Dodaj do ulubionych

Kandydaci na prezydenta Krakowa o podziemiach R...

IP: *.server.ntli.net 02.10.06, 19:26
Ludzie prosze przejzyjcie na oczy nie glosujcie na pis-owcow. Niech krakow
przynajmniej bedzie nowoczesnym i sprawnym miastem wolnym od prostakow. ZA
MAJCHROWSKIM!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mr Mojo Rising Kandydaci na prezydenta Krakowa o podziemiach R.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 20:28
      Profesor taki profesor siaki... profesor sraki. Tytuły dostali w byłym
      systemie, gdy żeby dostać profesurę trzeba było wydać 2 książki i 20
      przyjaciół... Dziadkom dziękujemy.... Czekamy na świeżą krew!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Cyntia Kandydaci na prezydenta Krakowa o podziemiach R.. IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.06, 21:19
      Według mnie rozkopywanie rynku to barbarzyństwo. Drugie ogromne barbarzyństwo to
      wciśnięcie obrzydliwych kloców galerii krakowskiej w sąsiedztwo zabytkowego
      dworca. Ktoś powinien za to wisieć. Dość tych koszmarnych kramów w zabytkowym
      Krakowie.
      Za zgodę na budowę tego koszmaru w centrum Krakowa władze miasta, łącznie z
      architektem miasta, musiały dostać niezłe łapówy. Ta sprawa nadaje się do
      prokuratora.
      Nie mówiąc już o tym, że przez tę zasraną galerię całkowicie sparaliżowany
      został ruch w okolicach dworca. Nie wiecie, kto wydał zgodę na zbudowanie tej
      galerii w tym miejsce, bo nie chciałabym na niego głosować. Czy to Majchrowski
      czy ktoś inny?
      • agata.balu Re: Kandydaci na prezydenta Krakowa o podziemiach 03.10.06, 11:28
        Gość portalu: Cyntia napisał(a):

> Według mnie rozkopywanie rynku to barbarzyństwo. Drugie ogromne barbarzyństwo
        t
        > o
        > wciśnięcie obrzydliwych kloców galerii krakowskiej w sąsiedztwo zabytkowego
        > dworca. Ktoś powinien za to wisieć. Dość tych koszmarnych kramów w zabytkowym
        > Krakowie.
        > Za zgodę na budowę tego koszmaru w centrum Krakowa władze miasta, łącznie z
        > architektem miasta, musiały dostać niezłe łapówy. Ta sprawa nadaje się do
        > prokuratora.
        > Nie mówiąc już o tym, że przez tę zasraną galerię całkowicie sparaliżowany
        > został ruch w okolicach dworca. Nie wiecie, kto wydał zgodę na zbudowanie tej
        > galerii w tym miejsce, bo nie chciałabym na niego głosować. Czy to Majchrowski
        > czy ktoś inny?

Pozwalam sobie przytoczyć to co napisała Cyntia. W 100% sie z nią zgadzam, choć
        mozna by tu jeszcze wiele innych "nietrafnych" decyzji wyliczyć.

A swoją droga to hmmmm ciekawe, że gdy zaczęto anonimową dyskusję nad tematem,
        portal nagle zażądał logowania.
        No to zalogowana powiem co myślę n.t. naszego (mam nadzieję byłego) Prezydenta:
        kompletnie nieudolny, nie orientujący się w zarządzaniu miastem i jego
        potrzebami, wydający pieniądze bezmyślnie.
        Cytując za Majakowskim (Pan Prezydent wie kto to był i ja też)
        powiedziałabym "pijane dziecko we mgle".
        Kraków nigdy nie będzie dobrze zarządzany jak długo na tym fotelu będą siedzieć
        profesorowie od siedmiu booleści. Nam potrzeba gospodarza, który na gospodarce
        się zna. I do tego takiego, który już jest "urządzony" a urządza się
        (delikatnie mówiąc) w trakcie kadencji.
        Chyba po raz pierwszy od nastania III Rzeczypospolitej nie pójdę głosować.
        A JAK BYŚMY TAK ZBOJKOTOWALI WYBORY? Może wreszcie znalazłby się dobry kandydat
        spoza układów politycznych i towarzyskich?
    • Gość: kostek legalnie cyz nielegalnie IP: *.chello.pl 02.10.06, 21:25
      legalnie czy nielegalnie zrobili wykopy...? zawinił Majchrowski czy nie?
      NIE OBCHODZI MNIE TO - MAM NADZIEJE ZE NAPRAAWI BłEDY W NASTEPNEJ KADENCJI I ZE
      BEDIZE LEPIEJ BO PRAWICOWEGO-PISUAROWEGO SCHERWA MAM DOSC!
      POZDRAWIAM
      GłOSUJE NA JAKCA M!!!
      • Gość: gosc Re: legalnie cyz nielegalnie IP: 89.171.128.* 02.10.06, 23:40
        A mnie akurat interesuje czy dotychczasowy prezydent zrobil nielegalne wykopy.
        Ludziom tak dzialajacym - dziekujemy i nigdy na nich nie zaglosujemy
    • Gość: m_q Opera za trzy grosze? IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.06, 22:41
      "Na ripostę Jacka Majchrowskiego, również kandydata na prezydenta, nie trzeba
      było czekać długo (konferencji Terleckiego przysłuchiwał się zresztą specjalnie
      wysłany pracownik magistratu)."

Czyżby pieniadze podatników szłuy na monitoring poczynań konkurentów kandydata
      prezydenta-profesóra?

Nieładnie, Panie Profesorze, nieładnie...
      • Gość: Mi-Ki Re: Opera za trzy grosze? IP: 195.150.133.* 03.10.06, 08:14
        Nie jestem "fanem" obecnego prezydenta, ale z wydawaniem pieniedzy podatników
        na monitoring działań opozycji w tym wypadku chyba przesadzasz - z Magistratu
        na Rynek nie jest daleko, wysłannik Majchrowskiego mógł sobie tam podejść na
        piechotę i posłuchać. Skoro to była konferencja prasowa...
        • Gość: wyborca Re: Opera za trzy grosze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 08:31
          Tu nie chodzi o wydawanie pieniedzy na monitoring ale o zasade Kalego.
      • Gość: oko Re: Opera za trzy grosze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 08:18
        A prof.Majchrowski tyle rabanu narobil o ewentualnie zalozenie podsluchu w
        gabinecie a sam stosuje podobne metody,wysylajac urzednika na konferencje
        prof.Terleckiego/monitoring konkurenta/.
    • Gość: Absolwent O prof. Ryszardzie Terleckim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 23:00
      Nieważne jest to, z jakiego ugrupowania startuje kandydat, ale jaki On jest.
      Jestem byłym seminarzystą prof. Terleckiego i złego zdania o tym profesorze nie
      mogę powiedzieć. Jeden z najlepszych wykładowców z jakimi miałem do czynienia.
      Kulturalny, opanowany, zawsze miał czas dla studentów, skromny, rozeznany w
      wielu dziedzinach życia. Mam tylko nadzieję, że taki pozostanie. Będę na niego
      głosował, bo wiem ile wart jest ten człowiek.
      • Gość: Ktosiek Re: O prof. Ryszardzie Terleckim IP: *.chello.pl 03.10.06, 01:16
        Popytaj dokladniej starszych krakowian o to, co porabial Terlecki w latach 70-
        tych. Kto i z jakiego powodu mial przez niego klopoty i jak sie odwdzieczyl
        temu, ktory mu najbardziej pomogl.
    • Gość: Rednomore Popros o pomoc Putina !!! i kumpli taty z PZPR!!! IP: *.acn.airbites.pl 03.10.06, 00:46
      prostakiem to jestes ty i twoi bliscy!!
    • Gość: agent Kandydaci... IP: *.237.spine.pl 03.10.06, 01:15
      Jan T. ps. WSI, Kosior to Bolek... Jacek z korporacji... Sloniowski grzebacz w
      pisuarze... Terlecki z malej teczki... :-) tylko PO uratuje Kraków!
    • Gość: al Kandydaci na prezydenta Krakowa o podziemiach R.. IP: *.ghnet.pl 03.10.06, 07:18
      Jak zagospodarować podziemia ? Po pierwsze aresztowac Majchrowskiego !
      • Gość: kwjl Re: Kandydaci na prezydenta Krakowa o podziemiach IP: 83.175.180.* 03.10.06, 08:11
        i pokazywać w podziemiach Rynku ?
        to byłaby dopiero atrakcja turystyczna
      • paw114 PiSowska histeria w sprawie podziemi 03.10.06, 17:36
        PiSowska histeria w sprawie podziemi szkodzi Krakowowi. Jest to wredne
        posuniecie i dzialanie na szkode miasta. W sumie PiSowi chyba nie
        chodzi o podziemia tylko chce sie o cos przyczepic do Majchrowskiego
        a straci na tym krakow
    • Gość: al To proste IP: *.ghnet.pl 03.10.06, 07:20
      Jak zagospodarować podziemia ? Po pierwsze aresztowac Majchrowskiego !
      • anorektyk2006 Re: To proste 03.10.06, 16:33
        jakby było proste to przypadkiem nieinspirowana prokuratura już dawno by to zrobiła. A praktycznie nie jest to aresztowanie możliwe bo pomijając że nie ma za co (jakby było to juz by gazety o tym pisały) to jest jeszcze mały drobiazg który to uniemozliwia. Konkurs dla fachowców jaki to drobiazg?

pozdrawiam
        Anor

ps ku chwale Majchra :)
    • Gość: f Re: Kandydaci na prezydenta Krakowa o podziemiach IP: 83.175.180.* 03.10.06, 08:05
      już oszołomie jedzie R-ka po ciebie ,
      rozumu już ci nie uratują ale może zdrowie
    • Gość: dvv Re: Kandydaci na prezydenta Krakowa o podziemiach IP: 83.175.180.* 03.10.06, 08:08
      już oszołomie R-ka po ciebie jedzie
      rozumu już ci nie uratują ale moze zdrowie
    • Gość: certya Majchrowski - czerwony kacyk niszczy Kraków IP: 83.238.122.* 03.10.06, 09:21
      Dosyc szkód wyrządził już miastu
      • Gość: wyborca Re: Majchrowski - czerwony kacyk niszczy Kraków IP: 195.116.120.* 03.10.06, 10:18
        majchrowski jeszcze za to wszystko odpowiesz
        • zambro Kandydat PiS-u nie wie co mówi! 03.10.06, 13:29
          Już lepiej wysłać Terleckiego na naukę do Renaty Begier. Zęby bolą jak się
          słucha tego człowieka. A Majchrowski wygra wybory i to w pierwszej turze.
          Zresztą z moim głosem również!
      • paw114 Re: Majchrowski - czerwony kacyk niszczy Kraków 03.10.06, 17:32
        Nie jestem jakims fanem Majchrowskiego ale uwazam ze pomysl z
        podziemeim pod Rynkiem jest doskonaly. Ciekawe jak inaczej mozna
        by bylo wyeksponowac wykopaliska. To bedzie wspaniala atrakcja dla
        turystow obojetnie cy bedzie tam muzeum restauracje czy sklepy.
        Galeria krakowska to niewypal architekta do kryminalu , juz nawet nie
        za sama bryle tylko za lampy ktore ni jak tam nie pasuja i mostek
        i barierki nad Lubicz w kolorze blekitu paryskiego .
        Terlecki moze byc dobry jako dyrektor IPN ale jako prezydent jest
        beznadziejny - pisowski niewypal . Szkoda ze nie ma Karcika .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka