Dodaj do ulubionych

Jak dlugo jescze PIS

IP: *.ntvk.com.pl 25.08.06, 18:46
przy władzy? Widzę, że już w piętkę gonią - remigiuszu wspaniały. Stali się
bardzo agresywni, a gdzie siła spokoju?Zachowują się jak wściekłe tego lata
osy [a lato się ma już ku końcowi].
Obserwuj wątek
    • jacekm22 Re: Jak dlugo jescze PIS 25.08.06, 18:56
      Gość portalu: aldona napisał(a):

> przy władzy? Widzę, że już w piętkę gonią - remigiuszu wspaniały. Stali się
      > bardzo agresywni, a gdzie siła spokoju?Zachowują się jak wściekłe tego lata
      > osy [a lato się ma już ku końcowi].
      Doputy gdy beda chetni glosowac na PIS,jak
      na razie okolo 30% tych co chca glosowac .
    • Gość: aldona Re: Jak dlugo jescze PIS IP: *.ntvk.com.pl 25.08.06, 19:00
      Niestety 70% nie wierzy, ze ma jakikolwiek wpływ na naszą nieszczęsną
      rzeczywistość. Słuchacze ojca- to jest ten żelazny elektorat. Co zrobić, zeby
      ludzie poszli do urn? Może teraz przejrzeli na oczy- daj Boże.
      • Gość: scotch Re: Jak dlugo jescze PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 19:03
        stuknijcie wy się wreszcie w łebki - frekwencja nie ma wpływu na wynik wyborów !
    • Gość: aldona Re: Jak dlugo jescze PIS IP: *.ntvk.com.pl 25.08.06, 19:07
      Szkocie - to co ma wpływ na wyniki- oświeć mnie - jam ciemna.
      • Gość: scotch Re: Jak dlugo jescze PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 19:10
        preferencje wyborców, ale nie wierzę, że jesteś taka ciemna żeby tego nie
        wiedzieć ;)
    • Gość: aldona Re: Jak dlugo jescze PIS IP: *.ntvk.com.pl 25.08.06, 19:12
      Jakoś nie mogę tego zrozumieć, że ludzie patrzą a nie widzą.
      • Gość: edziu Re: Jak dlugo jescze PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 19:16
        a ty na kogo proponujesz żeby głosowali ?
    • Gość: aldona Re: Jak dlugo jescze PIS IP: *.ntvk.com.pl 25.08.06, 19:23
      Zawsze byłam zwolenniczką PO. Przejrzyste zasady są ważne, a nie zamordyzm - juz
      zesmy to przerabiali - jak wiesz bez efektów. A czymże to nasz mały Napoleon
      pochwalic sie może- poza kłótniami, jakimiś gierkami. Co dobrego udało mu sie
      zrobićdo tej pory? Katastrofa na wszystkich frontach.
      • Gość: edziu Re: Jak dlugo jescze PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 19:30
        myślisz że Donald coś potrafi? On i jego KLD już rządziło to dopiero była
        klęska. Nie wodzę w tej chwili partii która całkowicie by mi odpowiadała. W PIS
        najbardziej przeszkadza mi uległość wobec ojca dyrektora.W PO jej nawiedzone
        kierownictwo-Tusk,Rokita, Komorowski.
    • Gość: aldona Re: Jak dlugo jescze PIS IP: *.ntvk.com.pl 25.08.06, 19:37
      Czy uważasz,że kaczki są mądrzejsze od T, R - z pewnością są cwańsi- a mnie
      cwaniactwo nie imponuje. Zwykle pierwszy rzuca się w oczy burak - niestety nie
      inteligent.
      • Gość: edziu Re: Jak dlugo jescze PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 19:56
        myślę,że PIS jest skuteczniejszy . Donald wydawało mi się,że od czasu KLD się
        zmienił , nawet momentami kiedy zapowiadał zmniejszenie ilości posłów itp
        zaczął mi się podobać ,niestety to tylko słowa. Przed wyborami obiecywał
        koalicję a póżniej się wypiął i nie został marszałkiem sejmu.Mnie się wydaje,że
        on jest po prostu za leniwy.Odpowiadą mu tylko pobory i przywileje związane z
        posłowaniem . Z Rokitą jest podobnie.Szkoda,że nie potrafili się dogadać tak
        jak obiecywali.Teraz muszę jeszcze obserwować i wybrać mniejsze zło.
        • kocinos Re: Jak dlugo jescze PIS 26.08.06, 02:48
          Moment, moment. Wypiął się na koalicję, bo warunki proponowane były takie, a
          nie inne. Jak ktoś Ci powie "chodź, razem ze mną będziesz firmować moje
          pomysły, a ja ci za to niebójsię (celowo piszę razem)" to polecisz za nim jak
          na skrzydłach??? Wątpię.
          Natomiast, co do wyborów, to od dłuższego czasu wybieranie mniejszego zła jest
          najroztropniejsze - tak myślę, bo "bezgranicznie nie ufam politykom". Jak
          roztaczają przed elektoratem piękne, acz ogólne ujęte wizje, to na 100% nie o
          nie (te wizje) im chodzi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka