Dodaj do ulubionych

laseczki z camelota

24.09.06, 23:47
hmmm nawet kilka fajnych jest.lokal polecil mi moj znajomy wlasnie ze wzgledu
na urode kelnerek.tylko one jakies takie bufonowate...w delikatnie dajacy sie
wyczuc sposob.
Obserwuj wątek
    • weronka77 Re: laseczki z camelota 24.09.06, 23:49
      Bo to nie "laseczki" tylko Wielkie Księżne,które znalazły się tam w roli
      kelnerek przez przypadek kompletny...
      • Gość: hihi [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 23:54
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • weronka77 Re: laseczki z camelota 24.09.06, 23:56
          Oj nie przesadzajmy;-)) Wielkie Księżne można również spotkać w wielu sklepach;-
          )) A już najwięcej jest(póki co) w Galerii Kazimierz-sama miałam zaszczyt
          porozmawiać dzisiaj przez chwilkę;-))W GAlerii Krakowskiej pewnie same Królowe!
          CIekawe czy w diademach czy w koronach;-))?
      • cagligostro Re: laseczki z camelota 24.09.06, 23:56
        no moze tak jest.kilka razy sie spotkalem z takim zachowaniem.tak jakby pewne
        kawiarnie czy restauracje wplywaly na zachowanie obslugi.camelot z tego co wiem
        jest odwiedzany glownie przez obcokrajowcow i jak w nosze po strojach,tematach
        rozmow(podsluchiwac jest brzydko,wiem)i zachowaniu przez wyzsze sfery,wiec moze
        jako przedstawiciel proletariatu,tudziez lump nie dorastam im do piet.ale
        akurat lubie ulice tomasza,chociaz zazwyczaj tam nie bywam.
      • Gość: rybka Nemo Re: laseczki z camelota IP: *.w86-204.abo.wanadoo.fr 25.09.06, 14:46
        Dobrze powiedziane.
        Najbardziej dziwię sie właścicielom knajpek i sklepów, że zatrudniają takie
        osoby - zrażają wiele klientów. Nie zaglądam dwa razy do miejsca, w którym
        obsługa jest nadęta i wyraźnie niegrzeczna - to nie moja wina, że dziewczyna
        musi przez 8 godzin podawać kawę albo podawać kiecki. Niech zmieni pracę.
    • Gość: anek Re: laseczki z camelota IP: *.proxy.aol.com 25.09.06, 14:01
      ja tam niczego dziwnego nie zauwazylam,to co jest fajne to atmosfera tej
      kawiarni,a ze laski zadzieraja nosa...ktora z nas tego nie robi
      • Gość: jum kelnerki z Camelota oslodza widok CK dyrektora IP: 57.66.197.* 25.09.06, 14:25
        Jakiekolwiek one by byly, to przynajmniej oslodza tego widoku, kiedy przyjdzie
        nam ujrzec dyrektora Lochu C., ktory chyba spi w czapece typu CK Galicya, i nie
        zdejmuje jej nawet do kapieli, zaloze sie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka