malarz2 01.10.06, 00:00 A oto i dzieło :D img142.imageshack.us/my.php?image=kaczkajw3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sandrra Re: Proszę o ocenę IP: *.net.autocom.pl 01.10.06, 04:26 Re: Rozglądam się za Gabinetem Cieni z PO ... palnick 30.09.06, 15:11 + odpowiedz Nie wiem po co się rozglądasz :-) 1. PO nadal nie potrafi pogodzić się z przegraną jakiej doświadczyła 9 miesięcy temu. To powoduje, że jej liderzy nie weszli w rolę cywilizowanej opozycji. Zastępczo kontynuują wirtualną kampanię wyborczą. Coraz bardziej histeryczną a przez to śmieszną. 2. PO nie ma intelektualnego potencjału żeby cokolwiek sensownego zaproponować. 3. Strategia Tuska ogranicza się do oczekiwania na wypalenie się koalicji. W gruncie rzeczy Tusk potrafi żyć tylko w opozycji do Jarosława. Zawsze najpierw czeka na to co obwieści Jarosław a potem wpada w kasandryczny ton beksowatej pierdoły. Bez Jarosława Donald nie istnieje :-) 4. Tusk i Rokita mają za sobą wyłącznie doświadczenie komentatorów politycznych na poziomie kiepskich felietonistów. Rokita był szefem URM. To doświadczenie było o tyle krótkie co kompromitujące. 5. PO jest partią wodzowską z niedojrzałym, niekompetentnym, miałkim, bez charyzmy i rozumu, mazgajowatym Tuskiem. 6. PO nie wymieniła przywódców po sekwencji porażek. Seria przegranych trwa bez przerwy. Taki bezwład oznacza kurs na autodestrukcję. Inna sprawa, że polityka personalna prowadzona przez Tuska spowodowała odejście (wycięcie) każdej indywidualności przerastającej tę miernotę. Zostali tylko lokaje i cwany Rokita zorientowany na pobieranie uposażenia poselskiego za wszelką cenę - również upokorzeń. Jak więc ta ferajna miałaby być ugrupowaniem próbującym wypełnić zobowiązania przedwyborcze pomimo znanych w opozycji trudności? Jak ci leniwi nieudacznicy mieliby, co nie daj boże, rzadzić Polską po wygranych wyborach? Nie wiem jak mozna się dziwić, że gabinet cieniasów nie funkcjonuje. Potrafią tylko to, rozkoszne urwisy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malarz2 Re: Proszę o ocenę 01.10.06, 23:35 img142.imageshack.us/my.php?image=kaczkajw3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Proszę o ocenę 01.10.06, 23:38 szostka z plusem w serduszku psiakrew, tylko kaliber daj wiekszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zan Re: Proszę o ocenę IP: *.net.autocom.pl 02.10.06, 03:30 Różne refleksje nachodzą człowieka po pewnym okresie przebywania na forum. To że obyczaje się zmieniają jest naturalne. Już w starożytności narzekano na młodzież, chwaląc dawne czasy...Mimo wszystko wydaje mi się, że obecnie sprawy bardziej się skomplikowały, a jest to niejako skutkiem pionowej polaryzacji społeczeństwa. Toteż nie można mówić, że dzisiejsza młodzież jest "gorsza", albowiem jest ona różna. Są i grupy aprobowane i tzw.bandy, no i oczywiście różne odcienie pośrodku. Oprócz jakości liczy się i ilość oczywiście. Otóż wydaje mi się, że tej jakościowo gorszej młodzieży jest niestety więcej. O wiele więcej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zan II Re: Proszę o ocenę IP: *.net.autocom.pl 02.10.06, 03:32 Przyzwoitością nieodmiennie kojarzy się słowo równie staroświeckie jak Uczciwość. Przy czym nie chodzi mi tu o transakcje handlowe choć i to jest niezwykle ważne. Chodzi mi o zwykłe sytuacje międzludzkie. Ot choćby na tym forum - uczciwość admina (dlaczego tak, w ogólnym odczuciu, niesprawidliwie działa ?) po uczciwość niektórych forumowiczów - uczciwość wobec siebie, własnego sumienia czy wobec ogólnie obowiazujących norm społeczno-obyczajowych. No cóż takie czasy, że oba te zapomniane pojęcia juz dawno pewnie poszły w las. Ogary zostały.... Odpowiedz Link Zgłoś
malarz2 Re: Proszę o ocenę 02.10.06, 18:22 Zan a co to ma do rzeczy?? Ja zawsze się loguję i prawie nigdy nikt nie kasuje moich postów. A więc dalej proszę o oceny. Obrazek poniżej. No i oczywiście na stronie www.gumowakaczka.7u.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Proszę o ocenę 02.10.06, 22:00 malarz2 napisał: > Obrazek poniżej. > > No i oczywiście na stronie www.gumowakaczka.7u.pl fajne te banknoty:)))) żal tego kociaka;) www.smog.pl/txt_gfx_audio/3322/na_kon/wszystkie/ Odpowiedz Link Zgłoś
chynia Re: Proszę o ocenę 02.10.06, 21:32 Dla społeczeństwa będzie wieksza korzyść jak się sam "odstrzelisz". Odpowiedz Link Zgłoś
malarz2 Re: Proszę o ocenę 02.10.06, 22:51 Pomożesz mi się "odstrzelić" ?? Albo najlepiej zrób to razem ze mną!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
to_fly Re: Proszę o ocenę 02.10.06, 22:19 Podoba mi się to :) Grafika ładna a i można by sie w związku z tym zastanowic, czy iśc na wybory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regent mam pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 23:01 czy ten trzeci to kaczor Donald ? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś