Gość: Robert IP: *.chello.pl 04.11.06, 18:02 Nie umiesz pływać?Pomogę Tobie w nauce:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabbina Re: jestes ratownikiem ? 04.11.06, 18:19 Gość portalu: Robert napisał(a): > tak mam nadzieję, że umioesz pływać, a nie jesteś akim "ratownikiem" jak w Parju Wodnym, gdzie w obecności kilkunastu ratowników na płytkiej wodzie utonął niedawno kilkunastolatek ? Odpowiedz Link Zgłoś
allbundy znam takich jak ty cholerni podrywacz.... 04.11.06, 19:05 nie umieja nic robic tylko leca na cudze laski Jedne taki jak ty juz z jednego basenu w podskokach wylecial dzieki mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: znam takich jak ty cholerni podrywacz.... IP: *.chello.pl 04.11.06, 19:12 nie jestem ratownikiem na zadnym krakowskim basenie bo ratownicy basenowi nie potrafia nic. I wcale nie muszą podrywac cudzych"lasek" Odpowiedz Link Zgłoś
allbundy basenowy nie basenowy co za roznica.... 04.11.06, 19:16 wazne ze koles mial duzo problemow przezemnie lacznie z policja i wywaleniem z roboty z tego co wiem ma tez zakaz bycia ratownikiem :) Odpowiedz Link Zgłoś