trudny2002 21.03.03, 08:04 Wiosny - wszystkim forumoym bywalcom, wszystkiego wiosennego!!! Jak na wiosnę, to ona coś sakramencko zimna... trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: Z pierwszym dniem.... 21.03.03, 08:21 A może nie jest źle , tylko mamy spięcia przykręgosłupowe? Wolisz Mauri, czy wystarcza ten kręgosłopowy legendarny mieszkaniec podbocheńskiej wsi? A może on i już nawet nie żyje? Masaże niebiańskei wiosenne teraz mu przyszło... Pozdrawiam wiosennie i cieplej niż za oknem ;-))trudny Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Z pierwszym dniem.... 21.03.03, 08:22 Witaj Kasiu... a zielenieje??? Ooooo to pięknie;-))) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: Z pierwszym dniem.... 21.03.03, 08:32 trudny2002 napisał: > Wiosny - wszystkim forumoym bywalcom, wszystkiego wiosennego!!! Szczególnie dużo, słońca, ale nie za gorąco > Jak na wiosnę, to ona coś sakramencko zimna... ale za to słonecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Z pierwszym dniem.... 21.03.03, 08:39 Ale jakby to słonka przygasa.... Eeee pewnie się rozsłoneczni i wreszcie zakwitnie coś w ogrodzie, bo pustoooooo...;-))) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Z pierwszym dniem.... IP: *.chello.pl 21.03.03, 08:55 Eeee tam Trudny nie nudź:) "Wiosna - cieplejszy wieje wiatr, wiosna - znów nam ubyło lat Wiosna, wiosna wkoło, rozkwitły bzy... " No a ile Tobie ubyło? ha? :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: Z pierwszym dniem.... IP: *.localdomain 21.03.03, 09:45 Ile to nie wiem, ale czuję się jakoś zdziecinniały... Może do jutra już dojrzeję aby choć troszeczkę moc się napić... trudny;-))) I już nie nudzę.... Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: Z pierwszym dniem.... 21.03.03, 11:00 Gość portalu: trudny napisał(a): > Ile to nie wiem, ale czuję się jakoś zdziecinniały... Tak aby móc pójść na wagary? > Może do jutra już dojrzeję aby choć troszeczkę moc się napić... > trudny;-))) Rozumiem, że starasz się dostosować do sytuacji. A u mnie słońce świci coraz mocniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabba Re: Z pierwszym dniem.... IP: *.Herder.Uni-Marburg.DE 21.03.03, 09:41 Dziekuje i nawzajem! Oby wam listki zielone z uszow zakwitaly a z dziurek od nosa bazie wychylaly:))) A z kieszeni niech krokusy wystaja:)))) I marsz na wagary, prosze panstwa! Odpowiedz Link Zgłoś