26.08.06, 21:40
Srdecznie pozdrawiam wszystkich po raz kolejny tym razem ze Szklarskiej
Poręby;-))Zimno jak diabli,leje jak z cebra i pełno geriatrii zza zachodniej
granicy;-)Tuptają wszędzie i kopytkują na zabiegi i popijają lecznicza wodę;-)
(bo u Nas taniej).Za tydzień wracam do Krakówka kochanego i rozpocznę
regularne grasowanie po FK więc póki co macie święty spokój jeszcze do
przyszłej niedzieli;-))Trzymajcie się wszyscy ciepło-w każdym razie cieplej
niż ja;-)
Obserwuj wątek
    • broton Re: ;-))) 26.08.06, 22:51
      ...Weronka - wracaj ...
      • weronka77 Re: ;-))) 27.08.06, 20:43
        Ano wracam,wracam powoli;-))Pozdrawiam Jacku;-)
    • bet66 Re: ;-))) 27.08.06, 17:37
      werunka lepiej nie wracaj.
      Anoreksja jedząca w Malibu.
      • weronka77 Re: ;-))) 27.08.06, 20:36
        O Bet66;-)))Byłaś już w Juracie? Ja czekałam na Ciebie całe 10 dni w Bryzie-od
        7 do 17 lipca i się nie doczekałam;-(( Szkoda..
      • weronka77 Re: ;-))) 27.08.06, 20:45
        Lepsza młoda anoreksja niż zgorzkniała Starsza Pani;-)) Wracać wracam bo w
        krakowie jestem u siebie w przeciwieństwie do niektórych;-))) Malibu pijam z
        mlekiem-polecam serdecznie;-)Miłego "prześladowania" Beatko;-)
        • bet66 Re: ;-))) 28.08.06, 09:11
          Mercers to najlepszy punkt obserwacyjny w Juracie.
          Dość często przechodziła podążając do Malibu straszna anorektyczka, istny
          szkieletor. Blondyna z długimi włosami w białych spodniach biodrówkach, w
          butach na koturnie wiązanych na łydce, krotkiej kórteczce. Bidula zwracała
          uwagę swym wygladem obrzydliwego kościotrupa i sadziła zapewne , ze jest taka
          atrakcyjna !!! hahaha
          Jej cieniutkie nożyny ledwo dżwigały te koturny, więc chwiała się na nich
          sprawiając wrazenie , ze zaraz z nich spadnie.

• weronka77 Re: ;-))) 28.08.06, 19:56
            Oj Bet66,bet66;-)))Niestety nie jestem blondynką;-((Na koturnach też nie chodzę
            ponieważ nie umiem;-((Poza tym chyba niezbyt to wygodne pchając wózek z małym
            dzieckiem.którego to w Twoim opisie brakuje;-)) Kórteczki(nauczycielko wstydż
            się!!) nie noszę,co najwyżej kurteczkę;-)) No i w Malibu nie jadałam,nawet nie
            wiem gdzie to jest;-(( Myślałam że też miałaś opcję z pełnym wyżywieniem w
            Bryzie,podobnie jak ja;-) najwidoczniej się myliłam ponieważ wnioskuję że
            jadałaś gdzie indziej-w Neptunie chyba też nie.Punkt widokowy a raczej wieża
            mieści się przy wejściu 62-zaraz za hotelem Morskie Oko;-) O Mercers nie
            słyszałamn;-))Tak więc Bet66 znowu,po raz kolejny-nietrafiony i niezatopiony;-))
            Jedyne co potwierdzasz to fakt niezbity że mimo iż grasujesz na wielu forach
            pod zmiennymi nickami i tak w koncu się demaskujesz-przecież w Juracie miałaś
            być jako dziennikarka TVN Style-nie pamietasz już;-))? Może lepiej już
            powklejaj jakieś moje wypowiedzi z innych forów-przecież tak to lubisz;-) Albo
            napisz kilka fajnych maili z pogróżkami,wyzwiskami( bardzo wiele forumowiczek
            je od Ciebie dostaje i wymienia się wzajemnie;-))).Szkoda tylko że nie trafiasz
            na podatny grunt-Krakusy to taki specyficzny naród który raczej nie tapla się w
            błocie;-)Ale wszystko wybaczy;-) Szczególnie mając na względzie Twój
            wiek,występki męża i skołatane jego zdradami Twoje Szanowne Nerwy;-)Pozdrawiam
            bardzo serdecznie Bet66-Beateo-Cogito i jeszcze wiele,wiele innych;-))(Lista
            kompletnych nicków dostępna u większości moderatorów;-)))
            • bet66 Werunka 29.08.06, 09:44
              tak ,jak myslałam prowincja pierwszy raz przyjechała do Juratu i tylko zna
              Bryzę i Neptuna...haha
              Jak pobędziesz w Juracie co roku od lat, tak jak ja, to moze będziesz wiedziała
              co to jest Merces i gdzie się znajduje.
              Pcim Dolny z Juratą ci sie pomylił.
              Następnym razem wyjdz na pole i się dobrze rozejrzyj oraz mądrzejszych ludzi
              popytaj. Jeszcze duzo ci brakuje do odpoczywajacego tam standardu... .. gęś z
              ciebie.
              • longwehicle Re: Werunka 29.08.06, 18:34
                Jak narazie pisze się o Juracie ,że urżedują tak wszystkie cichodajki i
                tzw.syfonolaski.Fakt twojego wieiloletletniego obocowania w tamtych stronach
                świadczy o twoim wyrobieniu się w tym i tamtym!!!
    • ja_nova Re: ;-))) 27.08.06, 19:37
      weronka77 napisała:

> Srdecznie pozdrawiam wszystkich po raz kolejny tym razem ze Szklarskiej
      > Poręby;-))Zimno jak diabli,leje jak z cebra

czapke, rekawiczki i szalik masz?

>i pełno geriatrii zza zachodniej
      > granicy;-)Tuptają wszędzie i kopytkują na zabiegi i popijają lecznicza wodę;-)
      > (bo u Nas taniej).

Jak tuptaja i kopytkują to jeszcze nie całkowita geriatria :-D

>Za tydzień wracam do Krakówka kochanego i rozpocznę
      > regularne grasowanie po FK więc póki co macie święty spokój jeszcze do
      > przyszłej niedzieli;-))

Szykujemy syrop z cebuli;)

>Trzymajcie się wszyscy ciepło-w każdym razie cieplej
      > niż ja;-)

Za ciepło by nam było;)
      • weronka77 Re: ;-))) 27.08.06, 20:42
        Ano właśnie czapki i rękawiczek nie mam ale mąż się zobowiązał zakupić jutro we
        Wrocławiu;-)Geriatria ma właśnie wieczorek piosenki swojskiej i ryczy przy
        akordeonie;-)) Syrop z cebuli jak najbardziej skonsumuję;-)) No i zazdroszczę
        Wam tego ciepełka forumowicze;-)))
        • ja_nova Re: ;-))) 27.08.06, 21:04
          My ci zazdrościmy świeżego powietrza
          • weronka77 Re: ;-))) 27.08.06, 21:07
            No,pewnie padnę trupem jak wrócę;-))Co niewątpliwie niektórych sympatycznych
            uradowałoby zapewne ale wierzę głęboko że złego diabli nie biorą;-))
      • Gość: Janek Re: ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 20:44
        geriatria to sie wlasnie zaczela na FK
        "ciegiem " to samo czyli szukam fryzjera
        ostatnio pojawil sie tramwajarz, ale jak zostal z biletem ,ale wilczym to tez
        zniknal
        longi chyba na Krecie, ale kto wie czy sie nie roztopil
        pozdrawiam z usmiechem z Alaski

• weronka77 Re: ;-))) 27.08.06, 20:48
          Longi to miał Budapeszt odwiedzić chyba z tego co pamiętam;-))Janku a ja się
          zgodzę z twoim opisem Juraty-mimo że megadrogi kurort to warto wybrać się na
          wakacje i regularnie wracać;-))
        • ja_nova Re: po okresie przejsciowym.......... 27.08.06, 21:01

burzliwych lat 80 trafili na oddział geriatryczny:))))))))))

> pozdrawiam z usmiechem z Alaski

lodowaty on musi być.
    • Gość: jazzinator wakacje z duchami? IP: *.nandu.com.pl 29.08.06, 10:48
      pomiedzy Szklarską Porebą a Gdynią?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka