Dodaj do ulubionych

W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły ś...

IP: *.crowley.pl 01.11.06, 23:08
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: jetko hehe , nawet Alonso w F1 odpadła śruba z koła IP: *.fdk.airbites.pl 01.11.06, 23:25
      zamach to nie był, a zwykły błąd mechanika...
      • krasnov A co to - do licha - jest to KZD??? 02.11.06, 03:56
        Wypadałoby w artykule przynajmniej raz rozwinąć skrót, którego ciągle się używa. W życiu nie słyszałem o żadnym KZD. Koło Zaiwaniaczy Dyrdymałów? Koleje Zachodnio-Dolnośląskie? A kij wie, co to takiego…
        • mis22 Nie błąd mechanika, a zamach mechanika 02.11.06, 11:28
          Muszę powiedzieć koledze o tym co jest napisane w artykule. Przed podróżą z
          Austin do Salt Lake City zmienił on przednie opony na nowe. Na autostradzie
          odpadło mu przednie prawe koło. Nikomu nic się nie stało ale przednie
          zawieszenie się uszkodziło, bo koło odpadło gdy jechał około 100 km/godz.
          Sądził on, że to niedbałość lub nieumiejętność mechanika wymieniającego opony
          była tego przyczyną. Ale powiem mu, że to był pewnie zamach na jego życie.
          • Gość: ja Re: Nie błąd mechanika, a zamach mechanika IP: *.core.lanet.net.pl 02.11.06, 15:12
            "Zdaniem Tajstera cała historia mogła się skończyć o wiele gorzej, bo - jak przyznaje - jego kierowca jeździ bardzo szybko"
            No w mieście, to chyba góra 50km/h, no nie?

Jak bucu łamiesz przepisy, to się bucu do tego nie przyznawaj.
            Stop wariatom drogowym, stop głupocie!!
            • Gość: szofer Re: Nie błąd mechanika, a zamach mechanika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 16:01
              Kiepski to kierowca, który nie potrafi rozpoznać klekotania koła na
              poluzowanych śrubach.
              • Gość: młoda 19 TDI brzyydaaaaal...a do tego nieudacznik i skarżypyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:36
        • Gość: googlarz Krakowski Zarząd Dróg IP: *.pro.lama.net.pl 02.11.06, 12:10
          Krakowski Zarząd Dróg, ale mimo wszystko można by w artykule rozwinąć skrót...
        • Gość: hwda ;) Też mnie to zirytowało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 14:12
          Jak można w ten sposób pisać? Może sam autor nie wiedział co to jest to KZD,
          dlatego nie rozwinął skrótu? ;)
          • Gość: kiepski> Re: Też mnie to zirytowało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 15:13
            > Nieuwaznie czytacie.Wyraznie autor napisał,że policja podjechała pod budynek
            Krak.Zarządu Dróg,no ale na skojarzenia tak prostych rzeczy,trzeba mieć choć
            podstawówke skończona.
      • Gość: zorro_zx Re: hehe , nawet Alonso w F1 odpadła śruba z koł IP: *.pit.edu.pl 02.11.06, 11:31
        Mamy w Polsce wiele badzieia. Także badziewnych fachowców.
        • Gość: mag Re: hehe , nawet Alonso w F1 odpadła śruba z koł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 13:37
          czy zawsze na byle gó.. robią z a m a c h y ???
      • Gość: Nicos a kierowca stosuje ograniczenia prędkości 50km/h IP: *.cm.umk.pl 02.11.06, 11:41
        30,40,50 km/h w mieście i max 90 poza miastem, bo to szybko nie jest :P
        • Gość: TS Re: a kierowca stosuje ograniczenia prędkości 50k IP: *.crowley.pl 02.11.06, 13:31
          "Jak przyznaje - jego kierowca jeździ bardzo szybko". Myślę, że takiego
          dyrektora zarządu drogi należy wymienić na fachowca, który prznajmnie
          publicznie nie przyznaje się do łamania prawa.
      • Gość: stefan Re: hehe , nawet Alonso w F1 odpadła śruba z koł IP: *.lom.vectranet.pl 02.11.06, 12:02
        mają ludzie o sobie mniemanie, ze sa wielcy i ktos czatuje na ich zycie.Mialem
        to samo.
        Od stukow do odpadniecia koła droga daleka.wszystkoe sruby na raz się nie
        wykrećą.Tylko trzeba wytachac dupsko z bryczki i zobaczyć co stuka,a nie
        zawracac głowe policji.
        • Gość: lze_elita Mnie tez odpadlo. Nawet pojechalo przed siebie... IP: *.range86-134.btcentralplus.com 02.11.06, 13:09
          Jade sobie, a tu moje wlasne lewe przednie kolo mnie wyprzedza...Nb. Daje sie z
          tego wyjsc, tez jezdze szybko, choc sie cieszylem, ze stalo sie to na raczej
          pustej lokalnej drodze.
          Widac ktos sie na mnie zamachnal;)
          • Gość: logik> Re: Mnie tez odpadlo. Nawet pojechalo przed siebi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 15:20
            A to nie była fuszerka,tylko spiep... robotę fachowcy od Wassermana.

\
      • Gość: krakus Tyle śrub? Żartujesz chyba IP: *.chello.pl 02.11.06, 14:21
      • Gość: irekk Re: hehe , nawet Alonso w F1 odpadła śruba z koł IP: 149.156.12.* 02.11.06, 14:39
        ten paraliż komunoikacyjny 19.01.2005r był po to żeby nam koła nie poodpadały,
        hbo utknęliśmy w korkach, wtedy pan Tajster tak mógł powiedzieć wkurzonym
        ludziom (dobra linia obrony), co za bezczelny typ publicznie przyznaje, że jego
        kierowca jeździ bardzo szybko, on musi mieć jakieś bardzo wysokie układy lub
        jest takim Nikodemem Dyzmą
    • Gość: f szlag mnie trafia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 23:40
      jak to czytam. Czy p. Tajser nie ma prawa jazdy? Musi miec kierowce? Kierowca
      jezdzi szybko? Tzn. jak szybko? Bo 90 km/godz to szybko nie jest.
      • Gość: Julek Re: kierowca jeździ bardzo szybko IP: 81.219.149.* 02.11.06, 00:05
        czyli, że powyżej 50km/h, bo taka jest dozwolona prędkość

Niech mnie ktoś uszczypnie, dyrektor 'jakiś tam trzech literek' przyznaje się do łamania przepisów i wszystko jest OK.
        Może czas zamontować temu panu tachometr (podobnie jak i wszystkim posłom) ciekawe czy tak chętnie ustawiali by swoje bzdurne ograniczenia prędkości.
        • Gość: ms przy 50 km/h to 2 koła mogą odpaść IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 09:17
          przy 50 km/h to 2 koła mogą odpaść a raczej niewiele się przydarzy. Jak łamie przepisy - sam sobie winien.

Powinien dostać mandat za narażanie bezpieczeństwa innych uczestników ruchu i jazdę niesprawnym technicznie samochodem!

Ten facet zna się na ruchu drogowym jak ja na małpach afrykańskich.
    • Gość: erni W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły ś.. IP: *.chello.pl 01.11.06, 23:42
      Ale wiocha!Zamach na życie Tajstera,jaja sobie robicie czy co?Przecież to
      jasne,że koleś który robi wałki chce skorzystać z okazji i przedstawić się jako
      niepokalaną sierotkę Marysię.Tylko się ośmieszacie takimi dywagacjami.
      • Gość: kzd Re: W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 01:17
        Siem zgadzam ze se jaja robią z nas i dziennikarze i policja i poszkodowany.
        Swoja droga dziwie sie ze sie ktos dziwi ze kola na takich dziurach odpadaja.
      • Gość: B Re: W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły IP: 83.175.180.* 02.11.06, 06:54
        na to wygląda, czego to człowiek nie robi ,żeby było o nim głośno
        kto by chciał zrobić na niego zamach
        przecież to jest nikt
        był nikim i będzie nikim dla Krakowian
        miał szansę na popisy przy Majchrowskim i wiele się na temat tej "przyjaźni" a
        szczególnie jego roli mówi
        ale pamiętajcie ,że o przestepcach też się dużo pisze co nie znaczy ,że to
        ludzie godni uwagi
        nie wierzę w żaden zamach to zwykła bujda
        ciekawe też ,że w Gazecie coraz częściej ma on swoją dobrą tubę
        takiej ciepłej współpracy dawno nie było
    • Gość: ateusz_amator W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły ś.. IP: *.ists.pl 02.11.06, 00:02
      A kto by chciał tego dupka utłuc - ludzie - to przecież ostatnia kategoria :/
    • Gość: Janek W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły ś.. IP: 82.160.10.* 02.11.06, 05:17
      ale reklama - myśle że takich lub podobnych przypadków jest na kopy ale o nich
      sza - oj autorku......................
    • Gość: jajcarz odpadły koła? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 06:11
      ale jaja, dawno sie tak nie śmiałem, panie Tajster - " a któżby się i łakomił
      na Waszmosci nędzne życie" (ZEMSTA, FREDRO...)

- a nie jest to tak, ze te wyboiste drogi... dziury, pagóry i inne powodują
      drgania, a te dragania... - może poszedłby pan tą drogą, może śledztwo
      przyjęłoby taką linię, a wtedy - okazałoby sie, ze to Pan sam sie targnął na
      swoje zycie, że to było tak naprawde samobójstwo? co?
      • Gość: ec Re: odpadły koła? IP: 83.175.180.* 02.11.06, 06:56
        każdy sądzi po sobie , więc Tajster odrazu podejrzewa zamach
    • Gość: w1cet W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły ś.. IP: 83.175.180.* 02.11.06, 07:05
      Mrożąca krew w żyłach próba zamachu czy niedbalstwo mechaników serwisu
      samochodowego? Takie pytania stawiają sobie policjanci badający sprawę śrub,
      które odpadły od koła służbowego samochodu Jana Tajstera.
      a może jeszcze inna możliwość Panie Dziennikarzu
      a może zwykła głupota ludzi , którzy piszą bzdury bo jakiś typek o wątpliwym
      autorytecie z orszaku Majchrowskiego chce o tym opowiadać , a za które
      czytelnicy płacą kupując gazety
      a kto wydawał kolesiom bezprawne zezwolenia na wjazd na cmentarze to Pan nie
      pytasz ? możeś sam dostał toś teraz dla niego słodki
      • Gość: erw Re: W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.06, 09:58
        też coś takiego widziałem
        policjanci wpuszczali z jakimiś papierkami za szybą i nie były to legitymacje
        inwalidzkie
        to jest skandal i wierzę w to ,że aby dziennikarze dali spokój też coś dostali
        na wjazd
        to po to mamy demokrację ,żeby jakiś urzędnik zezwalał za nasze pieniądze kto
        ma wjechać a kto nie
        po to obalono komunę aby nikt nam węcej nie mówił co mamy robić bo wie lepiej
        od nas co dla nas lepiej
        to jest skandal ,że są lepsi i gorsi
        to tak jak za czasów Stalina , lud pije szampana ustami władzy
        wybierzcie Krakowianie znów tą samą władzę , dajcie się zwieśćbzdetom o
        bezpartyjności a później wybierzcie
        tylko pamiętajcie ,że głosując na Majchrowskiego wybieracie tych samych co
        teraz urzędników
        Tajstera i innych bo oni tylko [przy Majchrowskim mogą bezprawnie działać
        za nasze publiczne pieniądze wykorzystują urząd dla własnych celów
        prywatnie są zerami i na gruncie zawodowym też zero
        za to w urzędzie mają władzę , którą my głupi sami im dajemy
        taki Tajster , trzyma się rękami i nogami urzędu bo wszędzie indziej byłby
        zerem
        a tu ma władzę , którą dostał do ręki z dnia na dzień a nie musiał wypracować
        nigdy więcej takich ludzi na stanowiskach urzędniczych
        • lucusia3 Re: W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły 02.11.06, 11:23
          Wiesz nie wiem czy bardziej mnie drażni banda Majchrowskiego, czy banda Ziobry, czy jeszcze może banda Lassoty. Jestem tylko absolutnie pewna, że nie mam do wyboru nic innego, jak tylko bandy niekompetentnych wałkoni śliniących się na myśl o władzy. Czy w tych wyborach, czy innych startuja panowie, którzy uważaja mnie jedynie za kogos kto ma im pomóc w zdobyciu dobrej pracy, i tyle. O żadnej reprezentacji, przyzwoitości wobec mnie czy dbanie o moją wygodę czy bezpieczeństwo (moją, Twoją, Twojego szwagra, koleżanki z sąsiedniego domu i jej syna) nie może być mowy. Kandydujacy nie widzą żadnego związku między tym co mają robić, a naszymi oczekiwaniami i potrzebami.
          • Gość: gross Re: W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły IP: *.e-wro.net.pl 02.11.06, 15:57
            dokładnie!!! ale to głos wołającego na puszczy...
    • Gość: miś W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły ś.. IP: *.50.jawnet.pl 02.11.06, 08:06
      kierowca nie dokręcił koła wot chisteria
      • Gość: janspruce Tego jego kierowce za jaja i nauczyc roboty. IP: *.proxy.aol.com 03.11.06, 00:50
        Kazdy zawodowy kierowca wie ze przed wyjazdem nalezy wykonac tkzw. OC czyli
        obsluge codzienna. Czynnosci te obejmuja miedzy innymi umocowanie kol i stan
        ogumienia. Bierze sie po prostu klucz i dokreca kola. Gdyby to zrobil nie bylo
        by sprawy a szczegolnie po wymianie kol czynnosc ta jest niezbedna bo maja
        tendencje do odkrecania. Powinien to wiedziec kazdy kto otrzymal prawo jazdy w
        zwyczajnym trybie a nie za maslo i kury. Kierowca wezwal policje dla
        stwierdzenia wlasnego niedbalstwa i za to powinie n poleciec z roboty ale to
        pewnie jakis piociotek. Co to za figura ten dyrektor ?
    • Gość: gość W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły ś.. IP: *.net.autocom.pl 02.11.06, 08:12
      czyżby swqoim zwyczajem jechał 200 km/godz a teraz "wzorem" syna udaje
      pokrzywdzonego. I jak to sie dzieje ,że tu ekspresowao działa policja a w
      przypadku gdy ten sam człowiek łamie przepisy ruchu drogowego to prezydent
      tłumaczy go ,że niedawno została zmieniona organizacja ruchu i mógł jej nie
      znać. Jak to się dziej ,że ślimaczy się sprawa zaniedbań paralizu drogowego zimy
      2005 a ty błyskawicznie ! Czy policja sprawdzila kiedykolwiek z jaką prędkością
      porusza się obecny poszkodowany po drogach?
    • Gość: zizi W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły ś.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 08:33
      A co to znaczy "kierowca Tajstera jeździ szybko" czy to jest jakaś swieta krowa,
      ktorej nie obowiązują ograniczenia predkosci w miescie???
    • Gość: logo W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły ś.. IP: *.um.krakow.pl 02.11.06, 08:40
      no tak jeżdzi samochodem zastępczym i słuzbówką bo szkoda swojego na te
      krakowskie dziury!!!!
    • Gość: janusz mandat dla dyrektora KZD IP: 62.233.214.* 02.11.06, 08:48
      ......." jak przyznaje - jego kierowca jeździ bardzo szybko. ".........
      poprosze o mandat za przekraczanie prędkości To jest samooskarżenie.
      Jeden może inny nie U nas to normalka )))))))))))))))))))))))))
    • Gość: Bolo W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły ś.. IP: *.chello.pl 02.11.06, 09:00
      Pewnie konkurencja chciała go zlikwidować. Tak zazwyczaj kończą przestępcy.
      Majchrowski w niebezpieczeństwie.
    • Gość: KR ul.ROLNA - 2 wyrwy od kilku miesięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 09:02
      nie da się naprawić! Może P. Dyrektor zobaczy i podejmie decyzję ? Mieszkańcy i
      kierowcy już nie mają siły.
    • Gość: Krakowianie Talibowie też mają dość Tajstera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 09:15
      Tajster psełdo Człowieku ty sobie zrób Bieżnikowanie Kory muzgowej.(Jak ją
      masz, raczej nie)
      Bo twoja głupota bije na cały kraków !!!!
      Tajster chyba jest sfizohremikiem :))
      Tajster najpierw proces a potem wyrok !!!!
      Ciebie trzeba sądzić a nie zabijać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

• Gość: ga Re: Talibowie też mają dość Tajstera IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.06, 09:43
        ludzi chorych się nie skazuje tylko leczy
        to jest efekt cywilizacji
        bo w naturze osobniki chore są selekcjonowane w sposób naturalny
        i po co poprawiać naturę
        to znaczy ,że jeżeli Tajster jeździ 200 na godzinę , w co nie wierzę bo nie
        posiada on żadnych godnych uwagi umiejętności ,to powinien już dawno się rozbić
        nawet w VOLVO
        poza tym w Krakowie nie da się jeździć 200 a i służbowe auta urzędu 200 nie
        wyciągają ( chyba na drugim gazie )

• Gość: Budostal 5 Tajster Po co te remonty piwnic i tyle kasy w błot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 09:18
      Tajster przekrent wydaje kase na remonty a ludzi ma coraz mniej GŁupota
      Podatnicy pewnie sie na niego szykują
    • grochemosciane Złego diabli nie biorą 02.11.06, 10:01
      W myśl tego przysłowia nic nie grozi Tajsterowi: nie powinien się niczego
      obawiać...
    • Gość: fan W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły ś.. IP: *.ghnet.pl 02.11.06, 10:39
      On musi być codziennie w mediach i robi sobie darmową reklamę!A może on chce
      wrócić na Rakowice tylko nie wie jak to zrobić?
    • eeeee1 Re: W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły 02.11.06, 10:43
      był zamach ale przeżył wiec teraz zostanie świętym
    • Gość: r W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły ś.. IP: *.autocom.pl 02.11.06, 10:46
      I co z tego? Jak jego ludzie kładli chodnik po jednej stronie ulicy i łatali
      dziury przy chodniku, to dziur po drugiej stronie /4 m dalej/ nie załatali. A
      więc on tez miał przykrecone jedne śruby. Po co wszystkie????
    • Gość: jaki Pewnie chcieli ukrasc kolo. To sie ostatnio... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 10:46
      czesto zdarza wiec teksty o zamachu to totalna kompromitacja. Za kogo sie on
      uwaza ten gryzipiorek ze juz mieliby tak niewaznego czlowieka od razu probowac
      unieruchomic/zabic ?! Gosc jest nieskromny. Zwykla proba kradziezy, tyle ze
      nieudana.
    • Gość: Pikaczu Allah Akbar! IP: 217.97.193.* 02.11.06, 10:53
    • yougurth W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły ś.. 02.11.06, 10:55
      cytat:"Zdaniem Tajstera cała historia mogła się skończyć o wiele gorzej, bo - jak przyznaje - jego kierowca jeździ bardzo szybko." czy to oznacza za kierowca pana dyrektora lamie przepisy ?? co to znaczy bardzo szybko przeciez w terenie zabudowanym dozwolona predkosc to 50 km/h miejscami mozna jechac 70km/h a stwierdzenie bardzo szybko moze znaczyc ze kierowca jezdzi delikatnie mowiac znacznie szybciej... A takim zachowanniem naraza zycie innych uzytkownikow na niebezpieczenstwo, moze warto byloby policji przyjzec sie stylowi jazdy kierowcy pana dyrektora...
    • Gość: Wojtek W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły ś.. IP: 195.150.18.* 02.11.06, 11:04
      Sam kazał odkręcić żeby było o nim głośno ! Nikt nie ryzykowałby życia kierowcy
      - jeśli ktoś zleca zmach to musi mieć pewność a nie ledwie cień szansy . Myślę ,
      że wg Pana Dyrektora odpowiedzialnymi za próbę zamachu będą : NSZZ Solidarność i
      inni a pan Dyrektor już wskaże ich w stosownym czasie !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka