p.kura 24.03.03, 16:10 siemanko jestem 18latkiem, jestem żydem mieszkam w Łodzi i chciałbym poznać wasz stosunek do żydów??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: jestem żydem 24.03.03, 16:11 spóźniłeś się - już dawno ustalilismy że wszyscy jesteśmy żydami Odpowiedz Link Zgłoś
gph nie lubię 24.03.03, 16:13 p.kura napisał: > siemanko jestem 18latkiem, jestem żydem mieszkam w Łodzi i chciałbym poznać > wasz stosunek do żydów??? małych żydów, przez małe "ż"... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys01 Re: jestem żydem 24.03.03, 16:34 p.kura napisał: > siemanko jestem 18latkiem, jestem żydem mieszkam w Łodzi i chciałbym poznać > wasz stosunek do żydów??? ================================ A jaki jest Twój stosunek do nieżydów (goi)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: jestem żydem IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.03, 20:59 tygrys01 napisał: > p.kura napisał: > > > siemanko jestem 18latkiem, jestem żydem mieszkam w > Łodzi i chciałbym poznać > > wasz stosunek do żydów??? > ================================ > A jaki jest Twój stosunek do nieżydów (goi)? ---------------------- " Kto to Goya? - Goya to jest taka przechrzczona Żydówka i należy z tym zrobic porządek" William Peter Blatty "Egzorcysta" Odpowiedz Link Zgłoś
sztajmes Re: jestem żydem 24.03.03, 21:04 a ja jestem sztajmesem i tez sie tego nie wstydze! Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: jestem żydem 24.03.03, 21:23 sztajmes napisała: > a ja jestem sztajmesem i tez sie tego nie wstydze! A powinieneś? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: jestem żydem 24.03.03, 22:23 p.kura napisał: > siemanko jestem 18latkiem, jestem żydem mieszkam w Łodzi i chciałbym poznać > wasz stosunek do żydów??? Jestem nieco starszy . Obracam się zatem wśród starszych Żydów . Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: jestem żydem 24.03.03, 23:53 No i co kogucie jak wypadł test:(? Muszę przyznać, że Twoje pytanie jest wyjątkowo głupie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany on nie jest zydem IP: 80.48.117.* 25.03.03, 20:05 prawda jest taka ze pewien baton nie chce uwierzyc ze jest zydem!!! chce wrobic w to swych kolegow niezydowa to przeciez baton jest obrzezany!! NIE LAM SIE BATON MY W CIEBIE WIERZYMY!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: on nie jest zydem IP: *.toya.net.pl 26.03.03, 14:59 kura kiepszczaku nie wrzucaj na swoich najlepszych kumpli i tak wszyscy wiedzą że jestes żydem przecież to nic strasznego więc po co się trzepiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kogut. Re: jestem żydem IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 00:38 p.kura napisał: > siemanko jestem 18latkiem, jestem żydem mieszkam w Łodzi i chciałbym poznać > wasz stosunek do żydów??? >Jesteś żydem?,to straszne,zrób recykling a nie bedziesz żył z wyrzutami sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wwwwacek Re: jestem żydem IP: *.proxy.aol.com 26.03.03, 02:21 Nie przejmuj sie nikt nie jest perfekt.Z pozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKKM Re: jestem żydem IP: *.nsw.bigpond.net.au 27.03.03, 11:17 Jesli chcesz uzyskac taka odpowiedz na jaka liczyles to wejdz z tym samym pytaniem na forum Kraj albo Polonia, ale przypadkiem nikogo z tamtych nie zapraszaj tutaj. Zachowalem srodki ostroznosci wchodzac tutaj, i zmienilem swoj nick, zeby przypadkiem nikt z tamtych nie poszedl moim sladem i nie zaczal zanieczyszczac tego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś