Dodaj do ulubionych

Relacja z Coke Live Music Festival

IP: 217.116.98.* 12.09.06, 09:40
a gdzie zdjecia? Tytul szybka pupka i zdjecie Jay-z z mikrofonem??! Swoja
droga niezly dowcip :P
Obserwuj wątek
    • Gość: szybko Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 09:43
      dajcie zdjecie tej dupy!
    • Gość: Uli No ladnie lanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 09:45
      .
      • Gość: ciekawski Re: No ladnie lanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 12:00
        hehe może Tatiana szybko daje ?
    • Gość: Marakuja Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 10:24
      a w pierwszym opisie jak zwykle babol:
      "która zadziwiła śpiewaniem o "szybkiej pupcią". "

co to jest szybkiej pupcią?
      • Gość: m. Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 12:47
        poziom artykułu dorównuje chyba samemu występowi. od kiedy GW bawi się w "Twoje
        Imperium"?
    • Gość: o czym tu pisac? Po prostu lubi spanking, nic w tym nadzwyczajnego IP: 64.27.0.* 12.09.06, 10:24
      .
    • Gość: kenny Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.06, 10:46
      tia, prawie jak na Woodstocku ;)
    • Gość: alex Relacja z Coke Live Music Festival IP: 193.109.212.* 12.09.06, 11:28
      może się nie znam, ale ktoś kto ma 1,50 sexowny jest w takim samym stopniu co
      kubeł na śmieci...najwyraźniej ta pani nie ma żadnych innych argumentów do
      bycia na estradzie... żałosne...
      • Gość: k Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.wlodkowic.pl 12.09.06, 11:58
        tak jak powiedziales.... moze sie nie znasz:P
        • Gość: m. Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 12:15
          Ja też nie gustuję w małych babach. Mniejsza powierzchnia do głaskania i
          większe kompleksy.
          • Gość: marianek ale latwiej sie pozbyc IP: *.devs.futuro.pl 12.09.06, 15:08
            malej niz duzej
      • Gość: ja Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 19:45
        a Ty co? dwumetrowa tyka ze stopami rozmiar 45? lepsze 1,50 niż wieszak na ubrania
    • Gość: alchemiczka nazwa festiwalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 11:36
      Co oznacza nazwa festiwalu, szczególnie "coke"?
    • Gość: greg Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.net.pulawy.pl 12.09.06, 11:46
      mlodzi ludzie ubrani na sportowo, znaczy się dresy?
      • Gość: zuezuo Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 14:05
        nie dresy, tylko skejty i eloziomy. Ale bawili sie fajnie :]

Ja tam jechalem glownie na shaggiego ale chyba nawet wieksze wrazenie na mnie
        zrobil Daniel Drumz (DJ Tasmy) i DJ Deszczu Strugi. Puszczali naprawde swietna
        muzyke. Tylko ze faktycznie namiot gdzie grali swiecil dlugo pustkami bo trudno
        oczekiwac ze o 16 beda sie bawily tlumy, jak ludzie sie dopiero schodzili - albo
        tkwili w korku przy wejsciu.

A co do organizacji to brakowalo chyba tylko kawy i herbaty :]
        • Gość: Agatek Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.ip24.pl 12.09.06, 17:08
          O zdecydowanie! 9 stopni na polu, a oni oferowali tylko zimną colę ;] Dla mediów
          gratis. Jakoś się nie rzucali ;)

Dobrze się bawiłam, mimo, że na sportowo nie chadzam ubrana, ani w białych
          kozaczkach ;)

Agata
    • Gość: anton Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 11:54
      W artykule:
      "...rozebrawszy się na scenie do czegoś w rodzaju kostiumu kąpielowego..."

A pod jednym ze zdjęć:
      "Była wokalistka Blue Cafe zdejmuje płaszcz i pokazuje odważną kreację"

Czy taka odważna ta kreacja? :]
    • magdateclaw Sugababes zrezygnowali uuuuu ale lipa :-( 12.09.06, 12:30
      ale to są własnie krakowskie koncerty.
      Swiatowy, europejski top leje na taką nobliwość.

Na koncert naganialiście przez całe wakacje,
      a tu głowna gwiwazda rezygnuje.

Wstyd i brak szacunku dla widzów.

Ale to normalne w Polsce.
      Ludzi traktuje sie jak bydło.

MT
      • Gość: ja Re: Sugababes zrezygnowali uuuuu ale lipa :-( IP: 195.205.179.* 12.09.06, 13:08
        "Na koncert naganialiście przez całe wakacje, a tu głowna gwiwazda rezygnuje. "

Że niby "główną gwiazdą" miały być SUGABABES? A kto to w ogóle jest? Człowieku -
        ludzie tam zjechali dla Jay'a Z!!! Pozatym, jesli chodzi o zdjęcia - to
        wystarczy kliknąć na to przy artykule i pokazuje sie ich całe mnóstwo :>
        • Gość: zuezuo Re: Sugababes zrezygnowali uuuuu ale lipa :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 14:06
          na Jay'a-Z albo na shaggiego...
      • Gość: X Re: Sugababes zrezygnowali uuuuu ale lipa :-( IP: *.chello.pl 12.09.06, 16:55
        Lol, Sugababes to była największa pomyłka tego festiwalu. Gdyby nie odwołano ich koncertu skończyłoby się artystyczną katastrofą.
    • Gość: wachu czy na tym zdjęciu jest prostytutka ? IP: 217.153.50.* 12.09.06, 13:22
      aaa
      • Gość: szeszuła A ile bierze za numer ? IP: 217.153.50.* 12.09.06, 13:22
        Nie ma syfa ani adidasa ?>
        • Gość: nic dodać nic ująć podpis od zdjęciem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 13:26
          Tatiana Okupnik tańczy z cżłonkiem (jej zespołu)
          • sabbatha boz 12.09.06, 14:09
            tatiana byla ŻENUJACA

A dobrze ze niew bylo szugabejbs bo po co zespol ktory Polska zna tylko z
            reklamy komorek;P Zreszta miala tam typka kogos w szpitalu - niech ma.

Shaggy Shaggy:P
          • Gość: mleko bez wody Re: podpis od zdjęciem, itd. IP: *.natpool3.outside.ucf.edu 12.09.06, 18:37
            Czy w Polsce wszystko musi byc chamskie - chamscy
            politycy i chamscy internauci na (prawie)
            kazdym forum?
            • Gość: e? Re: podpis od zdjęciem, itd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 22:02
              gdzie tu, koorwa, widzisz chamstwo?
    • Gość: fdb Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.e-wro.net.pl 12.09.06, 14:33
      czekamy na tatianę w playboyu, prędzej czy później tam trafi.
    • kubaszymanski1 Re: Relacja z Coke Live Music Festival 12.09.06, 14:45
      Ta Tatianka to niezla dupcia,chętnie bym się nią zajol:)
    • Gość: Dr Świdrobrody Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.tvn.pl 12.09.06, 14:48
      Tatiana jest w pytkie! Czymaj się Tatiana! A wy, nienawistnicy, wstyćcie siem!
    • Gość: Sandokan Tatiana jest żałosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 14:49
      Moja babcia zawsze mówiła, że małe babom rozum kąpie się w gó..ch, bo głowę
      mają zbyt blisko dupy. Widać, że coś w tym jest. Nie rozumiem przywiązania
      Okupnik do tandetnego wizerunku taniej artystyki z prowincjonalnego varietes.
      • Gość: M Re: Tatiana jest żałosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 14:51
        Troche tłustawa ta pupcia
        • sabbatha tatiana gorsza niz doda 12.09.06, 15:03
          Doda przynajmniej ma taki imydż a Tatiana to sama nie wie chyba co chce
          osiagnac. Tragedia. Myslalam ze wiecej pokaze a nie nowy imydż prowincjonalnej
          kurewki.
        • Gość: też M Re: Tatiana jest żałosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 15:08
          Wiem, że niektórzy lubią takie małe towary. Ja Ich "nie czuję". Moje koleżanki
          uważają natomiast, że Tatiana to wzorzec fajnej (...). Co znaczy dobry
          marketing.
    • Gość: jkjkjk Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.dyn.optonline.net 12.09.06, 15:07
      to nie jay-z z nia stoi gamoniu!
    • ss85 I co na to panie feministki??? 12.09.06, 15:24
      Bo wydaje mi się, że pani Tatiana O. jest mało zainteresowana równoupranieniem. Raczej uważa, że główną wartością kobiety jest "szybka pupka"...
      Sam osobiście od dziewczyny oczekuję czegoś więcej niż bycie maszynką do zadowalania równie napakowanych co tępych "macho". Bo chyba tylko tacy "polecą" na szybkie 4 litery.
      • Gość: gościu Re: I co na to panie feministki??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 11:33
        mysle, ze feministkom to zwisa
    • Gość: hans hebron alez sie tatiance przytylo...a taka milutka byla.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 15:49
      no coz, okupnik skonczyla sie na kill'em all, potem to juz tylko komercha
    • Gość: hans hebron ale ignorancja GW! przeczytajcie co spiewala t.o. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 15:53
      "I just wanna shake my pupka for you"...a gosc z drewnianym uchem
      zamiast "szejk maj pupka" uslyszal "szybka pupcia"....ZENADA, Gazeto...
      • Gość: Fan szybkich pupek Re: ale ignorancja GW! przeczytajcie co spiewala IP: 82.177.57.* 12.09.06, 16:17
        GW sie walnęła. Nie zmienia to jednak faktu, że tekst Tatiany nadal jest
        żenujący.
    • Gość: hans hebron "i just wanna shake my pupka for you" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 15:55
      a gosc z GW zamiast "szejk maj pupka" uslyszal "szybka pupcia"...ZENADA
      • marcowsky Re: "i just wanna shake my pupka for you" 12.09.06, 16:49
        Boze jak do tego powaznie podchodzicie!Szybka mnie sie podoba!
        Chetnie bym sprawdzil jak szybka!!!
        • Gość: hm Re: "i just wanna shake my pupka for you" IP: *.os1.kn.pl 12.09.06, 17:44
          Jak dla mnie jay-z był średni, żadnej piosenki nie znałam i wszystkie dla mnie
          brzmiały tak samo. A tatianka się nie popisała, na pytanie 'chcecie jeszcze'
          ludzi krzyknęli 'niee':) no i poszła. vavamuffin świetne jak zawsze a shaggy
          naprawdę super. Tylko czemu tak zimno?
    • lidia.sla Relacja z Coke Live Music Festival 12.09.06, 20:36
      Niejedna z nas taką "wymiatającą" pupcię chciałaby miec.
      Abslolunie nie przeszkadza. Więcej fot!!!!!!!!!!
      • Gość: sabbatha Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.chello.pl 12.09.06, 21:38
        a ja taka mam to nie znacyz zem usze z siebie "ladacznice" robic ;P
        • Gość: e? co? Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 22:05
          mogę ci w nią wsadzić?
          (zapytać nie grzech)
          • kolarzyk1 Re: Relacja z Coke Live Music Festival 12.09.06, 23:26
            rozmawiamy tu o smutnej rzeczywistości naszych wokalistek, a nie o
            przyjemnosciach koolo
          • Gość: mr.sting Tatiana to IP: *.bazapartner.pl 13.09.06, 13:14
            niezła lufa!
    • Gość: szpk GO COKE!!! Tak trzymac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 08:39
      Jeden z najfajniejszych eventow! Im wiecej tym lepiej, wszyscy to powinni
      supportowac!
      • Gość: max eventów??? IP: 193.109.212.* 13.09.06, 13:20
        eventów??? boże, co to miało być?
    • Gość: artur Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.aster.pl 13.09.06, 09:43
      Byłem na tym koncercie i było super z jednym wyjątkiem: Okupnik była żenująca.
      Takiego badziewia dawno nie widziałem, kompletna szmira!
    • Gość: radionek Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.aster.pl 13.09.06, 13:09
      Zaadrościcie Tatianie takiej pupci?....
      • Gość: eM Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.mol.uj.edu.pl 13.09.06, 17:36
        Ja nawet nie byłem, jak śpiewała Okupnik. Nie moje klimaty. Co do S. Cartera -
        rzeczywiście repertuar był mało znany. Można też taki wniosek wysnuć, że jest
        znany z przebojów głównie w duetach. Shaggy mnie pozytywnie zaskoczył i chyba
        rzeczywiście trzeba się zgodzić, że najbardziej "rozgrzał" publikę. Jedynym
        rozczarowaniem, ale za to całkiem sporym, było to co się działo po koncertach na
        scenie głównej czyli...NIC. A miała być imprezka do rana..
        • Gość: Kork Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.um.krakow.pl 13.09.06, 18:33
          Było super !!!
          • Gość: barteg Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: 82.177.11.* 14.09.06, 23:55
            Gdyby nie sliczne pielegniarki (szczegolnie ta przy wejsciu na masaz), tetuaze,
            fryzjery i masaze to bym sie troche wynudził. Jay-Z byl dla mnie nie ciekawy i
            na dodatek bylo zimno. Caly jego wystep przesiedzialem w namiotach z
            tatuazem/mazazem i z browarkiem w reku. Shaggy byl super, Vavamuffin tez, no i
            Reni calkiem ok. 2 boczne sceny - niewypal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka