Gość: agnes IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 13:24 ciekawa jestem jakie tam klimaty ...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Przepiękny Kot Re: Chodzicie do Pieknego Psa? IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 01.03.03, 18:47 Gość portalu: agnes napisał(a): > ciekawa jestem jakie tam klimaty ...? Nieprawdopodobne i nie dla panienek z dobrych domów. Zwłaszcza jak Kiwi towarzystwo ożywia swoją obecnością do godziny 10 rano dnia następnego. Sex Pistols, Mieczysław Fogg, Łoszczenko, Clash, Boney M, Biały Miś, Brygada Kryzys, Nina Hagen + oczywiste nowości hauserki i elektro (do muzyki w PP trzeba podchodzić z poczuciem humoru), regularne tańce na stołach i barze, klienci bijący się o pisarkę Masłowską nad ranem, tłum przewalający się wte i wewte choć czasem oczywiście bywa pustawo. Najlepsze czasy Rentgena sprzed dziesięciu lat, zwłaszcza że część klienteli wymięka od razu i daje w tył zwrot ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały kot. Re: Chodzicie do Pieknego Psa? IP: *.chello.pl 01.03.03, 21:31 Leszczenko;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przepiękny Kot Re: Chodzicie do Pieknego Psa? IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 01.03.03, 21:49 Gość portalu: mały kot. napisał(a): > Leszczenko;) Lew Leszczenko w dodatku, czyli z rodziny kotowatych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały kot. Wybaczcie. Enter płata figle. IP: *.chello.pl 01.03.03, 22:56 A nie Piotr Leszczenko z rodziny poduszek pod łapki? ;) W każdym razie co do różnorodności muzyki w Psie z pewnością się zgadzamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przepiękny Kot Re: Nie tylko Enter płata figle. IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 02.03.03, 11:34 Gość portalu: mały kot. napisał(a): > A nie Piotr Leszczenko z rodziny poduszek pod łapki? Oczywiście, że masz rację. Piotr Leszczenko, Tanga, Fokstroty i Romanse, a także Pieśni Cygańskie ;-) Zupełnie mi sie pozajączkowało. To pewnie przez Pięknego Psa i tameczne trunki. Ale Lew Leszczenko (Лев Лещенко - zobaczymy jak bukwy wyjdą na portalu ;-))))) też jest: www1.dni.ru/news/showbiz/2002/12/11/16786.html;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susu Re: Chodzicie do Pieknego Psa? IP: 80.48.253.* 04.03.03, 15:39 zdradzcie gdzie ten pies o ktorym piszecie, ciekawa jestem tego klimatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: Chodzicie do Pieknego Psa? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.03, 17:35 na Jana, przed Marka, po lewej idac od Rynku.hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Chodzicie do Pieknego Psa? IP: *.efka.org.pl 07.03.03, 21:38 Dajcie spokoj z tym Pieknym Psem, ja bym to nazwala raczej zdechlym warszawskim psem. Odrzuca juz w progu na widok tych socjalistycznych krzeselek i ogolnej zgrzebnosci. Jest po prostu bardzo warszawsko, lyso, i nieciekawie. Wszyscy moi znajmo robia w tyl zwrot kiedy tak przypadkowo wejda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały kot. Re: Chodzicie do Pieknego Psa? IP: *.chello.pl 08.03.03, 17:01 Warszawsko? Na miłość boską, można o tym małym lokalu gastronomicznym powiedzieć wszystko ale na pewno nie, że jest warszawsko. Zgrzebność też raczej nie jest domeną warszawy. A cała reszta, to rzecz gustu, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Chodzicie do Pieknego Psa? 10.03.03, 12:21 nie ma obowiązku chodzenia do Pieknego Psa i bardzo dobrze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red RR Re: Chodzicie do Pieknego Psa? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.03.03, 16:58 Gość portalu: Beata napisał(a): > Dajcie spokoj z tym Pieknym Psem, ja bym to nazwala > raczej zdechlym warszawskim > psem. Odrzuca juz w progu na widok tych socjalistycznych > krzeselek i ogolnej zgrzebnosci. Jest po prostu bardzo warszawsko, lyso, i nieciekawie. Wszyscy moi > znajmo robia w tyl zwrot kiedy tak przypadkowo wejda. Jezu, na szczęście. Jakbyście tam wlazły, to wszyscy by uciekli, sądząc po tych kretyństwach które wypisujesz w wątku o Roosterze. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: Chodzicie do Pieknego Psa? IP: 195.245.213.* 25.03.03, 12:38 Trzeba bylo byc tam w piatek!! Moj boze, ale sie dzialo. Podobno byl rekordowy utarg. Sama sie do tego przyczynilam...I do tańców na barze, też i owszem!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff3 Re: Chodzicie do Pieknego Psa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 12:45 ja bylam w pieknym psie,moze i fajnie ale bardzo nie mile barmanki Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: Chodzicie do Pieknego Psa? 15.07.03, 13:11 ja lubie ekipa za barem sie niedawno zmienila muza zrobila sie jeszcze bardziej urozmaicona robia zajebisty szum lasu szkoda, ze musieli zamknac ogrodek fajny byl Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Re: Chodzicie do Pieknego Psa? 15.07.03, 13:25 chodzimy czasami, jest ok./ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Chodzicie do Pieknego Psa? IP: *.chello.pl 31.07.03, 22:25 pikny pies to pikny pies;))wczoraj już miałem wyjść,ale coś mnie zaczymało do białego rana......ups jak zwykle;) Beata jaki warszawski pies?jakie socjalistyczne krzesełka?pieska tworzą ludzie,a nie wystrój;) Beti czy to Ty??!;)tak to Ty;)to Ty jeszcze chodzisz do pieska?;)hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dakini Re: Chodzicie do Pieknego Psa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 21:05 i przystojni malarze tam bywaja..eh..i poeci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duka Re: Chodzicie do Pieknego Psa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 23:13 co tam ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: Chodzicie do Pieknego Psa? IP: 195.245.213.* 02.11.03, 20:38 Ostatnio w psie nic. Nie było mnie tam baaaardzo dłuuugo. I jakos tam teraz obco. Brzydko. I smierdzi. Błe. Ale tance na barze były. Po latach...hihihi ale to już nie to, nie to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i tez kot Re: Chodzicie do Pieknego Psa? IP: *.pk.edu.pl 07.11.03, 10:26 niedocieraja do mnie zadne inwektywy dotyczace Psa... Odkad tam wszedlem...zostalem:)) Odpowiada mi zwaszcza na kawe o 11 w witrynie. A co do barmanow, to szkoda ze sie zmienila brygada, ale tak to juz jest. Wyrobia sie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś