Gość: fanniebieskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 13:17 Mamy XXI wiek,demokracje(tak mi się wydaje) a grupka kibiców próbuje decydować o losach całego klubu ,który ma co najmniej kilkanaście tysięcy kibiców! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kibic.zalogowany Re: Ale to wszystko żałosne 17.05.06, 14:28 racja... niedługo ta śmieszna grupka gimnazjalistów będzie żądać zlikwidowania 1/3 ławek na Polonii, bo mają one kolor niebieski, zlikwidowania reklamy "Prosiaczka" bo część z nich jest wegetarianami, albo zakazu wchodzenia na żużel kobietom, bo część przeciwników koloru niebieskiego jest gejami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk Re: Ale to wszystko żałosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:02 Ciekawe czy na żywo też taki wyszczekany jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
czawez Re: Ale to wszystko żałosne 17.05.06, 17:44 Gość portalu: fanatyk napisał(a): > Ciekawe czy na żywo też taki wyszczekany jesteś... no i w tym miejscu poproszę o komentarz do powyższej wypowiedzi wszystkich moich szanownych adwersarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drybtoja Re: Ale to wszystko żałosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:34 szukasz konfrontacji????????? :((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cygan z Torunia Biało-czerwona Polonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:09 kibiczalogowany i faniniebieskiego to banda polskich decydentów.Prosze ich nie słuchać Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanniebieskiego Re: Biało-czerwona Polonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:57 ale tolerancyjnych decydentów w przeciwieństwie do niektórych autokratów (osiłków) Odpowiedz Link Zgłoś
czawez Re: Biało-czerwona Polonia 17.05.06, 17:47 Mam nadzieję, że głos z Torunia ( z całym szacunkiem dla torunian) nie będzie decydujący w dyskusji o zachowaniu obecnych barw Polonii Bydgoszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafs Biało-czerwona Polonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 19:52 Czawez obserwuje twoje wypowiedzi od dłuższego czsu i zachowujesz sie jak ci chuligani na Derbach.Prowokujesz swoimi wypowiedziami a potem chcessz pokazać ludziom i zaraz chcesz udowodnić ,ze wszyscy ,którzy znają historię Polonii to chuligani ,a jest troche inaczej.Z punktu widzenia naukowego popieram ludzi znających historie klubu ,a nie tylko jego największe sukcesy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Biało-czerwona Polonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 08:45 Dajmy sobie na "wstrzymanie". Czy warto jest się boxować jeśli tak naprawdę wszyscy kibicujemy tej samej drużynie? Faktem jest, że może śmieszyć a nawet bulwersować próba "odcinania się" od "najnowszej historii" Polonii i próba powrotu do korzeni dokonywana przez tych samych ludzi, którzy maczali paluchy w tej historii "przeznaczonej do kasacji". Chyba, że działacze przygotowują nam niespodziankę i razem z nielubianym kolorem usuną również siebie. To by było już coś! A tymczasem pomyślmy o następnym meczu chłopaków i nie kłóćmy się o rzeczy na które i tak nie mamy wpływu. Pozdrawaiam Bacę Odpowiedz Link Zgłoś
czawez Re: Biało-czerwona Polonia 18.05.06, 10:28 Rafs, oczywiście, że nie tylko chuligani chcą zmiany barw. Ale właśnie ich wsparcie Wam nie pomaga. Szanuję poglądy innych, ale proszę zrozumieć, że mam inne zdanie. Swoje argumenty przytałaczałem i nie warto się powtarzać. Ale co do, zdaje się Twojej propozycji, godła, to znaczenie bardziej kojarzy mi się ono z GB niż Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
czawez Re: Biało-czerwona Polonia 18.05.06, 10:29 ku... znowu literówka. Muszę iść na kurs pisania na maszynie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hito Re: Biało-czerwona Polonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 16:11 "Z punktu widzenia naukowego...." do czego to doszło, gdzie kilku nawiedzonych swoje widzi misię opiera się na "punktach naukowych". Ja takim naukowcom zadedykuję: "Nas**ć takiemu poecie co pisze w toalecie" Odpowiedz Link Zgłoś