sie podobac to jest piosenka o lesniczym :) ale foresterzy to z reguły wielkie, fajne chopoki.. Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: chyba o foresterze 25.02.03, 10:30 gph napisał: > > powinno ci sie podobac to jest piosenka o lesniczym :) > > ale foresterzy to z reguły wielkie, fajne chopoki.. i maja duze narzedzia , co ? i to cie kreci :) Odpowiedz Link Zgłoś