Gość: Ariel IP: 217.96.89.* 19.03.03, 14:06 Bede wdzieczny za wszystkie inf. dotyczace pracy w dyrekcji Tesco na Kapelance. Np. czy pracuje sie przepisowe 8 godz, czy "dobrze widziane " jest wiecej, czy atmosfera jest mocno sformalizowane itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vvvv Re: Praca w Tesco IP: 217.96.89.* 23.03.03, 11:10 Gość portalu: Ariel napisał(a): > Bede wdzieczny za wszystkie inf. dotyczace pracy w dyrekcji Tesco na > Kapelance. > Np. czy pracuje sie przepisowe 8 godz, czy "dobrze widziane " jest wiecej, > czy atmosfera jest mocno sformalizowane itd. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Praca w Tesco 24.03.03, 12:47 Chyba trafiłeś w zły target;) Pewnie jeśli ktoś od rana do nocy siedzi w pracy w Tesco to nie bardzo ma czas na internet, ale może się mylę. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Praca w Tesco 24.03.03, 15:32 Odpowiem jak typowy oszołom, ale co mi tam ;)) TESCO WON Z KRAKOWA!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Praca w Tesco 24.03.03, 15:34 ty uważaj, ty do pana dyrektora mówisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Praca w Tesco 24.03.03, 16:27 jottka napisała: > ty uważaj, ty do pana dyrektora mówisz :) Chyba nie mogłem lepiej trafić ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Praca w Tesco 24.03.03, 15:47 mnie się pracuje doskonale. nawet wysiakać się mogę bez pytania o zgodę przełożonego. nie tak jak kasjerki.. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka tam jest 24.03.03, 15:48 o jedno a za dużo czy o jeden znak diakrytyczny za mało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gph Re: tam jest IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 16:09 jottka napisała: > o jedno a za dużo czy o jeden znak diakrytyczny za mało? do wyboru. w zależności od tego, jakiego rodzaju potrzebę czujesz. znak diakrytyczny... też coś. nie można było powiedzieć że ogonka brakuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARIEL Re: Praca w Tesco IP: 217.96.89.* 25.03.03, 13:13 pRZXYZNAM NIE NATO LICZYLEM:((( Odpowiedz Link Zgłoś
gph NATO jako takie 25.03.03, 13:30 przechodzi do historii nie ma co NATO liczyć.. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Praca w Tesco 25.03.03, 13:50 coś dziwnie naiwny jesteś na oko pytasz o dość wąską grupę, więc a) musiałaby mieć swą silną reprezentację akurat na tym forumie, b) musiałaby się chcieć zdemaskować, bo autora takiego info łatwo wykryć, a ludzie czasem nie mają na to ochoty :) pewnie szpieg z krainy deszczowców Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Praca w Tesco 25.03.03, 13:53 Może trzeba wysłać emaila z zapytaniem bezpośrednio do dyrekcji Tesco w Krakowie (nie znam adresu, ale pewnie można go znaleźć w necie). Na pewno z ochotą i szczerze odpowie na wszystkie Twoje pytania i wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Praca w Tesco 25.03.03, 14:32 ja mam kumpla w tesco, ale nie pracuje na kasie wiec co on wie o tesco? Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: Praca w Tesco 25.03.03, 14:34 m.in napisał: > ja mam kumpla w tesco, ale nie pracuje na kasie > wiec co on wie o tesco? Może jakieś plotki? Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Praca w Tesco 25.03.03, 14:38 Ja mam kuzynkę która "robiła na obuwiu", która nigdy się nie skarżyła, ale niedawno przeszła do konkurencyjnego sklepu... Odpowiedz Link Zgłoś
m.in cos dla vikinga czy innego josepha 25.03.03, 14:43 szef dzialu pluszowych misiów ma psa z kasjerka na monopolowym nieee, kasjerka na tytoniu ma papuge, któa jest w ciązy z kotem sekretarki zastępcy szefa ochrony nieee, to było tak: (...) pani sprzatajaca na zmienie nocnej (ID: 5m082) zobaczyła wilkołaka na serkach topionych pociągneła go szmataą po sinym uzebieniu i poprawiła mopem po włochatych plecach jakiez było jej zdziwienie.... Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: cos dla emina czy innego josepha 25.03.03, 14:50 gdy z paszczy wikołaka wyfrunęło całe stado pszczół. Rozfrunęło się po całym hipermarkacie siadajac na wszystkim, na czym dało się usiąść. Najwięcej żółto- czarnych stworzeń zleciało się nad nabiał i obsiadło dział jogurtów. Ochoczo zabrały się do konsumpcji kompletnie nie mając świadomości, że... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Skoro o jogurcie mowa 25.03.03, 14:55 to polecam wiersz Krystyny Garmaż "Cierpki smak jogurtu, com go wiozła aż z Frankfurtu". Odpowiedz Link Zgłoś
m.in znaczy dla wszyskich stfórcuff 25.03.03, 15:16 niespełna dwie godziny wczesniej jogurciki dla niemowlat marki "superhiper Cześko" przeszłu gruntowna operacje regenerujacą, przedłużająca byt szczytu polskiej mysli biotechnologicznejh o 13 i pół roku. Małe sprytne bakteryjki, spokojnie pomieszkujace w ciepłym, puchatym srodowisku nagle poczuły zagrozenie. ostre jak słowa endrju leppera szczękoczółki pszczółek żwawo niszczyły kultury bakeryjek. jedną za drugą - niczym pancerne zagony busha/blaira... Odpowiedz Link Zgłoś