Gość: gosc IP: 217.116.98.* 12.09.06, 09:40 a gdzie zdjecia? Tytul szybka pupka i zdjecie Jay-z z mikrofonem??! Swoja droga niezly dowcip :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szybko Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 09:43 dajcie zdjecie tej dupy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: No ladnie lanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 12:00 hehe może Tatiana szybko daje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marakuja Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 10:24 a w pierwszym opisie jak zwykle babol: "która zadziwiła śpiewaniem o "szybkiej pupcią". " co to jest szybkiej pupcią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 12:47 poziom artykułu dorównuje chyba samemu występowi. od kiedy GW bawi się w "Twoje Imperium"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o czym tu pisac? Po prostu lubi spanking, nic w tym nadzwyczajnego IP: 64.27.0.* 12.09.06, 10:24 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kenny Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.06, 10:46 tia, prawie jak na Woodstocku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Relacja z Coke Live Music Festival IP: 193.109.212.* 12.09.06, 11:28 może się nie znam, ale ktoś kto ma 1,50 sexowny jest w takim samym stopniu co kubeł na śmieci...najwyraźniej ta pani nie ma żadnych innych argumentów do bycia na estradzie... żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.wlodkowic.pl 12.09.06, 11:58 tak jak powiedziales.... moze sie nie znasz:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 12:15 Ja też nie gustuję w małych babach. Mniejsza powierzchnia do głaskania i większe kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianek ale latwiej sie pozbyc IP: *.devs.futuro.pl 12.09.06, 15:08 malej niz duzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 19:45 a Ty co? dwumetrowa tyka ze stopami rozmiar 45? lepsze 1,50 niż wieszak na ubrania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alchemiczka nazwa festiwalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 11:36 Co oznacza nazwa festiwalu, szczególnie "coke"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.net.pulawy.pl 12.09.06, 11:46 mlodzi ludzie ubrani na sportowo, znaczy się dresy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuezuo Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 14:05 nie dresy, tylko skejty i eloziomy. Ale bawili sie fajnie :] Ja tam jechalem glownie na shaggiego ale chyba nawet wieksze wrazenie na mnie zrobil Daniel Drumz (DJ Tasmy) i DJ Deszczu Strugi. Puszczali naprawde swietna muzyke. Tylko ze faktycznie namiot gdzie grali swiecil dlugo pustkami bo trudno oczekiwac ze o 16 beda sie bawily tlumy, jak ludzie sie dopiero schodzili - albo tkwili w korku przy wejsciu. A co do organizacji to brakowalo chyba tylko kawy i herbaty :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatek Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.ip24.pl 12.09.06, 17:08 O zdecydowanie! 9 stopni na polu, a oni oferowali tylko zimną colę ;] Dla mediów gratis. Jakoś się nie rzucali ;) Dobrze się bawiłam, mimo, że na sportowo nie chadzam ubrana, ani w białych kozaczkach ;) Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anton Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 11:54 W artykule: "...rozebrawszy się na scenie do czegoś w rodzaju kostiumu kąpielowego..." A pod jednym ze zdjęć: "Była wokalistka Blue Cafe zdejmuje płaszcz i pokazuje odważną kreację" Czy taka odważna ta kreacja? :] Odpowiedz Link Zgłoś
magdateclaw Sugababes zrezygnowali uuuuu ale lipa :-( 12.09.06, 12:30 ale to są własnie krakowskie koncerty. Swiatowy, europejski top leje na taką nobliwość. Na koncert naganialiście przez całe wakacje, a tu głowna gwiwazda rezygnuje. Wstyd i brak szacunku dla widzów. Ale to normalne w Polsce. Ludzi traktuje sie jak bydło. MT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sugababes zrezygnowali uuuuu ale lipa :-( IP: 195.205.179.* 12.09.06, 13:08 "Na koncert naganialiście przez całe wakacje, a tu głowna gwiwazda rezygnuje. " Że niby "główną gwiazdą" miały być SUGABABES? A kto to w ogóle jest? Człowieku - ludzie tam zjechali dla Jay'a Z!!! Pozatym, jesli chodzi o zdjęcia - to wystarczy kliknąć na to przy artykule i pokazuje sie ich całe mnóstwo :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuezuo Re: Sugababes zrezygnowali uuuuu ale lipa :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 14:06 na Jay'a-Z albo na shaggiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Sugababes zrezygnowali uuuuu ale lipa :-( IP: *.chello.pl 12.09.06, 16:55 Lol, Sugababes to była największa pomyłka tego festiwalu. Gdyby nie odwołano ich koncertu skończyłoby się artystyczną katastrofą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wachu czy na tym zdjęciu jest prostytutka ? IP: 217.153.50.* 12.09.06, 13:22 aaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeszuła A ile bierze za numer ? IP: 217.153.50.* 12.09.06, 13:22 Nie ma syfa ani adidasa ?> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic dodać nic ująć podpis od zdjęciem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 13:26 Tatiana Okupnik tańczy z cżłonkiem (jej zespołu) Odpowiedz Link Zgłoś
sabbatha boz 12.09.06, 14:09 tatiana byla ŻENUJACA A dobrze ze niew bylo szugabejbs bo po co zespol ktory Polska zna tylko z reklamy komorek;P Zreszta miala tam typka kogos w szpitalu - niech ma. Shaggy Shaggy:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mleko bez wody Re: podpis od zdjęciem, itd. IP: *.natpool3.outside.ucf.edu 12.09.06, 18:37 Czy w Polsce wszystko musi byc chamskie - chamscy politycy i chamscy internauci na (prawie) kazdym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e? Re: podpis od zdjęciem, itd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 22:02 gdzie tu, koorwa, widzisz chamstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdb Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.e-wro.net.pl 12.09.06, 14:33 czekamy na tatianę w playboyu, prędzej czy później tam trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
kubaszymanski1 Re: Relacja z Coke Live Music Festival 12.09.06, 14:45 Ta Tatianka to niezla dupcia,chętnie bym się nią zajol:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Świdrobrody Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.tvn.pl 12.09.06, 14:48 Tatiana jest w pytkie! Czymaj się Tatiana! A wy, nienawistnicy, wstyćcie siem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandokan Tatiana jest żałosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 14:49 Moja babcia zawsze mówiła, że małe babom rozum kąpie się w gó..ch, bo głowę mają zbyt blisko dupy. Widać, że coś w tym jest. Nie rozumiem przywiązania Okupnik do tandetnego wizerunku taniej artystyki z prowincjonalnego varietes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Tatiana jest żałosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 14:51 Troche tłustawa ta pupcia Odpowiedz Link Zgłoś
sabbatha tatiana gorsza niz doda 12.09.06, 15:03 Doda przynajmniej ma taki imydż a Tatiana to sama nie wie chyba co chce osiagnac. Tragedia. Myslalam ze wiecej pokaze a nie nowy imydż prowincjonalnej kurewki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też M Re: Tatiana jest żałosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 15:08 Wiem, że niektórzy lubią takie małe towary. Ja Ich "nie czuję". Moje koleżanki uważają natomiast, że Tatiana to wzorzec fajnej (...). Co znaczy dobry marketing. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkjkjk Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.dyn.optonline.net 12.09.06, 15:07 to nie jay-z z nia stoi gamoniu! Odpowiedz Link Zgłoś
ss85 I co na to panie feministki??? 12.09.06, 15:24 Bo wydaje mi się, że pani Tatiana O. jest mało zainteresowana równoupranieniem. Raczej uważa, że główną wartością kobiety jest "szybka pupka"... Sam osobiście od dziewczyny oczekuję czegoś więcej niż bycie maszynką do zadowalania równie napakowanych co tępych "macho". Bo chyba tylko tacy "polecą" na szybkie 4 litery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: I co na to panie feministki??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 11:33 mysle, ze feministkom to zwisa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans hebron alez sie tatiance przytylo...a taka milutka byla.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 15:49 no coz, okupnik skonczyla sie na kill'em all, potem to juz tylko komercha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans hebron ale ignorancja GW! przeczytajcie co spiewala t.o. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 15:53 "I just wanna shake my pupka for you"...a gosc z drewnianym uchem zamiast "szejk maj pupka" uslyszal "szybka pupcia"....ZENADA, Gazeto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan szybkich pupek Re: ale ignorancja GW! przeczytajcie co spiewala IP: 82.177.57.* 12.09.06, 16:17 GW sie walnęła. Nie zmienia to jednak faktu, że tekst Tatiany nadal jest żenujący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans hebron "i just wanna shake my pupka for you" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 15:55 a gosc z GW zamiast "szejk maj pupka" uslyszal "szybka pupcia"...ZENADA Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: "i just wanna shake my pupka for you" 12.09.06, 16:49 Boze jak do tego powaznie podchodzicie!Szybka mnie sie podoba! Chetnie bym sprawdzil jak szybka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: "i just wanna shake my pupka for you" IP: *.os1.kn.pl 12.09.06, 17:44 Jak dla mnie jay-z był średni, żadnej piosenki nie znałam i wszystkie dla mnie brzmiały tak samo. A tatianka się nie popisała, na pytanie 'chcecie jeszcze' ludzi krzyknęli 'niee':) no i poszła. vavamuffin świetne jak zawsze a shaggy naprawdę super. Tylko czemu tak zimno? Odpowiedz Link Zgłoś
lidia.sla Relacja z Coke Live Music Festival 12.09.06, 20:36 Niejedna z nas taką "wymiatającą" pupcię chciałaby miec. Abslolunie nie przeszkadza. Więcej fot!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabbatha Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.chello.pl 12.09.06, 21:38 a ja taka mam to nie znacyz zem usze z siebie "ladacznice" robic ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e? co? Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 22:05 mogę ci w nią wsadzić? (zapytać nie grzech) Odpowiedz Link Zgłoś
kolarzyk1 Re: Relacja z Coke Live Music Festival 12.09.06, 23:26 rozmawiamy tu o smutnej rzeczywistości naszych wokalistek, a nie o przyjemnosciach koolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpk GO COKE!!! Tak trzymac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 08:39 Jeden z najfajniejszych eventow! Im wiecej tym lepiej, wszyscy to powinni supportowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max eventów??? IP: 193.109.212.* 13.09.06, 13:20 eventów??? boże, co to miało być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.aster.pl 13.09.06, 09:43 Byłem na tym koncercie i było super z jednym wyjątkiem: Okupnik była żenująca. Takiego badziewia dawno nie widziałem, kompletna szmira! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radionek Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.aster.pl 13.09.06, 13:09 Zaadrościcie Tatianie takiej pupci?.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.mol.uj.edu.pl 13.09.06, 17:36 Ja nawet nie byłem, jak śpiewała Okupnik. Nie moje klimaty. Co do S. Cartera - rzeczywiście repertuar był mało znany. Można też taki wniosek wysnuć, że jest znany z przebojów głównie w duetach. Shaggy mnie pozytywnie zaskoczył i chyba rzeczywiście trzeba się zgodzić, że najbardziej "rozgrzał" publikę. Jedynym rozczarowaniem, ale za to całkiem sporym, było to co się działo po koncertach na scenie głównej czyli...NIC. A miała być imprezka do rana.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kork Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: *.um.krakow.pl 13.09.06, 18:33 Było super !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barteg Re: Relacja z Coke Live Music Festival IP: 82.177.11.* 14.09.06, 23:55 Gdyby nie sliczne pielegniarki (szczegolnie ta przy wejsciu na masaz), tetuaze, fryzjery i masaze to bym sie troche wynudził. Jay-Z byl dla mnie nie ciekawy i na dodatek bylo zimno. Caly jego wystep przesiedzialem w namiotach z tatuazem/mazazem i z browarkiem w reku. Shaggy byl super, Vavamuffin tez, no i Reni calkiem ok. 2 boczne sceny - niewypal. Odpowiedz Link Zgłoś