Gość: antysejmita IP: *.nandu.com.pl 02.09.06, 14:40 Administracja faworyzuje wybrane osoby,to cala istota tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Nieprawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 14:51 eee nieprawda.... nie zależy to raczej od osób... opluj Polaków, rząd, Prezydenta - to Cię nie wytną... napisz słowo o żydach czy POstępowcach - to raczej wytną.... nie zależy to od autora :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Łamanie netykiety traktowane wybiórczo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 18:46 ale okrycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: Łamanie netykiety traktowane wybiórczo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 12:46 w ten sposób daja świadectwo kim są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Re: Łamanie netykiety traktowane wybiórczo? IP: *.net.autocom.pl 08.09.06, 15:56 Ani razu na ten temat nie wypowiedział się nikt z TWA. Elegancko chowają głowę w piasek, udając ,że to w porządku. Mało tego, bez żadnej żenady wykorzystują na forum swoją uprzywilejowaną pozycję. Taki to jest ten saloon wykształciuchów. :( Odpowiedz Link Zgłoś
gph to oczywiste, że faworyzują. 08.09.06, 16:15 ludzi mądrych, otwartych i niezaskorupiałych w jedynie słusznej linii myślenia. tacy z reguły są faworyzowani na świecie, poza środowiskami fundamentalistycznymi. więc o co wam chodzi trole? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Re: to oczywiste, że faworyzują. IP: *.net.autocom.pl 08.09.06, 16:20 Ty jesteś mądry, gph? albo petenek??? ło matko..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ef netykieta=narzedzie zla IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.09.06, 16:51 Netykieta to komuna. Ja jej nie przestrzegam bo nikt nie bedzie mi mowil jak mam sie zachowywac. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Łamanie netykiety traktowane wybiórczo? 08.09.06, 17:20 Gość portalu: antysejmita napisał(a): > Administracja faworyzuje wybrane osoby,to cala istota tego forum. Mnie nie faworyzują mimo że na TWA mam wstęp wolny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Re: Łamanie netykiety traktowane wybiórczo? IP: *.net.autocom.pl 08.09.06, 20:58 podział nie jest taki prosty, Nova. Faworyzują tych zasiedzałych, byłych adminów, donosicieli itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Łamanie netykiety traktowane wybiórczo? 09.09.06, 13:09 Gość portalu: LMKiko napisał(a): > podział nie jest taki prosty, Nova. > Faworyzują tych zasiedzałych, byłych adminów, donosicieli itp.... samo życie Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Łamanie netykiety traktowane wybiórczo? 09.09.06, 18:01 o tak, niestety.... Odpowiedz Link Zgłoś