luckystrike 30.10.06, 14:13 dwie szafy. chce ktoś ? albo wiecie gdzie to oddac? porządne są i żal spalić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph Re: mam do oddania ... 30.10.06, 14:19 luckystrike napisał: > dwie szafy. chce ktoś ? albo wiecie gdzie to oddac? porządne są i żal spalić. www.emaus-malopolska.org/kontakt.htm Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: mam do oddania ... 30.10.06, 14:59 dzwoniłam i już wiem, że jakoś nie ma chętnych na "wysoki połysk", więc prawdopodobnie przyjmą najwyżej do utylizacji (50zł/sztuka) szkoda by było, bo są w dobrym stanie, niestety - nie mamy ich gdzie wstawić ani przechować... (na wszelki wypadek - dorzucam szczegóły) chodzi o zestaw - meble na ok 20 cm nóżkach, ciemne lakierowane drewno (bez wzorów i żadnych udziwnień) szafa dwudrzwiowa z drążkiem na wieszaki (szer. ~90, gł. ~60) oraz do kompletu regalik (szer. ~120 gł.-jeśli się nie mylę- 45) z barkiem, dwiema półkami przeszklonymi i resztą za drzwiczkami oba jeśli ktoś będzie zainteresowany - mogę podać dokładne wymiary itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z jakiego okresu Re: mam do oddania ... IP: *.zax.pl 30.10.06, 16:11 Z jakiego kresu są te szafy Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: mam do oddania ... 30.10.06, 16:34 Gość portalu: Z jakiego okresu napisał(a): > Z jakiego kresu są te szafy sądząc po opisie to z kresu wschodniego. wczesny styl breżniewowski :) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: mam do oddania ... 31.10.06, 09:55 mrug napisał: > Puste czy pełne? puste! opróżnił ktoś! Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 a Ewelina z Kazimierzy Wlk? 31.10.06, 10:09 mama Natalki? może jej by się przydały, pamiętam, że tam z meblami krucho było. pozostaje też kwestia transportu... Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: a Ewelina z Kazimierzy Wlk? 31.10.06, 10:12 no transportu to niestety nie mam :( a szaf się muszę pozbyć szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Re: a Ewelina z Kazimierzy Wlk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 12:51 zadzwoń do PCK na studenckiej Odpowiedz Link Zgłoś