Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ale to wszystko żałosne

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 13:17
    Mamy XXI wiek,demokracje(tak mi się wydaje) a grupka kibiców próbuje
    decydować o losach całego klubu ,który ma co najmniej kilkanaście tysięcy
    kibiców!
    Obserwuj wątek
      • kibic.zalogowany Re: Ale to wszystko żałosne 17.05.06, 14:28
        racja... niedługo ta śmieszna grupka gimnazjalistów będzie żądać zlikwidowania
        1/3 ławek na Polonii, bo mają one kolor niebieski, zlikwidowania reklamy
        "Prosiaczka" bo część z nich jest wegetarianami, albo zakazu wchodzenia na żużel
        kobietom, bo część przeciwników koloru niebieskiego jest gejami...
        • Gość: fanatyk Re: Ale to wszystko żałosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:02
          Ciekawe czy na żywo też taki wyszczekany jesteś...
          • czawez Re: Ale to wszystko żałosne 17.05.06, 17:44
            Gość portalu: fanatyk napisał(a):

> Ciekawe czy na żywo też taki wyszczekany jesteś...

no i w tym miejscu poproszę o komentarz do powyższej wypowiedzi wszystkich
            moich szanownych adwersarzy.
          • Gość: drybtoja Re: Ale to wszystko żałosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:34
            szukasz konfrontacji????????? :(((((((((
      • Gość: Cygan z Torunia Biało-czerwona Polonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:09
        kibiczalogowany i faniniebieskiego to banda polskich decydentów.Prosze ich nie
        słuchać
        Pozdrawiam
        • Gość: fanniebieskiego Re: Biało-czerwona Polonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:57
          ale tolerancyjnych decydentów w przeciwieństwie do niektórych autokratów
          (osiłków)
        • czawez Re: Biało-czerwona Polonia 17.05.06, 17:47
          Mam nadzieję, że głos z Torunia ( z całym szacunkiem dla torunian) nie będzie
          decydujący w dyskusji o zachowaniu obecnych barw Polonii Bydgoszcz.
          • Gość: Rafs Biało-czerwona Polonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 19:52
            Czawez obserwuje twoje wypowiedzi od dłuższego czsu i zachowujesz sie jak ci
            chuligani na Derbach.Prowokujesz swoimi wypowiedziami a potem chcessz pokazać
            ludziom i zaraz chcesz udowodnić ,ze wszyscy ,którzy znają historię Polonii to
            chuligani ,a jest troche inaczej.Z punktu widzenia naukowego popieram ludzi
            znających historie klubu ,a nie tylko jego największe sukcesy.
            • Gość: Szrek Re: Biało-czerwona Polonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 08:45
              Dajmy sobie na "wstrzymanie". Czy warto jest się boxować jeśli tak naprawdę
              wszyscy kibicujemy tej samej drużynie? Faktem jest, że może śmieszyć a nawet
              bulwersować próba "odcinania się" od "najnowszej historii" Polonii i próba
              powrotu do korzeni dokonywana przez tych samych ludzi, którzy maczali paluchy w
              tej historii "przeznaczonej do kasacji". Chyba, że działacze przygotowują nam
              niespodziankę i razem z nielubianym kolorem usuną również siebie. To by było
              już coś!
              A tymczasem pomyślmy o następnym meczu chłopaków i nie kłóćmy się o rzeczy na
              które i tak nie mamy wpływu. Pozdrawaiam Bacę
            • czawez Re: Biało-czerwona Polonia 18.05.06, 10:28
              Rafs, oczywiście, że nie tylko chuligani chcą zmiany barw. Ale właśnie ich
              wsparcie Wam nie pomaga. Szanuję poglądy innych, ale proszę zrozumieć, że mam
              inne zdanie. Swoje argumenty przytałaczałem i nie warto się powtarzać.
              Ale co do, zdaje się Twojej propozycji, godła, to znaczenie bardziej kojarzy mi
              się ono z GB niż Polską.
              • czawez Re: Biało-czerwona Polonia 18.05.06, 10:29
                ku... znowu literówka. Muszę iść na kurs pisania na maszynie:-)
            • Gość: Hito Re: Biało-czerwona Polonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 16:11
              "Z punktu widzenia naukowego...." do czego to doszło, gdzie kilku
              nawiedzonych swoje widzi misię opiera się na "punktach naukowych".
              Ja takim naukowcom zadedykuję: "Nas**ć takiemu poecie co pisze w toalecie"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka