czy.ja.wiem 26.09.06, 20:22 Sadzac po zdjeciach- grudzien 06. wyglada realnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agacu Re: Praga 27.09.06, 12:26 w zeszłym tygodniu dzwoniłam do NM - i dowiedziałam się, że planują oddawać w lutym... To jak to w koncu jest-czy ktoś ma jakieś inne informacje uzyskane u źródła? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi54 Re: Praga 27.09.06, 14:31 ja też dzwoniłam i też mówili że luty, a warbud ma ponoć oddać bloki końcem października, potem mają być odbiory straży pożarnej, elektryki itp, ale żeby aż do lutego??? to strasznie długo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
syd4 Re: Praga 08.10.06, 14:28 Biorąc pod uwagę że luty 2007 to termin planowany od samego początku to raczej nie ma się co dziwić, że nie oddadzą w grudniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi54 Re: Praga 09.10.06, 10:15 no a czy Wiedeń nie miał być oddany w grudniu? a oddali go w październiku, może nam też się uda? Odpowiedz Link Zgłoś
qazar Re: Praga 09.10.06, 17:49 Nie, wiedeń miał być oddany w październiku, "warbud" miał termin zakończenia budowy na koniec września. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi54 Re: Praga 09.10.06, 19:43 gdzieś tak przeczytałam na tym forum, ale skoro tak mówisz....szkoda, to mnie nie pocieszyłeś:( Odpowiedz Link Zgłoś
ewcik29 Re: Praga 09.10.06, 20:58 Rozmawiałam ostatnio z Panem inż. podczas oglądania mieszkania i dowiedziałam się, że Warbud chce zakończyć prace, zanim będą mrozy (prawdopodobnie do grudnia skończą). Natomiast budynek będzie oddawany w planowanym terminie, czyli koło lutego. W tym momencie są robione wylewki. Idą od góry. Piętra 5, 4 i 3 są już zrobione. Odpowiedz Link Zgłoś
fkgrl Re: Praga 09.10.06, 21:29 Tak grudzień jest jak najbardziej realny. :) Od samego początku według planu developer (Warbud) miał oddać obiekt inwestorowi (Novo Maar) w grudniu. Później inwestor musi postarać się o kilka technicznych odbiorów (administracja, straże, elektrownie, wodno-kanalizacyjne i inne), co zapewne potrwa spokojnie do lutego. Tak więc wszelkie informacje, że mieszkania będą do zasiedlenia w grudniu, są po prostu niedomówieniami. Pozdrawiam. PS: Też bym już chciał odebrać, ale niestety. I tak dobrze, że nie ma opóźnień. PS2: No dobra, kto odsprzeda miejsce postojowe w Pradze? Odpowiedz Link Zgłoś
czy.ja.wiem Re: Praga 01.11.06, 23:15 A jaka jest cena rynkowa-tak z ciekawosci? Odpowiedz Link Zgłoś
fkgrl Re: Praga 02.11.06, 13:55 Miejsca postojowego? Niedawno było chyba 7000PLN, teraz jest coś ponad 12000PLN. Podziękowałem. Zdecydowałem się zapolować na niby-garaż. Odpowiedz Link Zgłoś
czy.ja.wiem Praga juz prawie gotowa 11.11.06, 09:20 Odbiory techniczne zaczynaja sie w tym miesiacu klatkami- wiezyczka bedzie odbierana na koncu. Odpowiedz Link Zgłoś
fkgrl Re: Praga juz prawie gotowa 11.11.06, 21:12 No to jestem bardzo miło zaskoczony. :D Bo chyba nie jest to powód, że brakuje komuś/czemuś kasy? :| Odpowiedz Link Zgłoś