Dodaj do ulubionych

Czy warto...........?

19.11.06, 16:42
Tyle już tutaj się naczytałam próśb, aby opisy hoteli umieszczać na forum
Egipt-hotele i jeśli nie będzie tam wpisów to forum przestanie istnieć.
Zrobiłam to i ja opisałam hotel Aqua Blue i zamieściłam w odpowiednim miejscu
i wątek wyparował. Nie mogę tego zrozumieć tym bardziej iż nikt jeszcze go
nie opisał. Napisałam do Administracji Forum żeby wyjaśnić sprawę, odpisali
że to forum jest prywatne i powinnam zwrócić się do właściciela. Może ktoś z
Was wie kto jest właścicielem, bo ja nie mam zielonego pojęcia. Jeśli nie
chcecie tutaj mi podpowiedzieć to możecie pisać na maila cle_oomałpagazeta.pl
Z góry dziękuję za ewentualną pomoc.
Obserwuj wątek
    • iberia30 pogratulowac adminow i moderatorom 19.11.06, 16:54
      rece czasem opadaja, dziwne, ze do tej pory nie ma chetnego, ktory by sie tym
      forum opiekowal....a tak wszyscy pluli na Miriam.
      • swt22 Re: pogratulowac adminow i moderatorom 21.11.06, 20:15
        > rece czasem opadaja, dziwne, ze do tej pory nie ma chetnego, ktory by sie tym
        > forum opiekowal....a tak wszyscy pluli na Miriam.

Nie bardzo rozumiem o co chodzi w Twojej wypowiedzi.Co ma opiekun tego forum do
        zasad funkcjonowania forum o hotelach,które jest prywatne i jak doczytałem
        założycielem jest Miriam.Może nie jestem tu długo,ale nie jarzę.
        • iberia30 Re: pogratulowac adminow i moderatorom 21.11.06, 22:00
          moj tekst dotyczyl forum Egipt ktore poki co jest w pewnym sensie bezpanskie bo
          jakos nie ma chetnych zeby sie tym forum zajeli.
          A co do forum Egipt-hotele to jak napisala autorka tez sie tam chyba zbyt
          dobrze nie dzieje.
          • miriam_73 Re: pogratulowac adminow i moderatorom 21.11.06, 22:08
            Iberio, rzecz dotyczy obu forów. Widać trzeba było - jak PC sugerował
            przekazując mi uprawnienia - zamknąć i mieć w poważaniu. Po co się narażać?
    • iberia30 i co ?tradycyjnie zero reakcji ze strony opiekuna 21.11.06, 18:24
      forum.....zenada.
      • cle_oo Re: i co ?tradycyjnie zero reakcji ze strony opie 21.11.06, 19:45
        Odpisał mi tylko Jabbur że nie zajmuje się już tymi sprawami i przekazał mój
        list do ols@gazeta.pl
        Czekam z niecierpliwością na odpowiedź, ale czy się doczekam? Na to raczej nie
        mam co liczyć. Przed definitywnym zniknieciem tego wątku zdążyłam skopiować
        początek i na forum Egipt-hotele założyłam ponownie wątek z tym właśnie
        skopiowanym kawałkiem.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=52598681
        • miriam_73 Re: i co ?tradycyjnie zero reakcji ze strony opie 21.11.06, 21:57
          Wybacz spóźnioną reakcję ale nie siedzę non stop przy komputerze. Sposób
          zakładania wątków na hotelach jest opisany w sposób jasny i klarowny - Nazwa,
          gwiazdki, lokalizacja. W weekend postaram się uporządkowac to wszystko co
          powinno się uchować. Na razie nie przegladałam wpisów pod poszczególnymi
          wątkami, ale tam gdzie są merytoryczne wpisy to powycinam i poprzeklejam do
          właściwie opisanych watkó. Jak będe miałą chwilę czyli mam nadzieję w
          najbliższy weekend. Do krytyki się wszyscy aż palą a może ktoś by się podjął
          czegoś pożytecznego?
          • cle_oo Re: do Miriam_73 21.11.06, 23:14
            Dziękuję bardzo za przywrócenie opisu.
            Nie wiem tylko o co Ci chodzi z tą krytyką? Zanim założyłam ten wątek
            próbowałam dowiedzieć się z różnych źródeł do kogo mam się zwrócić, bo chciałam
            załatwić sprawę po cichu poprzez napisanie maila o zaistniałej sytuacji. Nie
            wiń mnie za brak wiedzy na ten temat, większość forumowiczów wie że jestś
            założycielką tamtego forum i nic poza tym.
            • miriam_73 Re: do Miriam_73 22.11.06, 12:16
              Cle_oo wybacz ale to mocno niepowazne bo aktywny link do mojego adresu o
              stosowna informacja jest "od zawsze" na stronie. Więc nie wiem w czym problem i
              dlaczego wyższą matematyka okazało się skontaktowanie ze mną????
              • cle_oo Re: do Miriam_73 22.11.06, 16:26
                Miriam bo dla mnie założyciel, a opiekun lub admin to są różne pojęcia. Teraz
                już będę wiedziała, dobrze że wyjaśniłaś to bo wiele osób do tej pory myślało
                tak jak ja. Nie doszukuj się w tym ironii, nie jest to moim zamiarem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka