gph 25.02.03, 09:55 ze słomą w butach, zacofani i tępi... to też nikogo nie rusza??? u p a d e k wartości.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Dodam ; jakich mało 25.02.03, 10:04 A nawet chyba takich więcej nigdzie nie znajdziesz... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 I jeszcze w dodatku kutwy 25.02.03, 10:07 i jeszcze pozamykane w swoich pieleszach konserwatywne świry... no może tylko wśród kleru znajdziesz paru libertynów... Ale to tylko może. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: I jeszcze w dodatku kutwy 25.02.03, 10:09 trudny2002 napisał: > no może tylko wśród kleru znajdziesz paru libertynów... nieeeee... w Krakowie?? nieee.. no, może w Tygodniku... a ta piwnica... a te sukiennice... a to zadęcie... prostaki są i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Zadęcie? 25.02.03, 10:21 Przecież zadęcie, kutwa, masz tylko co godzinę i też jakieś takie niedokończone... ( nie wiem co to mi się z rą klawiarutą wyprawia, ale jakby mi kroś coś ptesrawił...) rtudny Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: nienawidzę krakowa, krakusy to wieśniaki 25.02.03, 10:09 gph napisał: > ze słomą w butach, zacofani i tępi... > ??????? a ciebie co ugryzlo ? z tego co pamietam to jestes krakusem z krwi i kosci za malo piwa? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: nienawidzę krakowa, krakusy to wieśniaki 25.02.03, 10:14 marceliszpak napisał: > ??????? > a ciebie co ugryzlo ? > z tego co pamietam to jestes krakusem z krwi i kosci > za malo piwa? nie pluj na mnie. góralem jestem z krwi i kości i jako taki, mam zwyczaj walić w pysk cuchnących nowohuckim powietrzem krakusów.. Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: nienawidzę krakowa, krakusy to wieśniaki 25.02.03, 10:20 gph napisał: > nie pluj na mnie. góralem jestem z krwi i kości i jako taki, mam zwyczaj walić > w pysk cuchnących nowohuckim powietrzem krakusów.. to musisz mnie walnac w pysk bo tym powietrzem jest przesiakniety od urodzenia. pierwsze swe oddechy zaczerpnalem na kopernika :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: nienawidzę krakowa, krakusy to wieśniaki 25.02.03, 10:25 marceliszpak napisał: > to musisz mnie walnac w pysk bo tym powietrzem jest przesiakniety od urodzenia. > > pierwsze swe oddechy zaczerpnalem na kopernika :) niebawem to uczynię śmierdzący krakusie. utoczę trochę zepsutej zakonserwowanej krwi.. Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: nienawidzę krakowa, krakusy to wieśniaki 25.02.03, 10:26 gph napisał: > niebawem to uczynię śmierdzący krakusie. utoczę trochę zepsutej zakonserwowanej > > krwi.. i napewno jak na girala przystalo zrobisz z niej bimber :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: nienawidzę krakowa, krakusy to wieśniaki 25.02.03, 10:32 marceliszpak napisał: > > krwi.. > i napewno jak na girala przystalo zrobisz z niej bimber :) dzikie świenie nią nakarmię! Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: nienawidzę krakowa, krakusy to wieśniaki 25.02.03, 10:34 gph napisał: > marceliszpak napisał: > > > > > krwi.. > > i napewno jak na girala przystalo zrobisz z niej bimber :) > > dzikie świenie nią nakarmię! > bo to malo juz jest szalonych krow , teraz bedziemy mieli szalone swinie i juz napewno nas do unie nie wpuszcza :) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 To się naukowo nazywa 25.02.03, 10:11 "dulszczyzm" i "dul..dul szczyzm". czasem nawet sam "szczyzm" lub "szczyzmizm" Terminy są wykazane w spisie powszechnym terminów regionalnych. A w niedzielę to na kopce łażą , niby że na spacerki... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph szczyzmy 25.02.03, 10:15 trudny2002 napisał: > "dulszczyzm" i "dul..dul szczyzm". > czasem nawet sam "szczyzm" lub "szczyzmizm" > Terminy są wykazane w spisie powszechnym terminów regionalnych. > A w niedzielę to na kopce łażą , niby że na spacerki... a te kopce - to i - pożal się boże dobrze, ześmy im Kościuszkę odbudowali a Piłsudski?? gdzieś w kapuście.. Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: szczyzmy 25.02.03, 10:19 marnosc, marnosc, marnosc! jedyne co w tym miescie cos warte, to wladze! Odpowiedz Link Zgłoś
gph error 25.02.03, 10:26 tripis napisał: > marnosc, marnosc, marnosc! jest: > jedyne co w tym miescie cos warte, to wladze! miało być: jedyne co w tym miescie cos warte to Władek tylko who (the fuck) is Władek? Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 co Wy tu wypisujecie???... 25.02.03, 10:29 Może coś na temat mieszkańców Środy Wielkiej? Zawsze tylko krakusy i krakusy .... Odpowiedz Link Zgłoś
gph obywatelu! opluj się sam! zanim inni to zrobią za 25.02.03, 10:32 Ciebie.. a ten ich uniwersytet przez małe "u"... żałosne to jest Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: obywatelu! opluj się sam! zanim inni to zrobi 25.02.03, 10:41 założyłeś się z kimś, że nazbierasz najwięcej postów na krakforum? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: obywatelu! opluj się sam! zanim inni to zrobi 25.02.03, 10:42 wodnik74 napisała: > założyłeś się z kimś, że nazbierasz najwięcej postów na krakforum? :))))) nie ,gph ma dzisiaj natchnienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph wy, krakusy, handlarze starzyzną 25.02.03, 10:46 wodnik74 napisała: > założyłeś się z kimś, że nazbierasz najwięcej postów na krakforum? :))))) zawsze gdzieś wietrzycie interes... kupić-sprzdedać, naciągnąć, wygrać, zarobić JA TU POGLĄDY PREZENTUJĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: obywatelu! opluj się sam! zanim inni to zrobi 25.02.03, 10:46 wodnik74 napisała: > założyłeś się z kimś, że nazbierasz najwięcej postów na krakforum? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: obywatelu! opluj się sam! zanim inni to zrobi 25.02.03, 10:47 gph napisał: > wodnik74 napisała: > > > założyłeś się z kimś, że nazbierasz najwięcej postów na krakforum? :))))) > >to juz nawet zakladasz puste posty zeby podbic licznik? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph małostkowość, cynizm i nieszczerość 25.02.03, 10:52 marceliszpak napisał: > > wodnik74 napisała: > > > > > założyłeś się z kimś, że nazbierasz najwięcej postów na krakforum? :) > )))) > > > >to juz nawet zakladasz puste posty zeby podbic licznik? :) oto główne cechy centusiów zamieszkujących ulice. imienia kogo?? jak to kogo? świętego Tomasza, Marka, Gertrudy, Jana, Anny, itakdalej aż do bólu.. Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak ci z wybrzeza to sa dopiero .... 25.02.03, 10:55 Zdesperowana dziewczyna stoi na nadbrzezu i chce popelnic samobójstwo. Widzi to mlody marynarz, podchodzi do niej i mówi: - Nie rób tego! Zabiore cie na poklad naszego statku, ukryje, przemyce do Ameryki i zaczniesz nowe zycie. Przez caly rejs bede cie karmil, bede ci dawal radosc, a ty bedziesz mnie dawac radosc. Jeszcze nie wszystko stracone... Dziewczyna, jeszcze pochlipujaca z cicha, postanowila dac sobie jeszcze jedna szanse i poszla z nim na statek. Jak obiecywal tak zrobil - ukryl ja pod pokladem, raz na jakis czas podrzucal jej kanapke, jakis owoc lub cos do picia, a cale noce spedzali na milosnych igraszkach. Sielanke przerwal kapitan, który pewnego dnia odkryl kryjówke dziewczyny. - Co tu robisz? - zapytal surowo. - Mam uklad z jednym z marynarzy. Zabral mnie do Ameryki, karmi mnie, a ja mu pozwalam robic ze mna, co chce. Mam nadzieje, ze kapitan go nie ukarze? - Nie - odpowiedzial kapitan. - Chcialbym jednak, zebys wiedziala, ze jestes na pokladzie promu Wolin-Swinoujscie-Wolin. Odpowiedz Link Zgłoś
gph taak... wielbiciele poezji 25.02.03, 11:00 Gdzie człowiek, co z mej pieśni całą myśl wysłucha, Obejmie okiem wszystkie promienie jej ducha? Nieszczęsny, kto dla ludzi głos i język trudzi: Język kłamie głosowi, a głos myślom kłamie; ale dowcip był dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: a informatycy? nie było nic o informatykach? 25.02.03, 11:53 Spotkalo sie kilku informatyków i jak to zwykle bywa, rozmowy szybko zeszly na tematy komputerowe. Wreszcie którys z nich zaproponowal - Panowie, porozmawiajmy o czyms normalnym, np. o dupach. Nastapila bardzo dluga cisza, a po niej jeszcze wiecej krepujacego milczenia. Wreszcie którys odpowiada: - Sluchajcie, moja karta graficzna jest do dupy... Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: a informatycy? nie było nic o informatykach? 25.02.03, 12:01 no tak :) sugerujesz ze informatyk nie moze byc prawdziwym hedonista? Odpowiedz Link Zgłoś
numbat Re: a żydy ? nie było nic o żydach ... 27.02.03, 07:24 peteen napisał: > tych z Kazimierza... a nie bylo o mrowkach, lososiach, strociach wierzchowcach bialych jak araby ( kurcze, chyba nikt sie nie obrazi....chodzi o wierzchowce)))). Peteen witam!! Dzisiaj zdrowie Tych -nadobnie grajacych. Zycze fianlu i jak gracze- wygraja to otworze szampana w naturze....a jak bedzie final to nawet zagram na tubie. Viwatum Forum!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Re: nienawidzę krakowa, krakusy to wieśniaki IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 11:56 ...i o Paniusiach nic nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
gph peteena i kobity wątki 25.02.03, 12:02 można łatwo połączyć. bo jak wiadomo paniusie z Krakówka zawsze nienawidziły Żydów z Kazimierza, a wielu to zostało do dzisiaj, kiedy na Kazimierzu Żyda ze świeczką (a nawet z siedmioma świeczkami) szukać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus co to za debilek ten gph IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 26.02.03, 06:56 ludzie z kim wy dyskutujecie z glabem co sie podpisuje <<będzie wspaniale gdy kitę odwalę. ukłony.>>>. przeciez to zero umyslowe. szkoda czasu lepiej nic nie pisac widzac takiego barana. niech kite odwali i bedzie spokoj Krakus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Ten gph planuje ze mną IP: *.localdomain 26.02.03, 08:12 pójść do jakiej szkoły wieczorowej dla kelnerów i pomocy kuchennych w Warsie, nie słyszałeś coś? Mielibymy fajną robotę na noc, bo na dzień siedzimy tak i se piszemy po forum. Jakbyś co wiedział daj znać , krakusie... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakuska Re: Ten gph planuje ze mną IP: *.client.attbi.com 28.02.03, 01:29 Poczytaj lepiej jakas ksiazke, wiesz krakusy tak robia, przynajmniej sie czegos dowiesz idioto Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: co to za debilek ten gph 26.02.03, 09:02 znow madrosci krakusa zza oceanu jak widomo strasznie nam takich tutaj brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus a co ocean ci sie nie podoba IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 27.02.03, 07:09 marceliszpak napisał: > znow madrosci krakusa zza oceanu > jak widomo strasznie nam takich tutaj brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
gph cholera znowu zdrobnienie... 26.02.03, 09:27 krakusy to wieśniaki. nawet za oceanem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakuska Re: co to za debilek ten gph IP: *.client.attbi.com 28.02.03, 01:27 Zgadzam sie z toba calkowice:) co to wogole znaczy "kiche odwale" bo w mojej krakowskiej polsczyznie nie ma takiego okreslenia, szkoda czasu na debila Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: co to za debilek ten gph 28.02.03, 08:22 Krakusko, proszę nie kompromituj się! Naprawdę tak długo za oceanem przebywasz, że z czytaniem po polsku masz problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
proveritas Re: nienawidzę krakowa, krakusy to wieśniaki 28.02.03, 16:45 gph napisał: > ze słomą w butach, zacofani i tępi... > > to też nikogo nie rusza??? > > u > p > a > d > e > k > wartości.... masz rację kolo - tutaj jest sam syf i malaria. człowieku prawdziwy krakus to zwyczajny kmiot który myśli ze jest kimś....ale zaraz sie go rozpoznaje po zachowaniu. jak żyda! co oni mają do zaoferowania oprócz odrapanych murów i wawelu zyjacego dzieki unesco? miernota tzw "dzieła sztuki" czwrtorzędnej ważności...piwo chrzczone...no comments Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: a co to jest odwalic kite??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.03, 06:54 tez mnie irytuje to motto wypowiedzi rodem z jakiegos lokalu klezmerskiego chyba w kazdym razie widze ze malolaty lubia sobie popijac niezle, zupelnie jak klimaty z dobrego wojaka Szwejka Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a co to jest odwalic kite??? 01.03.03, 09:12 Gość portalu: marcee napisał(a): > tez mnie irytuje to motto wypowiedzi > rodem z jakiegos lokalu klezmerskiego chyba kulą w płot. Jaromir Nohawica z klezmerami nic wspólnego nie ma. polecam piosenkę o czarnych papierowych butach... Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: a co to jest odwalic kite??? Gpsik 01.03.03, 09:21 Gpsiku ewidentnie leczysz tu jakieś kompleksy i zawiedzione aspiracje. Teraz tą swoją nieudaną pseudoprowokacją (którąś z rzędu) przekroczyłeś granicę dobrego smaku. Potraktuj to jako krytykę swojej pseudotwórczości na tym forze. Pseudotwórczość nie uzasadnia wszystkiego, pseudotwórco wypocin forumowych. Amen. