Gość: aldona IP: *.ntvk.com.pl 25.08.06, 18:46 przy władzy? Widzę, że już w piętkę gonią - remigiuszu wspaniały. Stali się bardzo agresywni, a gdzie siła spokoju?Zachowują się jak wściekłe tego lata osy [a lato się ma już ku końcowi]. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacekm22 Re: Jak dlugo jescze PIS 25.08.06, 18:56 Gość portalu: aldona napisał(a): > przy władzy? Widzę, że już w piętkę gonią - remigiuszu wspaniały. Stali się > bardzo agresywni, a gdzie siła spokoju?Zachowują się jak wściekłe tego lata > osy [a lato się ma już ku końcowi]. Doputy gdy beda chetni glosowac na PIS,jak na razie okolo 30% tych co chca glosowac . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Jak dlugo jescze PIS IP: *.ntvk.com.pl 25.08.06, 19:00 Niestety 70% nie wierzy, ze ma jakikolwiek wpływ na naszą nieszczęsną rzeczywistość. Słuchacze ojca- to jest ten żelazny elektorat. Co zrobić, zeby ludzie poszli do urn? Może teraz przejrzeli na oczy- daj Boże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scotch Re: Jak dlugo jescze PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 19:03 stuknijcie wy się wreszcie w łebki - frekwencja nie ma wpływu na wynik wyborów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Jak dlugo jescze PIS IP: *.ntvk.com.pl 25.08.06, 19:07 Szkocie - to co ma wpływ na wyniki- oświeć mnie - jam ciemna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scotch Re: Jak dlugo jescze PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 19:10 preferencje wyborców, ale nie wierzę, że jesteś taka ciemna żeby tego nie wiedzieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Jak dlugo jescze PIS IP: *.ntvk.com.pl 25.08.06, 19:12 Jakoś nie mogę tego zrozumieć, że ludzie patrzą a nie widzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edziu Re: Jak dlugo jescze PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 19:16 a ty na kogo proponujesz żeby głosowali ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Jak dlugo jescze PIS IP: *.ntvk.com.pl 25.08.06, 19:23 Zawsze byłam zwolenniczką PO. Przejrzyste zasady są ważne, a nie zamordyzm - juz zesmy to przerabiali - jak wiesz bez efektów. A czymże to nasz mały Napoleon pochwalic sie może- poza kłótniami, jakimiś gierkami. Co dobrego udało mu sie zrobićdo tej pory? Katastrofa na wszystkich frontach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edziu Re: Jak dlugo jescze PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 19:30 myślisz że Donald coś potrafi? On i jego KLD już rządziło to dopiero była klęska. Nie wodzę w tej chwili partii która całkowicie by mi odpowiadała. W PIS najbardziej przeszkadza mi uległość wobec ojca dyrektora.W PO jej nawiedzone kierownictwo-Tusk,Rokita, Komorowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Jak dlugo jescze PIS IP: *.ntvk.com.pl 25.08.06, 19:37 Czy uważasz,że kaczki są mądrzejsze od T, R - z pewnością są cwańsi- a mnie cwaniactwo nie imponuje. Zwykle pierwszy rzuca się w oczy burak - niestety nie inteligent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edziu Re: Jak dlugo jescze PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 19:56 myślę,że PIS jest skuteczniejszy . Donald wydawało mi się,że od czasu KLD się zmienił , nawet momentami kiedy zapowiadał zmniejszenie ilości posłów itp zaczął mi się podobać ,niestety to tylko słowa. Przed wyborami obiecywał koalicję a póżniej się wypiął i nie został marszałkiem sejmu.Mnie się wydaje,że on jest po prostu za leniwy.Odpowiadą mu tylko pobory i przywileje związane z posłowaniem . Z Rokitą jest podobnie.Szkoda,że nie potrafili się dogadać tak jak obiecywali.Teraz muszę jeszcze obserwować i wybrać mniejsze zło. Odpowiedz Link Zgłoś
kocinos Re: Jak dlugo jescze PIS 26.08.06, 02:48 Moment, moment. Wypiął się na koalicję, bo warunki proponowane były takie, a nie inne. Jak ktoś Ci powie "chodź, razem ze mną będziesz firmować moje pomysły, a ja ci za to niebójsię (celowo piszę razem)" to polecisz za nim jak na skrzydłach??? Wątpię. Natomiast, co do wyborów, to od dłuższego czasu wybieranie mniejszego zła jest najroztropniejsze - tak myślę, bo "bezgranicznie nie ufam politykom". Jak roztaczają przed elektoratem piękne, acz ogólne ujęte wizje, to na 100% nie o nie (te wizje) im chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś