cagligostro 24.09.06, 23:47 hmmm nawet kilka fajnych jest.lokal polecil mi moj znajomy wlasnie ze wzgledu na urode kelnerek.tylko one jakies takie bufonowate...w delikatnie dajacy sie wyczuc sposob. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronka77 Re: laseczki z camelota 24.09.06, 23:49 Bo to nie "laseczki" tylko Wielkie Księżne,które znalazły się tam w roli kelnerek przez przypadek kompletny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 23:54 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: laseczki z camelota 24.09.06, 23:56 Oj nie przesadzajmy;-)) Wielkie Księżne można również spotkać w wielu sklepach;- )) A już najwięcej jest(póki co) w Galerii Kazimierz-sama miałam zaszczyt porozmawiać dzisiaj przez chwilkę;-))W GAlerii Krakowskiej pewnie same Królowe! CIekawe czy w diademach czy w koronach;-))? Odpowiedz Link Zgłoś
cagligostro Re: laseczki z camelota 24.09.06, 23:56 no moze tak jest.kilka razy sie spotkalem z takim zachowaniem.tak jakby pewne kawiarnie czy restauracje wplywaly na zachowanie obslugi.camelot z tego co wiem jest odwiedzany glownie przez obcokrajowcow i jak w nosze po strojach,tematach rozmow(podsluchiwac jest brzydko,wiem)i zachowaniu przez wyzsze sfery,wiec moze jako przedstawiciel proletariatu,tudziez lump nie dorastam im do piet.ale akurat lubie ulice tomasza,chociaz zazwyczaj tam nie bywam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Nemo Re: laseczki z camelota IP: *.w86-204.abo.wanadoo.fr 25.09.06, 14:46 Dobrze powiedziane. Najbardziej dziwię sie właścicielom knajpek i sklepów, że zatrudniają takie osoby - zrażają wiele klientów. Nie zaglądam dwa razy do miejsca, w którym obsługa jest nadęta i wyraźnie niegrzeczna - to nie moja wina, że dziewczyna musi przez 8 godzin podawać kawę albo podawać kiecki. Niech zmieni pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anek Re: laseczki z camelota IP: *.proxy.aol.com 25.09.06, 14:01 ja tam niczego dziwnego nie zauwazylam,to co jest fajne to atmosfera tej kawiarni,a ze laski zadzieraja nosa...ktora z nas tego nie robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jum kelnerki z Camelota oslodza widok CK dyrektora IP: 57.66.197.* 25.09.06, 14:25 Jakiekolwiek one by byly, to przynajmniej oslodza tego widoku, kiedy przyjdzie nam ujrzec dyrektora Lochu C., ktory chyba spi w czapece typu CK Galicya, i nie zdejmuje jej nawet do kapieli, zaloze sie. Odpowiedz Link Zgłoś