sabbina 10.11.06, 18:55 i imprezke rozpocząć weekendową, życie jest taaaaaaaaaaaaakie piękne...,:))) a jeszcze jak się ma kase, to "haj-lajf" :))) POZDRO. !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdezorientowany Re: weekend, czas otwierać whisky ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 19:05 dlaczego moje życie nie chce być piękne ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: weekend, czas otwierać whisky ! 10.11.06, 19:06 Gość portalu: zdezorientowany napisał(a): > dlaczego moje życie nie chce być piękne ???????? to TY decydujesz o swoim "zyciu", a nie twoje "życie" o Tobie, o'key spadam już NARA ! Odpowiedz Link Zgłoś
peerelski Re: pora na cognac! 11.11.06, 04:24 goraczka piatkowej nocy minela, teraz dzentelwomeni popijaja cognac XO Odpowiedz Link Zgłoś
tgif Re: czy macie fajnego chlopaka? 11.11.06, 07:08 Sabbinek napisal. BRAWOOOOOOOOOO. Brakowalo nam nam Ciebie. Wreszcie Krak Forum wraca do normy. Sabbinku prosba, jestes juz taki bogaty(zniszczyles gielde), to zajmj sie teraz (czyli zniszcz) niejakie indywiduom tzw: kiko Twoj wielbiciel TGIF. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lEn Re: weekend, czas otwierać whisky ! IP: *.leuk.ses-americom.net 11.11.06, 09:10 spokooo! dobrej zabawy ! ja musze z tym poczekac 2 tygi taka praca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etna Re: weekend, czas otwierać whisky ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 13:49 ta,jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: weekend, czas otwierać whisky ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 21:19 czarny jw moze być ? Odpowiedz Link Zgłoś