Dodaj do ulubionych

Słabo idzie "Pasom"

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 09:36
Cracovia gra słabo ,ale tradycyjnie z Wisłą wypryje sobie flaki i zabierze jej punkty. Szkoda że mobilizacja jest tylko na rywala z za miedzy.
Obserwuj wątek
    • Gość: ikar a Paweł Drumlak??? atmosfera w zespole zdechła IP: *.bph.pl 26.09.06, 09:41
      już dawno Cracovia w tym sezonie to cień zespołu z poprzedniego Widać że
      zawodnicy nie wiedzą po co wychodzą na boisko.
      Podejrzewam, że nie jest to problem Białasa tylko "innych czynników
      okołozespołowych"
      jeśli personalnie zostanie utrzmana dotychczasowa pasja to lecą Olszewski,
      Bania, Giza, Skrzynski, Wacek, Bojarski
      ale jest to droga donikąd

• Gość: HKS Re: a Paweł Drumlak??? atmosfera w zespole zdechł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 09:47
        Strachliwy coś ten wasz prezesik. Jakoś nic nie płakał jak ostatnio na jego
        stadionie chuligani atakowali ŁKS?
        • Gość: Dede Re: a Paweł Drumlak??? atmosfera w zespole zdechł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 12:19
          Przecież do żadnych rękoczynów nie doszlo... A ŁKS sam doprowadził do nerwowej
          sytuacji śpiewając "Arka Gdynia k... świnia"....
        • Gość: HKS Re: a Paweł Drumlak??? atmosfera w zespole zdechł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 15:55
          mam nadzieje,ze wszyscy moi adwersarze skrupulatnie spisywali moje analizy dot.
          Cracovii, przekonali sie,ze mialem racje i teraz siedza cicho np. (Cyfra)
          • Gość: Cyfra Re: a Paweł Drumlak??? atmosfera w zespole zdechł IP: *.w.pppool.de 26.09.06, 17:40
            HKS co?Stal Rzeszow....
            • Gość: Hutnik Re: a Paweł Drumlak??? atmosfera w zespole zdechł IP: *.compower.pl 26.09.06, 19:21
              Cracovia co? Noże.
              • Gość: Pasy Re: a Paweł Drumlak??? atmosfera w zespole zdechł IP: *.autocom.pl 26.09.06, 20:27
                Zawsze lubiłem Hutnika i tym bardziej mi szkoda tego klubu, że ma takich
                zakompleksionych "kibiców"
                • Gość: HKS Re: a Paweł Drumlak??? atmosfera w zespole zdechł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 08:34
                  Pas, wybacz nie rozumiem!!gdzie tu widać kompleksy kibiców HUTNIKA??To wy macie
                  kompleks jednego klubu z Polski i przypominacie o tym na kazdym meczu!
                  Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka