Dodaj do ulubionych

Kształtne pieczywo

14.09.06, 00:04
i za to kara..:)))
Piekarz Czekaj zapewne zostanie ukarany, za to, ze pozwolił sobie upiec chleb
w kształcie kaczki....
A czy do Wielkiejnocy cenzura zabroni kaczuszek w koszyczkach?
Cukrowa kaczka może być a chlebowa nie?
A chorym, kaczkę można podac i niech weń leją czy tez pampersy byle bez
napisów stylistycznie Duck;ujacych?
trudny
Przepraszam ale w minionej kadencji nikt nie wspominał o zakazie na kwas
nawet spod ogórków, kapusty ale i chlebowy
Obserwuj wątek
    • weronka77 Re: Kształtne pieczywo 14.09.06, 00:07
      Niedługo przestaną produkować gryzaki dla niemowląt w kształcie kaczek.. I
      pewnie te gumowe kaczuszki z dziurką do zabawy w wannie też wycofają;-(((
      • trudny2002 Re: Kształtne pieczywo 14.09.06, 00:12
        są też prezerwatywy o kształtach kaczych...zdarza sie ze idąc nawet w tatrach
        trafiasz nad Kaczy staw, albo Kaczą polanę...nie wspomnę o Kaczej kopie...
        Kaczka służy do pewnej czynności fizjologicznej i jest używana powszechnie w
        szpitalnych oddziałach...
        kaczka w konću bywa i z jabłkami....
        ale zeby wogóle nawet pasztet?

trudny
        Inna sprawa, ze kaczki potrafią zapaskudzić gumno bez umiaru
        • weronka77 Re: Kształtne pieczywo 14.09.06, 00:14
          A wiadomo już jaki ptak zastąpi kaczkę?
          • trudny2002 Re: Kształtne pieczywo 14.09.06, 00:17
            chyba wskazany przez braci
            mam faworyta...ale na prywatny użytek...
            ptakiem nie każdy moze nazywać tego co w lot pojmuje, potrafi i szybować i
            wzbijac się i koszącym lotem zbiera i zachwyca...ale co ja tu o swoich
            faworytach:)))
            kazdy ma podobno miec ptaka na swoją miarę...dekretacją albo jakoś tak:)
            trudny
            • weronka77 Re: Kształtne pieczywo 14.09.06, 00:18
              A ten faworyt to nielot może?
              • trudny2002 Re: Kształtne pieczywo 14.09.06, 00:19
                nielot ale w lot łapie temat i nie zwykłem sie z nim rozstawać...
                omnia mea naszam w portkach ...jak mówią starzy Rzymianie
                • weronka77 Re: Kształtne pieczywo 14.09.06, 00:21
                  Fajny faworyt;-) Ale chyba się "nie przyjmie" bo gryzaki,zabawki, bułeczki w
                  tym kształcie byłyby nieco...kontrowersyjne;-))
                • trudny2002 Re: Kształtne pieczywo 14.09.06, 00:22
                  wybacz ale mówiliśmy o kształtnym pieczywie i ja sobie tak myslę,ze fajne być
                  może pieczywo w sensie że cieplutkie...no i to wyrabianie ciasta i rosnięcie...
                  to chyba bardziej erotyczny temat niż taka prosta zamiana miana ptaka:)
                  trudny
                  • weronka77 Re: Kształtne pieczywo 14.09.06, 00:23
                    Tylko że jak wycofają kaczuszki to będzie "po ptokach";-(((
                    • trudny2002 Re: Kształtne pieczywo 14.09.06, 00:26
                      po kaczkach...owszem ale to krótkołape twory i nawet walory smakowe można sobie
                      darowac... no cóż ...przejdziemy na perliczki, bażanty i potem ostrygi i
                      szampana...a kaczki zostawi się w spec gospodarstwach i pójda na rzepaku...
                      trudny
                      • weronka77 Re: Kształtne pieczywo 14.09.06, 00:27
                        Strusie też należy wziąć pod uwagę;-))Kolega hoduje w Lusinie razem z
                        przepiórkami i całkiem nieżle na tym wychodzi;-)) Zgłodniałam z tej rozmowy;-))
                        • trudny2002 Re: Kształtne pieczywo 14.09.06, 00:29
                          ja też nie jestm nasyconym...a masz pomyśł na kolację?
                          trudny
                          • weronka77 Re: Kształtne pieczywo 14.09.06, 00:31
                            Kabanosik wygrzebałam w lodówce i waniliowy serek.
                            • trudny2002 Re: Kształtne pieczywo 14.09.06, 00:37
                              wieprzowy?
                              wanilia...wiesz wanilia potrafi człowiekowi ukoić rozdygotane czonki...ale
                              kabanos?

trudny
                              • weronka77 Re: Kształtne pieczywo 14.09.06, 00:40
                                Najpierw znalazxlam kabanosik a potem dokopałam się do serka..Popiłam Pepsi i
                                chyba się zdrzemnę.Miłej nocki szanowny kolego;-) Odżywiać to ja się nie
                                potrafię niestety;-)
                                • trudny2002 Re: Kształtne pieczywo 14.09.06, 00:42

--no spij...ale jakby Ci potrzeba dożywienia ...no to powiedz słowo...
                                  trudny
                                  "a jak już prawo nie zabrania to moze o wstydzie pomyśleć warto..."
                                  • weronka77 Re: Kształtne pieczywo 14.09.06, 00:43
                                    Oj potrzeba,potrzeba bom niezły szkielecik-koledzy obecni na spotkaniu tydzień
                                    temu potwierdzą;-))
                                    • trudny2002 Re: Kształtne pieczywo 14.09.06, 00:45
                                      kolegami mnie nie płosz, a szkielet jest nieodzowny aby go przyoblekac....
                                      trudny
                                      • weronka77 Re: Kształtne pieczywo 14.09.06, 00:47
                                        Koledzy bardzo sympatyczni,szczególnie niektórzy;-))Szkielet to podstawa więc
                                        przyoblekać nie trzeba;-))Kolorowych snów;-))
                                        • trudny2002 Re: Kształtne pieczywo 14.09.06, 00:48
                                          śpię.....:)
    • Gość: stary.troll Kaczuchy, kaczki, kaczusie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 09:06
      Jeśli ma być adekwatna do czynu, to najlepiej spowiedź u księdza nazwiskiem...
      Kaczyński :))) Jak robimy sobie jaja to na całego :-)
      A żeby daleko nie szukac, podpowiadam, w kościele obok którego był ten cały
      kiermasz rzeczywiście urzęduje ksiądz o tym nazwisku :)))))

A teraz poważne - PO się mieni być partia inteligencką, nieprawdaż? Ten żart -
      niestety, ale obnaża nędzę umysłową tych pseudo-inteligentów... Żart z nazwiska
      jest dobry... ale na poziomie dzieciaka z początkowych klas podstawówki. Później
      - niestety - niezbyt dobrze świadczy o poziomie dowcipnisia... Że jeszcze nie
      wyrósł z krótkich majteczek :)))
      • trudny2002 Re: Kaczuchy, kaczki, kaczusie... 14.09.06, 09:23
        mam wrażenie że nieco jednak się mylisz...
        jakiż to żart...z nazwiska?
        A kto jeśli nie przedstawiciele PiS'u w osobach zawiszy czy Hofmana, pozalali
        sobie na uwagi skietrowane do Pani E. Balcerowich , w których mowa o języku
        potocznym?
        Kwach był nie na zarty, a kaczory są nienażarte...czyliż to żart?
        To chłopie realna twarda prawda....i daleko tej konstatacji do zartobliwej
        wesołości...a ze bawi nikczmny wzrost i takiż intelekt wielu jak słysze
        inwalidów...no to co ja biduś mam zrobić?
        Siłą ładować im hormon wzrostu? Siedzieć romawiając...czy pozwalać aby pogadali
        sobie w poziomie jaki im natura dała?
        trudny
        Dla jasnosci...żart jest wówczas gdy wywołać może uśmiech na twarzy kazdego i
        żartującego i tego z którego żartujemy..tu akurat żżymanie się na
        piekarza....no wybacz ale trochę trąca chorobliwym przewrażliwieniem...
        rudny
        • Gość: stary.troll Re: Kaczuchy, kaczki, kaczusie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 10:00
          Tyle, że PiS czy Samoobrona nie mają ambicji bycia "partią inteligencką" :-)
          A od czegos, co ma takowe aspiracje - czyli od PO oczekuję bardziej
          wysublimowanych żartów, a nie na poziomie ledwo odrośniętego smarkacza, co sie
          nauczyl składac literki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka