Dodaj do ulubionych

Masaż karku w Krakowie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 23:47
GDzie dobrze masują???
Obserwuj wątek
    • Gość: Dobranocka Re: Masaż karku w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 15:06
      Zależy czym?
      • Gość: theo Re: Masaż karku w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 17:08
        rękoma
        • Gość: kot Re: Masaż karku w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 18:14
          polecam dawne uzdrowisko "Mateczny" - obecnie jest tam prywatne "SPA RELAX" -
          b. dobry jest taki niewidomy masażysta. Cena 50 zł. POLECAM. WARTO. FULL WYPAS.

A przy okazji widać, jak z państwowego syfu (z kontraktem NFZ) ktoś zrobił
          luksusową placówkę na poziomie europejskim (brak kontraktu z NFZ).

Polecam wycieczkę i skorzystanie z usług wszystkim przeciwnikom
          prywatyzacji ... m. inn. służby zdrowia
          • Gość: Dobranocka Re: Masaż karku w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 21:53
            Upsss! Jakoś wszystko inne sobie wyobrażałam, ale nie to! Toć to, zwykły masaż!
          • intermasterkalisz Re: Masaż karku w Krakowie 12.09.06, 01:35
            hehe ja juz znam tych niewidomych masażystów , to tylko chwyt by nikt nie miał
            oporów się rozebrać
            • Gość: sdw Re: Masaż karku w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 14:58
              Znam bardzo dobrego kolesia. Nie mam pojęcia ile bieże ale zdecydowanie mniej
              niż 50 zł. Wiem że może dojechac z kozetką do klienta. Nie wiem jak u niego z
              czasem bo jest dosc zajetym człowiekiem ale jak cos to 507-247-000
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka