Dodaj do ulubionych

arch-development;cianowice

14.09.06, 08:22
witam,szukam osób,które zarezerwowaly sobie domek w cianowicach...
Obserwuj wątek
    • Gość: jaś arch-development;cianowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 07:50
      jestem...
    • Gość: jas Re: arch-development;cianowice IP: 195.245.84.* 17.09.06, 17:13
      Witam- jestem jedną z tych osób. Miło mi będzie poznać ( mam nadzieję )
      przyszłych sąsiadów. Pozdrawiam.
      • abisa Re: arch-development;cianowice 18.09.06, 08:32
        no milo mi was poznac :)
        chcialam spytac czy wiecie cos na temat wzrostu cen?mam sie z nimi spotkac no i
        czekam i czekam na telefon...
        pozdrawiam
        • Gość: jas Re: arch-development;cianowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:55
          Witam.. Nie, co do wzrostu cen nic mi nie wiadomo- no i mam nadzieję, że nic
          takiego nie nastąpi. Masz może jakieś informacje na ten temat? Co do telefonu-
          jestem w podobnej sytuacji i mam nadzieję, że nastąpi naprawdę niedługo.
          Chciałbym już zacząć załatwiać formalności związane z kredytem, a jak wiadomo
          trochę to trwa..
          • abisa Re: arch-development;cianowice 18.09.06, 15:27
            no niestety jak ostatnio do nich dzwonilam to pani powiedziala ze nastapil
            wzrost cen i ze chce sie ze mna spotkac i porozmawiac,ale nic konkretnego nie
            powiedziala,więc czekam na tel.
            • Gość: jas Re: arch-development;cianowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 15:30
              mnie nic takiego nie powiedzieli- mimo, że byłem tam ok półtora tygodnia temu.
              Mam nadzieję, że to jakaś pomyłka, ale muszę przyznać że mocno mnie
              Zaniepokoiłaś...
              • abisa Re: arch-development;cianowice 18.09.06, 18:26
                no niestety ja rozmawialam z nimi w zeszlym tygodniu,ale jak juz pisalam nic
                konkretnego nie wiem,mam nadzieje ze szybko zadzwonia,albo sama znowu
                zadzwonie,a mowili tobie,ze juz maja pozwolenie?
                • Gość: jas Re: arch-development;cianowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:33
                  tak, podobno tak- teraz czekają na jego uprawomocnienie- to ustawowo 14 dni.
                  Także poinformowano mnie, że mam czekać na telefon. Masz chociaż orientacyjne
                  dane dotyczące wielkości tej podwyżki? Podłamałaś mnie trochę tą informacją.
                  • abisa Re: arch-development;cianowice 19.09.06, 07:39
                    no niestety nic nie wiem konkretnego,tylko tyle ze wzrosly ceny i ze chca
                    osobiscie porozmawiac,no to nie pozostaje nic tylko czekac na telefon..
                    • Gość: jas Re: arch-development;cianowice IP: 195.245.84.* 19.09.06, 08:56
                      zgadza się.. niedobrze. A Wiesz może kiedy ma się zacząć budowa?
                      • abisa Re: arch-development;cianowice 19.09.06, 09:02
                        no niestety generalnie to nic nie wiem,ale mysle ze powinna niedlugo po tym jak
                        sie uprawomocni no i jak podpisza umowy,no ale zobaczymy,trzeba czekac..
                        • Gość: jas Re: arch-development;cianowice IP: 195.245.84.* 20.09.06, 17:14
                          Witam.. Masz może jakieś nowe informacje? Ja nadal czekam na telefon...
                          • abisa Re: arch-development;cianowice 21.09.06, 08:30
                            Witam,no niestety rowniez czekam,ale jakos nie mam najlepszych przeczuc :( no
                            zobaczymy co wymysla..
                            • abisa Re: arch-development;cianowice 25.09.06, 10:26
                              No i zadzwonili :) podwyzki sa ale nawet nie tak najgorsze sa,maja wyslac
                              dokumenty wszystkie dzisiaj
                              • abisa Re: arch-development;cianowice 27.09.06, 10:27
                                No i jak?dostales umowe?i co sadzisz?zaczynam miec watpliwosci,zwlaszcza ze to
                                taka nieznana nikomu firma...
                                • Gość: jas Re: arch-development;cianowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 09:54
                                  Dostałem- nie miałem jednak jeszcze możliwości zapoznania się z nią. Spokojnie.
                                  Przeczytam, pomyślę...Zobaczymy.
                                  • Gość: jas Re: arch-development;cianowice IP: 195.245.84.* 04.10.06, 11:42
                                    Czy Wiesz już może coś na temat terminu podpisania umów przedwstępnych?
                                    • abisa Re: arch-development;cianowice 05.10.06, 07:56
                                      no nic jeszcze mi nie wiadomo, a bylam juz sprawdzic kw w skale no i jescze
                                      ogladnac ich domki w naramie,a jak umowa?musze sie jeszcze przejsc do
                                      prawnika :)
                                      • Gość: jas Re: arch-development;cianowice IP: 195.245.84.* 05.10.06, 08:50
                                        Przeczytałem ją kilkukrotnie- wygląda na to, że jest ok. Wątpliwości mam tylko
                                        co do terminu podpisania umowy przedwstępnej i tego jak termin pierwszej wpłaty
                                        ma się do kwestii związanych z uzyskaniem kredytu hipotecznego. Czy Ty także
                                        będziesz brała kredyt? Ach... mam propozycję- może przejdziemy na
                                        korespondencję mailową?
                                        • abisa Re: arch-development;cianowice 05.10.06, 13:10
                                          No jest to jakis pomysl :) moj mail ewa_socha@op.pl
    • Gość: asd Re: arch-development;cianowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 12:22
      nie ma takich!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka