Dodaj do ulubionych

Hi - Po - Kry - Zja

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 11:43
niech każdy zinterpretuje to sobie jak chce
Obserwuj wątek
    • Gość: anty Re: Hi - Po - Kry - Zja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 11:50
      Re: wyższa inteligecja Kiko wpływa na niższą tych
      Autor: kikoo1
      Data: 04.11.06, 14:07 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------

- Trochę refleksji o sytuacji na forum
      1. Prymitywni ludzie gromadzą się zwykle w stada, np. forumowe....
      2. Życie ich - czyli myśli, rozmowy, dowcipy obracają się zwykle wokół
      kałduna, czyli żarcia (najlepiej mięsko z grilla itp.), picia (browarek),
      seksu i jego atrybutów (koniecznie na wulgarnie: stoi, wisi, mały,duży...)
      3. Prymitywni ludzie z kompleksami dają prymitywne odpowiedzi, najczęściej
      obok tematu. A jeśli już coś wiedzą to gardzą innymi, którzy akurat o to
      śmieli zapytać. Sami potrafią pisać tylko negatywnie!
      4. Otępiali, prymitywni ludzie z ptasimi mózgami, nie będący w stanie
      zrozumieć innych poglądów, niestety zdarzają się wszędzie.
      Także na naszym forum...

• Gość: prymityw Re: Hi - Po - Kry - Zja IP: *.stb.ubr06.dals.blueyonder.co.uk 05.11.06, 12:04
        A nie prymitywni nie zra (mieska z grillu), nie pija (browaru) i nie maja seksu.
        Nie pisza nic na forum ale jedynie prowadza madre ciekawe i uduchowione rozmowy.
        Trzymaja filizanke kawy dwoma paluszkami, nie pierdza, nie bekaja. Co tam nie
        bekaja - nawet nie sraja bo sraja tylko prymitywni.
        Napewno jest wiele innych roznic miedzy prymitywnymi i nie prymitywnymi ale ze
        prymitywnym mi sie chce byc to wole isc sie nazrec i nachlac niz z nie
        prymitywnymi gadac.
        • Gość: anty Re: Hi - Po - Kry - Zja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 12:17
          nie prymitywni wielbią wczesnego Urbana (to ten z okresu, kiedy kiko była
          komunistką) a prymitywni nie wielbią go w ogóle lub wielbią również go późnego
          (czyli z okresu gdy kiko stała się proPiSowa)

nie prymitywni fascynują się dezintegracją umysłowego poznania

nie pryumitywni jak nazywają kogoś mendą i wymóżdżeńcem, czynią to w sposób
          wyrafinowany i kulturalny, ponieważ jest to jedynie ironia lub subtelna aluzja,
          których to ci prymitywni nie pojmują.
          • longwehicle Re: Hi - Po - Kry - Zja 05.11.06, 12:24
            I najciekawsze...mówi o pięknie osoba,która powoduje że na jej widok kwiaty
            więdną!!A zarozumiałością i pozorną...tak "pozorną"wyższością" /tylko tak się
            jej wydaje albo ktoś jej takie pierdy czadzi/hoduję kolejnych nieprzyjaciół!!!
            • Gość: kiko Re: Hi - Po - Kry - Zja ??? IP: *.net.autocom.pl 05.11.06, 13:44
              skoro tak mnie prześladujesz z tym wyglądem, to proszę zrób sobie zdjęcie z
              odległości metra idiotkamerą w ciemnym pomieszczeniu i roześlij ją po forum...
              Zobaczymy efekty!
              A ja ,dzięki Bogu, jakoś nie narzekam i nigdy specjalnie -ha ha -nie narzekałam!
              • longwehicle Re: Hi - Po - Kry - Zja ??? 05.11.06, 13:51
                Raz miałem okazję zobaczyć twoją "fotkę".zrobiło mi się dziwnie!!!!!A piszę to
                bo ty nie zostawiasz na nikim suchej nitki na Forum,Ja mam odwage
                powiedzieć ,że jesteśz maszkaronem!!!
                • Gość: kiko Re: Hi - Po - Kry - Zja ??? IP: *.net.autocom.pl 05.11.06, 13:58
                  Mów co chcesz, już nie napiszę, jakie role grywałam w amatorskich
                  przedstawieniach, by nie być posadzoną o jakieś - ha ha - samochwalstwo.
                  Musisz mieć jednak jakieś kompleksy z tym jednym zębem i 40 papierosami
                  dziennie, cooo?
          • Gość: kiko Re: Hi - Po - Kry - Zja IP: *.net.autocom.pl 05.11.06, 13:46
            dla analfabetów polityka i literatura to jedno.....
            :(
            • Gość: anty literatura czy polityka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:04
              Brawo Jurek Urban !!!
              Autor: blackout.9491
              Data: 21.06.05, 13:41 + dodaj do ulubionych wątków

Ja pieprzę braci Kaczyńskich! W ogóle nie chcę wybaczenia – zapewnia Jerzy
              Urban, spytany, czy nie zależy mu na odpuszczeniu win przez specjalną komisję
              prawdy i sprawiedliwości

Re: Brawo Jurek Urban !!!
              Autor: dex3
              Data: 25.06.05, 21:41 + dodaj do ulubionych wątków

Wielbię Boya i Urbana!!!
              Żle nie czyni, kto nic nie czyni!
              A wy małe, szczekające konusy czego dokonaliście na tym świecie???

Re: Brawo Jurek Urban !!!
              Autor: damapik1
              Data: 26.06.05, 03:54 + dodaj do ulubionych wątków

Urban! Urban!
              • Gość: <**> Re: literatura czy polityka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:09
                no, ciekawe co na to powie? Że prostacy nie rozumieją ironii?
    • Gość: anty Dwu - Li - Co - Wość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 12:02
      czyli: TO WSZYSTKO PRZEZ WELONKĘ!!!

Re: orangutan
      Autor: Gość: kiko IP: *.net.autocom.pl
      Data: 01.11.06, 21:29 + dodaj do ulubionych wątków

kochanieńka, moje małżeństwo przechodzi wszystkie kolejne rocznice!
      Mój Małżonek posiadł wszystkie tak cenione w tym mieszczańskim grajdole tytuły.
      Stówkami sobie od czasu do czasu cieniutkie (slim) mentole przypalam...Także
      możesz mi nadmuchać, jeśli już, moja droga welonko...

***************************************************************************

Re: orangutan
      Autor: Gość: tse tse IP: *.internetdsl.tpnet.pl
      Data: 03.11.06, 09:39 + dodaj do ulubionych wątków

rany ale bufoniara z ciebie

****************************************************************************

Re: orangutany....................... .....
      Data: 03.11.06, 09:55 + dodaj do ulubionych wątków

to nie tak, nigdy bym o tym nie wspomniała, gdyby nie te niewybredne ataki
      weronki, polskiego itp.., sorry....

**************************************************************************

Data: 03.11.06, 23:16 + dodaj do ulubionych wątków

pewnie, a Lipiński nigdy by nie oferował sejmowych funduszy Begerowej, gdyby
      nie te niewybredne ataki liberałów.

Mogłabys przynajmniej ze względu na osoby, które muszą przeżyć za 2 zł dziennie
      ugryźć się w jęzor. Mogłabyś mieć minimum szacunku wobec tych, co wystają pod
      pośredniakiem lub kuchnią dla ubogich. Mogłabys pomysleć, o tych, którzy nie
      mają za co nakarmić swych dzieci, a nie o swojej urażonej dumie. Mogłaś, ale
      nie chciałaś. Takie to Prawo i Sprawiedliwość nam polecasz?

Data: 03.11.06, 23:21 + dodaj do ulubionych wątków

Tse- tse, to były takie antyweronkowe żarty... Zaręczam Ci, że nie kultywuję
      zwyczajów z tandetnych filmów, poruszajacyh tak bardzo masową wyobrażnię....
      :(

Data: 04.11.06, 14:46 + dodaj do ulubionych wątków

czyżby?
      Przypominam sobie jak się wyśmiewałaś z chłopaka o nicku qoobaq, że jest
      szkalrzem i z polskiego0001, że żyje ze zbierania pomidorów. Tymczasem należy
      ich szanować, że znaleźli pracę i nie wyciągają ręki do państwa po zasiłek. A
      poza tym, przecież żadna praca nie hańbi.
      Wysmiewałaś się też kiedyś z jakiejś dziewczyny, że jest urzędniczki, ale nie
      pamiętam, jak się nazywa.

A i z tej twojej welonki się śmiejesz, że wszystko co ma jest od męża.
      A tymczasem czym ty się przechwalasz? Tytułami mężowymi. I że trwonisz
      pieniądze, które mogłabyś ofiarować na jakiś dom dziecka. A co z twoimi
      tytułami? I jaką pracą się ty skalałaś? Rozumiem, że nie byłaś urzędniczką,
      szklarzem, ani sezonowym zbieraczem za granicą. Na utrzymaniu męża też nie.
      Pochwal się więc co w życiu robiłaś. O i swoich tytułach nie zapomnij. Może
      obecni tu powinni się zwracać do ciebie per "hrabianko"?

Autor: Gość: kiko IP: *.net.autocom.pl
      Data: 04.11.06, 16:38 + dodaj do ulubionych wątków

co za agresja, tse- tse...Nie mogę niczego w takiej atmosferze pisać , a już na
      pewno nie na takie bezpardonowe żądanie. Oczywiście, że każda praca jest OK i
      obaj panowie napewno godni są szacunku, tyle, że bez potrzeby mnie niewybrednie
      atakowali i ta moja ironia była bronią w odpowiedzi. Niby czytasz, a nie
      widzisz, że to weronka np. mnie pierwsza zaczepia i robi jakieś niemiłe
      aluzje... No i nie staraj się nikomu bez potrzeby zaglądać do portfela. Tak
      naprawdę to wszyscy tu prawdopodobnie reprezentujemy podobny standard, w końcu
      ten internet jest jakimś wyznacznikiem naszych finansowych możliwości.
      Doprawdy nie widzisz jaka nieżyczliwa sytuacja tu panuje? Poczytaj uważnie
      niektóre wątki....

• Gość: kiko oj- głupota , głupota.... IP: *.net.autocom.pl 05.11.06, 13:49
        czyli syzyfowe są to zdaje się i niestety prace - walka z głupotą...
        Głupich podobno nie sieją a tyle tego ?
        :((
        • Gość: anty Re: oj- głupota , głupota.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:06
          jak kiko mówi, że 2 + 2 + 5, a inni że 4, znaczy, że głupi, bo z profesorową
          się nie zgadzają, co?
          • Gość: kiko Re: oj- głupota , głupota.... IP: *.net.autocom.pl 05.11.06, 14:17
            no tak, obawiałam się, że w tym bastionie drobnomieszczaństwa wciąż
            tytuły robią wrażenie...
            Dulszczyzna jest wieczna a Pani G.Zapolska uśmiecha się pewnie teraz zza
            deszczowej chmurki....
            • Gość: anty głupia kiko Re: oj- głupota , głupota.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:28
              nie wciskaj ludziom, że na nich tytuły robią wrażenie, bo to ty się
              przechwalałaś tytułami męża.
              I uważaj co piszesz, to potem nie będziesz musiała bronić się, że cię welonka
              sprowokowała, albo, że ludzie twojej ironii nie zrozumieli.
              • kikoo1 Re: oj- głupota , głupota.... 05.11.06, 14:35
                no niestety, ale jest jak jest.....
                I skąd tyle agresji i dlaczego traktujesz to tak osobiscie???
                Lepiej załóż forum - kawa na ławę. Może to ci pomoże....
          • Gość: też anty Re: oj- głupota , głupota.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:18
            Gość portalu: anty napisał(a):

> jak kiko mówi, że 2 + 2 + 5, a inni że 4, znaczy, że głupi, bo z profesorową
            > się nie zgadzają, co?

no!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka