Gość: ozyrys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 17:48 a chamskie filmy longa to wam nie przeszkadzają ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
helenka17 Srrrasznie się boimy. 27.08.06, 17:55 najbardziej zaraz o przebudzeniu. A filmy Longa nie są jego filmami. Kłamczuszek, tiu, tiu... I nie spotkałam jeszcze wśród filmów "longa" takiego filmu, który oddawał by choć w części niebezpieczeństwa wynikające z ograniczenia jakim się legitymuje PiS i towarzysze - partie sojusznicze. PiSiorki sąna dodatek kompletniepozbawione poczucia humoru, całkiem tak samo, jak komunistyczny beton. Świat się z nich smieje, a oni jak te bukldogi, co się gryzą pod dywanem. Myślą, że nikt nie widzi. No to niech myślą. Mechanizmy autorytaryzmu , które właśnie z takim mozołem tworzą, obrócą się z czasem przeciwko nim. To przecież proste. Takie dupki jak Gosiewski czy Kurski znikną tak samo, jak zniknął Albin Siwak - superstar. "dłużej klasztora - niż przeora" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiu,tiu, Re: Srrrasznie się boimy./ortografia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 17:58 to jest komunistyczne myślenie, ach te stare nawyki, Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 To jest - cielątko - myślenie SYS-TE-MO-WE 27.08.06, 18:07 O którym jednakowoż nie masz pojęcia. Albowiem - jak podejrzewam (jak to zwykle cielątko) jesteś za smarkate. Bez urazy. Ono zostało wynalezione znacznie wczesniej, niż komunizm. Zostało wynalezione w czasach, kiedy czytano książki. A nie tylko internet. H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cielątko Re: To jest - cielątko - myślenie SYS-TE-MO-WE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 18:19 książki wyrzuć, GW nie czytaj bedziesz szcęśliwa Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Jestem szczęśliwsza niż sądzisz 27.08.06, 18:55 ...bo to GW czyta mnie, a nie ja ją. Zaś co do wyrzucania książek, to idole obecnego układziku, idole - dodajmy - rodem z tzw Niemiec, palili nieodpowiednie książki na stosikach. Taka jakby narodowo- socjalistyczna moda uliczna. H. PS: z akcentem na "jakby" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brak nicku Re: Jestem szczęśliwsza niż sądzisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 19:25 z tego co piszesz nie wynika byś była szczęśliwa ale skoro tak twierdzisz to się ciesze ja też jestem szczęśliwy bo dożyłem wolnego kraju i mądrego ucziwego rządu i Prezydenta, Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Z tego, co piszesz 27.08.06, 19:38 wynika niedwuznacznie, że nie mieszkasz w Polsce - skoro dożyłeś kraju o wymienionych cechach. Polska nie odpowiada temu opisowi. Niestety nie. Ale w Twojej nowej ojczyźnie życzę Ci jak najlepiej. Niech Ci się układa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiu,cielątko itd. Re: Z tego, co piszesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 19:49 dzięki helenko, każdego dnia buduje sie moja Ojczyzna, IV Rzeczypospolita, Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 A to? 27.08.06, 19:39 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl to zbieg okoliczności - czy cudowne rozmnożenie jednakowych poglądów? Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Spodziewam się... 27.08.06, 19:44 że to tzw "misanderstending", jak mawiają w PiS-ie (kiedy nikt nie słyszy) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Spodziewam się... 27.08.06, 19:46 helenka17 napisała: > że to tzw "misanderstending", jak mawiają w PiS-ie (kiedy nikt nie słyszy) > Ściany słyszą. Uszy mają;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Wersja obowiązująca to... 27.08.06, 19:50 helenka17 napisała: > ..."majom". > I uchy:) Odpowiedz Link Zgłoś