Gość: Gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 20:56 Mieszkańcy cmentarza? "Mieszkańcy skarżą się na firmę sprzątającą Rakowice" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kim Wielu bezdomnych nocuje na cmentarzach IP: *.kolornet.pl 27.10.06, 21:58 więc się nie dziw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownicy A to Rybakiezy-Ralska jeszcze na wolności IP: *.chello.pl 27.10.06, 22:26 Przebalowała za pieniądze miasta 17000 na rozmowy przez swoją komórkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Mogilska Re: A to Rybakiezy-Ralska jeszcze na wolności IP: *.admin.pk.edu.pl 30.10.06, 08:38 Jeszcze tak, ale to ostatnie chwile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potyran Marta Zajmę już niedługo jej stanowisko i porządzę !!!!! IP: *.chello.pl 27.10.06, 22:30 Wkrótce się jej pozbędę i będzie wszystko moje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Wszystkich Świętych IP: *.autocom.pl 27.10.06, 23:40 Co to jest "święto zmarłych"? Widać, że 45 lat komuny zrobiło spustoszenie w umysłach. Mało kto już używa właściwej nazwy święta kościelnego "Wszystkich Świętych". A przyjął się paskudny neologizm, który komuniści wymyślili aby stworzyć pozory, że świętych nie ma. A gdy szefostwo publicznego radia piętnuje u swoich podwładnych używanie tego bezsensownego określenia, to się jeszcze je ośmiesza. UWAGA: Nie jestem katolickim oszołomem. Ale lubię gdy czarne nazywane jest czrnym, a białe białym. Inaczej wrócimym do takich zdobyczy PRL jak "demokracja scentralizowana", czy "eksport wewnętrzny". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Wszystkich Świętych IP: *.autocom.pl 28.10.06, 20:16 Przeczytałem właśnie papierowe wydanie GW, a tam jest napisane "Wszystkich Świętych". (!?!) Niech mi ktoś to wytłumaczy, dlaczego w paierowym wydaniu jest poprawnie a w internecie błędnie. Gdyby było odwrotnie to bym zrozumiał - w internecie można poprawić. Ale tego nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śnięty Re: Mieszkańcy skarżą się na firmę sprzątającą Ra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 00:27 Dzień Świętych Śniętych. Odpowiedz Link Zgłoś
stasieczek5 Mieszkańcy skarżą się na firmę sprzątającą Rako.. 28.10.06, 06:11 Podobną metodę "sprzątania" zauważyłem, np. na Karmelickiej. Stosowanie dmuchaw jest przedziwna metodą. Usuwa kurz i brud z jednego miejsca a "przy okazji" wznosi tumany pyłu i kurzu. Rzecz w miejscach ciasnych, uczęszczanych przez ludzi - bezsensowna. Jakie to sprzatanie, po którym trzeba wziąc miotłę i grabie, oraz szmatę z wodą aby umyc groby ... po sprzataniu. Niech Pani Dyrektor, ze smutkiem w głosie, nie mówi, że sie dziwi itd. Metoda "dmuchawy" dobra w parku czy na leśnych drózkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakuska może by zmienić firmę jak nie zmini sposobu sprząt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 09:47 Może po prostu ktoś nie przewidział skutków używania dmuchaw, i w ten sposób teraz trudno się wycofać. A co do firmy... to może warto by było zmienić, jeżeli nie postarają się nie brudzić innych pozostałych grobów, albo nie zmienią metody sprzątania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA Mieszkańcy skarżą się na firmę sprzątającą Rako.. IP: *.chello.pl 28.10.06, 10:15 TE DMUCHAWY TO GłUPOTA - OSTATNIO PRZY PLANTACH JEDEN TAKI PSEUDO PORZADKOWY ROBIł TAKIE KłEBY BRUDU I PYłU WOKół SIEBIE ZE NIE MOZNA BYłO PRZEJśC, KOMPLETNA POMYłKA DMUCHAC LUDZIOM BRUDEM W TWARZ, ZAPOMNIELI CO TO SA GRABKI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Re: Mieszkańcy skarżą się na firmę sprzątającą Ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 15:54 tragedia najlepiej to wygląda nad wisłą, kiedy wieje wiatr - gość dmucha w prawą, wiatr przedmuchuje to na lewo i facet nie rusza się z miejsca przez kilka godzin kto za to płaci??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antydmuch [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 13:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR Tylko odkurzacze SSĄCE przemysłowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:29 powinny być stosowane do zbierania liści. Jest taki sprzęt, tylko w Krakowie nie ma odpowiedniej firmy sprzątajacej. Widziałem w innych miastach. Może trzeba coś zmienić? Dmuchawy to nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszły mieszkani Mieszkańcy skarżą się na firmę sprzątającą Rako.. IP: *.bie.lama.net.pl 29.10.06, 08:05 arogancja pani dyrektor jest przerażająca, to miasto ustala metody sprzatania i powinno to być określone w warunkach przetargu, spełnienie jedynego warunku najniższa cena nie wyklucza rozsądnych warunków umowy, a może najniższa pensja, pozdrowienia panie prezydencie, pan pewnie wyjedzie na groby bliskich na mały cmentarz posprzątany tradycyjnymi metodami Odpowiedz Link Zgłoś