abisa 14.09.06, 08:22 witam,szukam osób,które zarezerwowaly sobie domek w cianowicach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaś arch-development;cianowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 07:50 jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: arch-development;cianowice IP: 195.245.84.* 17.09.06, 17:13 Witam- jestem jedną z tych osób. Miło mi będzie poznać ( mam nadzieję ) przyszłych sąsiadów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
abisa Re: arch-development;cianowice 18.09.06, 08:32 no milo mi was poznac :) chcialam spytac czy wiecie cos na temat wzrostu cen?mam sie z nimi spotkac no i czekam i czekam na telefon... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: arch-development;cianowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:55 Witam.. Nie, co do wzrostu cen nic mi nie wiadomo- no i mam nadzieję, że nic takiego nie nastąpi. Masz może jakieś informacje na ten temat? Co do telefonu- jestem w podobnej sytuacji i mam nadzieję, że nastąpi naprawdę niedługo. Chciałbym już zacząć załatwiać formalności związane z kredytem, a jak wiadomo trochę to trwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
abisa Re: arch-development;cianowice 18.09.06, 15:27 no niestety jak ostatnio do nich dzwonilam to pani powiedziala ze nastapil wzrost cen i ze chce sie ze mna spotkac i porozmawiac,ale nic konkretnego nie powiedziala,więc czekam na tel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: arch-development;cianowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 15:30 mnie nic takiego nie powiedzieli- mimo, że byłem tam ok półtora tygodnia temu. Mam nadzieję, że to jakaś pomyłka, ale muszę przyznać że mocno mnie Zaniepokoiłaś... Odpowiedz Link Zgłoś
abisa Re: arch-development;cianowice 18.09.06, 18:26 no niestety ja rozmawialam z nimi w zeszlym tygodniu,ale jak juz pisalam nic konkretnego nie wiem,mam nadzieje ze szybko zadzwonia,albo sama znowu zadzwonie,a mowili tobie,ze juz maja pozwolenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: arch-development;cianowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:33 tak, podobno tak- teraz czekają na jego uprawomocnienie- to ustawowo 14 dni. Także poinformowano mnie, że mam czekać na telefon. Masz chociaż orientacyjne dane dotyczące wielkości tej podwyżki? Podłamałaś mnie trochę tą informacją. Odpowiedz Link Zgłoś
abisa Re: arch-development;cianowice 19.09.06, 07:39 no niestety nic nie wiem konkretnego,tylko tyle ze wzrosly ceny i ze chca osobiscie porozmawiac,no to nie pozostaje nic tylko czekac na telefon.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: arch-development;cianowice IP: 195.245.84.* 19.09.06, 08:56 zgadza się.. niedobrze. A Wiesz może kiedy ma się zacząć budowa? Odpowiedz Link Zgłoś
abisa Re: arch-development;cianowice 19.09.06, 09:02 no niestety generalnie to nic nie wiem,ale mysle ze powinna niedlugo po tym jak sie uprawomocni no i jak podpisza umowy,no ale zobaczymy,trzeba czekac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: arch-development;cianowice IP: 195.245.84.* 20.09.06, 17:14 Witam.. Masz może jakieś nowe informacje? Ja nadal czekam na telefon... Odpowiedz Link Zgłoś
abisa Re: arch-development;cianowice 21.09.06, 08:30 Witam,no niestety rowniez czekam,ale jakos nie mam najlepszych przeczuc :( no zobaczymy co wymysla.. Odpowiedz Link Zgłoś
abisa Re: arch-development;cianowice 25.09.06, 10:26 No i zadzwonili :) podwyzki sa ale nawet nie tak najgorsze sa,maja wyslac dokumenty wszystkie dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
abisa Re: arch-development;cianowice 27.09.06, 10:27 No i jak?dostales umowe?i co sadzisz?zaczynam miec watpliwosci,zwlaszcza ze to taka nieznana nikomu firma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: arch-development;cianowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 09:54 Dostałem- nie miałem jednak jeszcze możliwości zapoznania się z nią. Spokojnie. Przeczytam, pomyślę...Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: arch-development;cianowice IP: 195.245.84.* 04.10.06, 11:42 Czy Wiesz już może coś na temat terminu podpisania umów przedwstępnych? Odpowiedz Link Zgłoś
abisa Re: arch-development;cianowice 05.10.06, 07:56 no nic jeszcze mi nie wiadomo, a bylam juz sprawdzic kw w skale no i jescze ogladnac ich domki w naramie,a jak umowa?musze sie jeszcze przejsc do prawnika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: arch-development;cianowice IP: 195.245.84.* 05.10.06, 08:50 Przeczytałem ją kilkukrotnie- wygląda na to, że jest ok. Wątpliwości mam tylko co do terminu podpisania umowy przedwstępnej i tego jak termin pierwszej wpłaty ma się do kwestii związanych z uzyskaniem kredytu hipotecznego. Czy Ty także będziesz brała kredyt? Ach... mam propozycję- może przejdziemy na korespondencję mailową? Odpowiedz Link Zgłoś
abisa Re: arch-development;cianowice 05.10.06, 13:10 No jest to jakis pomysl :) moj mail ewa_socha@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: arch-development;cianowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 12:22 nie ma takich! Odpowiedz Link Zgłoś