trudny2002 19.09.06, 19:52 I zwycięstwo z Sevillą...a jak nie to przynajmniej ogłosić ją bratnim miastem....a żal minie...po flegaminie... trudny Ja typuję wygrana Wisły 2 do 1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: Sto lat, sto lat! 20.09.06, 00:04 no i proszę ...a mówi się ze prorokowanie to robota trudna... no i nie bez powodu trudny Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Sto lat, sto lat! 20.09.06, 00:41 ogladalem tylko pare akcji i mecz wydawal mi sie fajny... to mowiles, trudny, ze od sewilli zacznie sie pasmo zwyciestw, byle jeszcze przez dwa mecze, z widzewem pewnie wygraja sila rozpedu, a z grekami...? raczej typuje tragedie grecka. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Sto lat, sto lat! 20.09.06, 00:43 e tam....znajdziesz elementy radośniejsze a zresztą masz metodę...ogladaj parę akcji:))) trudny Pasmo to pasmo a Grecy jak wiesz są przesądni.... Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Sto lat, sto lat! 20.09.06, 00:48 niewykluczone, ze do meczu z grekami podejde jak do dzisiejszego, wiekszy dystans i latwiej zniesc ewentualne niepowodzenie. a grecy przesadni.. zeby tylko nasi nie okazali sie przesadni jeszcze bardziej. a ciekawe jak z przesadami ma sie sprawa u serbow. zobaczymy niedlugo, ja zwykle zle typuje i tym razem chcialbym sie mylic:)) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 bądź optymistą.... 20.09.06, 00:50 przeciez nie moze być wszystko czarne.... a jak juz nie Iraklis...no to może zima będzie fajna trudny Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: bądź optymistą.... 20.09.06, 00:57 optymistycznie porozmawiamy po rewanzu (juz miesiac temu zalozylem sie, ze pogramy w pucharze uefa dluzej niz jedna runde :) )... a zima... no to zobaczymy wiosna efekty, az strach wybiegac tak daleko w przyszlosc, w koncu nie wiadomo co tam zarzad wisly wymysli po drodze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś