kriss.forum 15.03.03, 14:33 Hej!!!! Chciałem powiedzieć, że będę dzisiaj, ale ok. 21.oo - 22.oo :( :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: Będę!!!! 15.03.03, 14:40 noo, wlasnie sie wczoraj zastanawialem, czy juz wiesz, czy moze esemesowac.. bedziemy czekac, szkoda, ze tak pozno... Odpowiedz Link Zgłoś
spamer1 Re: Będę!!!! 15.03.03, 14:42 No tak do wesołego spamera nikt nie zaesemesi:( Ale i tak będę wesoły spamer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Kriss !!! IP: 80.48.20.* 15.03.03, 14:43 O tej godzinie może nas już nie być w podanym lokalu !!! Ale informację zostawimy w barze na górze :) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka a ja 15.03.03, 14:45 będę nad zleceniem się kiwać, wiernie wpatrzona w monitor :(( chciałam też zaznaczyć, że poodpisywałam grzecznie na maile Odpowiedz Link Zgłoś
spamer1 A do mnie wesołego spamera.. 15.03.03, 14:47 nikt emeila nie chce napisac. Oj ciężko być wesołym spamerem. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: A do mnie wesołego spamera.. 15.03.03, 14:49 no ty też do mnie nie napisałeś, to czego chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: a ja 15.03.03, 14:51 jottka napisała: > będę nad zleceniem się kiwać, wiernie wpatrzona w monitor :(( > lamiesz mi serce.. nie no tak naprawde to kregoslup, bo mialem nadzieje zrzucic w koncu z barkow te ksiazki... > chciałam też zaznaczyć, że poodpisywałam grzecznie na maile lece sprawdzic Odpowiedz Link Zgłoś
spamer1 Re: Kriss !!! 15.03.03, 14:45 A gdzie będziecie? I o której zbiórka? a czy to Kuriozalne przyjęcie to za biletami wstępu? A poza tym to wszystkiego najlepszego dla wszystkich dostojnych jubilatów i solenizantów!!! Ze szczególnym uwzględnieniem Niebieskiej Tabletki. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Kriss !!! 15.03.03, 14:50 spamer1 napisał: > A gdzie będziecie? > I o której zbiórka? > a czy to Kuriozalne przyjęcie to za biletami wstępu? > A poza tym to wszystkiego najlepszego dla wszystkich dostojnych jubilatów i > solenizantów!!! > Ze szczególnym uwzględnieniem Niebieskiej Tabletki. ociec spirol, przestan sie wyglupiac Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Kriss !!! 15.03.03, 14:50 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > O tej godzinie może nas już nie być w podanym lokalu !!! ooo, zapowiada sie ciekawie :)) nietoperz..? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Kriss !!! 15.03.03, 15:04 spamer1 napisał: > Co za Nietoperek? co to takiego? bylismy tam ostatnim razem, po tym jak juz sie zmyles z cafe na pieterku...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Do spamera:) IP: 80.48.20.* 15.03.03, 14:50 Ty i tak pewnie będziesz spamerze przebrzydły:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Serdeczne dzięki :)) 16.03.03, 12:40 wszyskim Gościom za przemiłe spotkanie :))) Fajnie było Was znowu zobaczyć w szerszym gronie, a i dawno niewidziani się pojawili:)) Atmosfera była taka, że nawet metale zachowywały się cicho i spokojnie ;) PS.1 Dzięki, ze szczególnym uwzględnieniem wesołego Spamera. PS.2 Kathy38 przesyła wszystkim pozdrowionka, niestety, nie mogła się stawić osobiście, bo zmogła ją grypa :( Pozdr. B Odpowiedz Link Zgłoś