Dodaj do ulubionych

COSA NOSTRA-Kazimierz

IP: 62.121.135.* 23.09.06, 14:43
Polecam!!restauracja-pizzeria,na Kazimierzu,ul.Dajwor (blizej
ul.Wawrzynca),mozna spokojnie zaparkowac samochodem;)jedzenie super,bardzo
mila obsluga-a ogrodek jak z bajki:)Jak we Wloszech:)idzcie poki cieplo:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysztof Re: COSA NOSTRA-Kazimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 11:24
      Witam nie bardzo wierze w takie zachwalanie bo zawsze jest to podejrzane, ale
      tym razem szczęka mi opadła do podłogi. Nie wspomne o wysokich na 4 metry
      freskach ani o piecu do pizzy w kształcie słońca bo to mało istotne szczegóły,
      ale ogródek rodem z sycylii a jedzienie.... REWELACJA!!! Nareszcie dowiedzialem
      sie jak powinna smakowac kuchnia wloska.
    • panisiusia Re: COSA NOSTRA-Kazimierz 26.09.06, 19:33
      No ale ta piosenka reklamowa(można usłyszeć na ich stronie) jest ŻENUJĄCA. Jakoś
      bym nie mogła zapomnieć tego zbudowanego przez piosenkę "imydżu"...
    • Gość: Ania Re: COSA NOSTRA-Kazimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 13:53
      Byłam ostatnio w cosa nostra i jest bardzo fajnie szczególnie wieczorem. Mają
      grzybek grzewczy i nawet w chłodniejszy wieczór można jeszcze posiedzieć na
      ogródku. Jedzienie super. Polecam
    • Gość: Justyna Re: COSA NOSTRA-Kazimierz IP: *.chello.pl 16.10.06, 00:22
      Super obsługa i naprawdę super pizza. Polecam dla miłośników włoch i ludzi
      szukających sycylijskiego spokoju i klimatu.
    • Gość: x Zwykła mafijna knajpa do prania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 10:30
      brudnych pieniedzy. Nazwa mówi sama za siebie, podobnie forumowe wypociny
      zmuszanych do tego pracowników i ich naganiaczy. Rzygać sie chce.
      • Gość: g Re: Zwykła mafijna knajpa do prania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 18:05
        skad ta opinia? jakies niemile doswiadczenie w tej restauracji?
        • Gość: Smakosz kuchni wlo Re: Zwykła mafijna knajpa do prania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 10:50
          Chyba złośliwość...
          • Gość: gosc restauracji Re: Zwykła mafijna knajpa do prania IP: *.autocom.pl 13.11.06, 14:18
            trzeba byc prostakiem aby wiązac nazwe knajpy z pralania brudnych
            pieniedzy.bylem jadlem....suuuppeerrr...piekne mile dziewczyny...swietnie
            jedzenie...przemily wlasciciel ktory oprowadzil nas po restauracji.(jedyne
            zastrzezenie jakie mam to facet kolo baru /chyba menager/nieustannie krzyczacy
            na personel przy gosciach).polecam goraco!damian
            • madai Re: Zwykła mafijna knajpa do prania 13.11.06, 15:47
              Ja tez moge zachwalic te restauracje. Jako, ze duzo przebywam we Wloszech,
              wiem, jak powinny smakowac niektore potrawy i musze powiedziec, ze cosa nostra
              swietnie sobie radzi. Plus za ogrodek i wystroj wnetrza!
              • Gość: głodny:] Re: Zwykła mafijna knajpa do prania IP: *.zetosa.krakow.pl 16.11.06, 00:09
                knajpa fajna fakt ale z menagera(jesli to on) to faktycznie mordodrzyj a podejrzewam ,że sam gó.. umie. Polecam pizze
                • Gość: agata Re: Zwykła mafijna knajpa do prania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 12:53
                  Miło, przytulnie i smacznie!Bywam i nikogo krzyczącego nigdy nie udało mi się
                  usłyszeć!To pewnie taka prawda, jak pranie brudnych pieniędzy przez
                  właściciela,bo przecież oczywistym jest, ze jeśli restauracja nazywa sie Cosa
                  Nostra, to muszą w niej "prac", hihi!!!!!!!!!A taka nazwa po to, zeby łatwiej
                  było policji ich znaleźć!!!!!!!!!!
                  • Gość: mieszkaniec Kazika Re: Zwykła mafijna knajpa do prania IP: *.zetosa.krakow.pl 23.11.06, 16:30
                    a ja tam powiem ch.. im w dupe, oni wiedzą za co

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka