Dodaj do ulubionych

chce kupic miesz. od SM GRODZKA

IP: *.net.autocom.pl 14.03.03, 22:44
Chce kupic mieszkanie na Kuznicy Kollatajowskiej od developera Spoldzelnia
Mieszkaniowa GRODZKA Sp. z o.o. Cena jest wyjatkowo okazyjna bo na parterze
1990 zl netto za m2. Trzeba sie szybko decydowac bo daja 7 dni na pierwsza
wplate/25% wartosci mieszkania/, a stoja dopiero fundamenty. Przy wycofaniu
sie z umowy jest kara 10tys zl.Nie wiem czy jest to normalne czy nie.
Wprawdzie prowadza wiele inwestycji np. ul.Pszona/Pilota, ul.Wielkanocna,
ul.Emaus. Czy ta firma jest godna zaufania?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kapi Re: chce kupic miesz. od SM GRODZKA IP: 213.77.44.* 28.03.03, 15:18
      Ja też chcę kupić mieszkanie od SM Grodzka ale budującej w Mydlnikach i wydaje
      się, że to są 2 różne firmy. Nie wiem skąd ta zbieżność nazw. "Moja" Grodzka
      jest spółdzielnią mieszkaniową, a nie sp. z o.o. Niestety nic nie wim na
      temat "Twojej", ale może ty coś wiesz o inwestycji w Mydlnikach?
      • boldhead Prądnik Czerwony forever!!! 28.03.03, 15:19

• Gość: gość Re: chce kupic miesz. od SM GRODZKA IP: 217.96.89.* 03.04.03, 09:57
        Mnie też interesuje osiedle Jurajskie w Mydlnikach. Obawiam się jednak, że ta
        spółdzielnia nic jeszcze nie wybudowała, nie ma więc nikogo doświadczonego we
        współpracy z nią. Z tego, co mi powiedzieli w spółdzielni, grunt na którym
        budują mają w wieczystej dzierżawie od Akademii Rolniczej. Zastanawiam się, co
        to może znaczyć dla nas, mieszkańców?
    • Gość: Zbigniew Więcej szczegółów podaj ! IP: 80.48.20.* 29.03.03, 12:04
      Kolega kupuje na Kuźnicy ale w Spółce mieszkaniowej a nie żadnej spółdzielni !!!
      Chociaż spółdzielnie też tam budują.

Podaj jakieś www tej firmy to może coś pomogę:))
    • Gość: verte Re: chce kupic miesz. od SM GRODZKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.03, 02:22
      Gość portalu: joana napisał(a):

> Chce kupic mieszkanie na Kuznicy Kollatajowskiej od developera Spoldzelnia
      > Mieszkaniowa GRODZKA Sp. z o.o. Cena jest wyjatkowo okazyjna bo na parterze
      > 1990 zl netto za m2. Trzeba sie szybko decydowac bo daja 7 dni na pierwsza
      > wplate/25% wartosci mieszkania/, a stoja dopiero fundamenty. Przy wycofaniu
      > sie z umowy jest kara 10tys zl.Nie wiem czy jest to normalne czy nie.
      > Wprawdzie prowadza wiele inwestycji np. ul.Pszona/Pilota, ul.Wielkanocna,
      > ul.Emaus. Czy ta firma jest godna zaufania?

Popieprzyło Ci się,chodzi Ci o spółkę mieszkaniowa salwator.

www.salwator.com.pl
      • Gość: joana Re: chce kupic miesz. od SM GRODZKA IP: *.net.autocom.pl 29.04.03, 16:33
        Tak popie... mi sie :) Sorki. Na Kuznicy buduje spolka SALWATOR a osiedle
        jurajskie spoldzielnia GRODZKA. Zastanawialam sie nad mieszkaniem na os
        jurajskim na mydlnikach ale tam jest sciezka znizania samolotow na
        Balice /strasznie glosno/. Ostatecznie zdecydowalam sie na mieszkanie od
        Salwatora na Kuznicy.
        • Gość: Zbigniew Re: chce kupic miesz. od SM GRODZKA IP: 80.48.20.* 29.04.03, 18:52

> Tak popie... mi sie :) Sorki. Na Kuznicy buduje spolka SALWATOR a osiedle
          > jurajskie spoldzielnia GRODZKA. Zastanawialam sie nad mieszkaniem na os
          > jurajskim na mydlnikach ale tam jest sciezka znizania samolotow na
          > Balice /strasznie glosno/. Ostatecznie zdecydowalam sie na mieszkanie od
          > Salwatora na Kuznicy.

Mój kumpel też tam kupił:) Za chyba rok się będzie wprowadzał:)
    • Gość: baronowa Re: chce kupic miesz. od SM GRODZKA IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 29.04.03, 19:40

> Chce kupic mieszkanie na Kuznicy Kollatajowskiej od developera Spoldzelnia
      > Mieszkaniowa GRODZKA Sp. z o.o. Cena jest wyjatkowo okazyjna bo na parterze
      > 1990 zl netto za m2. Trzeba sie szybko decydowac bo daja 7 dni na pierwsza
      > wplate/25% wartosci mieszkania/, a stoja dopiero fundamenty. Przy wycofaniu
      > sie z umowy jest kara 10tys zl.Nie wiem czy jest to normalne czy nie.
      > Wprawdzie prowadza wiele inwestycji np. ul.Pszona/Pilota, ul.Wielkanocna,
      > ul.Emaus. Czy ta firma jest godna zaufania?

Nie wiem jak SALWATOR ale ja mieszkam tu i mieszka sie nizle, kupilam od Geo,
      nad spoldzielnia trzeba sie jednak zastanowic...
      • Gość: ojo mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:10
        i jak sie mieszka na Kuznicy? to chyba straszne zadupie? i zdaje mi sie ze sa
        tam bloki komunalne...
    • Gość: elaa Re: chce kupic miesz. od SM GRODZKA IP: *.autocom.pl 25.01.05, 21:51
      ja tez sie zastanawiam nad kupnem mieszkania na Kuznicy , moze ktos poradzic
      jak tam sie mieszka , jak wyglada sprawa z dojazdami do centrum komunikacja
      miejska no i czy w koncu powstanie tam szybki tramwaj?

Z gory dziekuje za sugestie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka