Gość: Theo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 23:47 GDzie dobrze masują??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dobranocka Re: Masaż karku w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 15:06 Zależy czym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theo Re: Masaż karku w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 17:08 rękoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Masaż karku w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 18:14 polecam dawne uzdrowisko "Mateczny" - obecnie jest tam prywatne "SPA RELAX" - b. dobry jest taki niewidomy masażysta. Cena 50 zł. POLECAM. WARTO. FULL WYPAS. A przy okazji widać, jak z państwowego syfu (z kontraktem NFZ) ktoś zrobił luksusową placówkę na poziomie europejskim (brak kontraktu z NFZ). Polecam wycieczkę i skorzystanie z usług wszystkim przeciwnikom prywatyzacji ... m. inn. służby zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobranocka Re: Masaż karku w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 21:53 Upsss! Jakoś wszystko inne sobie wyobrażałam, ale nie to! Toć to, zwykły masaż! Odpowiedz Link Zgłoś
intermasterkalisz Re: Masaż karku w Krakowie 12.09.06, 01:35 hehe ja juz znam tych niewidomych masażystów , to tylko chwyt by nikt nie miał oporów się rozebrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdw Re: Masaż karku w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 14:58 Znam bardzo dobrego kolesia. Nie mam pojęcia ile bieże ale zdecydowanie mniej niż 50 zł. Wiem że może dojechac z kozetką do klienta. Nie wiem jak u niego z czasem bo jest dosc zajetym człowiekiem ale jak cos to 507-247-000 Odpowiedz Link Zgłoś