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a co to jest odwalic kite??? Gpsik 01.03.03, 09:25 na szczęście zawsze pozostajesz TY, któremu dobrego smaku nigdy nie brak. ale jak już kiedyś napisałem rozmowa z pensjonariuszami zakłądów psychiatrycznych; malkontentów trojga fakultetów zupełnie mnie nie interesuje. idź z bogiem i zaglądaj do tych wątków, które dobrego smaku nie rażą. obsesje też można leczyć, manie również..:) Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: a co to jest odwalic kite??? Gpsiku 01.03.03, 10:41 Trafiony zatopiony jak każdy przyjezdny masz aspiracje i pretensje do pseudokrakowskości i pseudosztuki. A co do zdrowia psychicznego nie ma zdrowych są tylko nie zdiagnozowani. Zresztą znów Gpsiku mnie zawiodłeś taki prostacki wytrych i taki sowiecki, tam wymyślono choroby bezobjawowe, wpisujesz się do dokonań sowieckiej psychuszki. Zuch z ciebie maładiec, prostaczku. Idź słomę do butów schowaj.Nie martw się twoje dzieci będą już z Krakowa i co lżej już ci. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
gph Forward, przyjacielu 01.03.03, 14:13 zaprawdę, brakowało mi ciętości Twoich ripost, dobrego smaku i całej reszty. w końcu jesteś znowu. (na przepustce w normalności, czy już na stałe?) trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
tomekha Re: nienawidzę krakowa, krakusy to wieśniaki 01.03.03, 09:28 juz widze jaki z z tego gph góral-pewnie niskopienny .........albo taki jak świerczewski i hajto razem wzięci........ Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: nienawidzę krakowa, krakusy to wieśniaki 01.03.03, 09:31 tomekha napisał: > juz widze jaki z z tego gph góral-pewnie niskopienny .........albo taki jak > świerczewski i hajto razem wzięci........ phi phi. jak ktoś w sobotę pracuje to mu się zdrowie psuje... Odpowiedz Link Zgłoś
tomekha Re: nienawidzę krakowa, krakusy to wieśniaki 01.03.03, 09:37 tys prowda...........dlatego ja nie pracuje ani w sobote,ani w niedziele,ani w poniedziałek,ani............... Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: nienawidzę krakowa, krakusy to wieśniaki 01.03.03, 10:06 gph napisał: > > phi phi. jak ktoś w sobotę pracuje to mu się zdrowie psuje... Chyba sobie zrobię z tego sygnaturkę... :(( w każdym razie spędzam kolejną sobotę za biurkiem ... co gorsza nie wiem, kiedy wyjdę... dodam dla jasności, że nie jest to mój wybór :(( Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: nienawidzę krakowa, krakusy to wieśniaki 01.03.03, 11:42 wodnik74 napisała: > Chyba sobie zrobię z tego sygnaturkę... :(( w każdym razie spędzam kolejną > sobotę za biurkiem ... co gorsza nie wiem, kiedy wyjdę... dodam dla jasności, > że nie jest to mój wybór :(( drogi wodniku ,lacze sie z toba w tym cierpieniu pociesz sie ze ja majac perspektywe dzisiejszej laby wypilem wczoraj duzo i mnie glowa teraz boli Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: nienawidzę krakowa, krakusy to wieśniaki 01.03.03, 11:46 ?????????????????????? i co jabola dzis nie pijesz?:((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: nienawidzę krakowa, krakusy to wieśniaki 01.03.03, 11:48 skks napisał: > ?????????????????????? > i co jabola dzis nie pijesz?:((((((((((((((((((((( no wiesz co ???!!! , jasne ze pije !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: nienawidzę krakowa, krakusy to wieśniaki 01.03.03, 11:55 Jużem sie wystraszył!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: nienawidzę krakowa, krakusy to wieśniaki 01.03.03, 14:16 wodnik74 napisała: > Chyba sobie zrobię z tego sygnaturkę... :(( w każdym razie spędzam kolejną > sobotę za biurkiem ... co gorsza nie wiem, kiedy wyjdę... dodam dla jasności, > że nie jest to mój wybór :(( na sygnaturkę proponuję Ci wodniku modyfikację "kto w sobotę pracuje to mu się rozum psuje"... Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: nienawidzę krakowa, krakusy to wieśniaki 01.03.03, 14:21 hm, mam nadzieję że to nie jest sugestia, że z moim rozumem jest już bardzo źle??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: nienawidzę krakowa, krakusy to wieśniaki 02.03.03, 16:12 wodnik74 napisała: > hm, mam nadzieję że to nie jest sugestia, że z moim rozumem jest już bardzo > źle??? :) a skąd taki pomysł??? wystarczy nie pracować w sobotę..:) Odpowiedz Link Zgłoś