Gość: kubuś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 09:36 Cracovia gra słabo ,ale tradycyjnie z Wisłą wypryje sobie flaki i zabierze jej punkty. Szkoda że mobilizacja jest tylko na rywala z za miedzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ikar a Paweł Drumlak??? atmosfera w zespole zdechła IP: *.bph.pl 26.09.06, 09:41 już dawno Cracovia w tym sezonie to cień zespołu z poprzedniego Widać że zawodnicy nie wiedzą po co wychodzą na boisko. Podejrzewam, że nie jest to problem Białasa tylko "innych czynników okołozespołowych" jeśli personalnie zostanie utrzmana dotychczasowa pasja to lecą Olszewski, Bania, Giza, Skrzynski, Wacek, Bojarski ale jest to droga donikąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HKS Re: a Paweł Drumlak??? atmosfera w zespole zdechł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 09:47 Strachliwy coś ten wasz prezesik. Jakoś nic nie płakał jak ostatnio na jego stadionie chuligani atakowali ŁKS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dede Re: a Paweł Drumlak??? atmosfera w zespole zdechł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 12:19 Przecież do żadnych rękoczynów nie doszlo... A ŁKS sam doprowadził do nerwowej sytuacji śpiewając "Arka Gdynia k... świnia".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HKS Re: a Paweł Drumlak??? atmosfera w zespole zdechł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 15:55 mam nadzieje,ze wszyscy moi adwersarze skrupulatnie spisywali moje analizy dot. Cracovii, przekonali sie,ze mialem racje i teraz siedza cicho np. (Cyfra) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: a Paweł Drumlak??? atmosfera w zespole zdechł IP: *.w.pppool.de 26.09.06, 17:40 HKS co?Stal Rzeszow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hutnik Re: a Paweł Drumlak??? atmosfera w zespole zdechł IP: *.compower.pl 26.09.06, 19:21 Cracovia co? Noże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasy Re: a Paweł Drumlak??? atmosfera w zespole zdechł IP: *.autocom.pl 26.09.06, 20:27 Zawsze lubiłem Hutnika i tym bardziej mi szkoda tego klubu, że ma takich zakompleksionych "kibiców" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HKS Re: a Paweł Drumlak??? atmosfera w zespole zdechł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 08:34 Pas, wybacz nie rozumiem!!gdzie tu widać kompleksy kibiców HUTNIKA??To wy macie kompleks jednego klubu z Polski i przypominacie o tym na kazdym meczu! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś