Dodaj do ulubionych

Geo ma do końca roku objąć syndyk!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.ists.pl 14.11.06, 20:44
info pochodzi od dziennikarza rzeczpospolitej - żródło pewne
I co? Nie ostrzeałam?
Zabrali mamone i na kanary!
Obserwuj wątek
    • Gość: wertus Re: Geo ma do końca roku objąć syndyk!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 22:06
      Napiszcie coś więcej! Słyszałem, że mają problemy z sąsiadami na cystersów, że
      mają sprawe w sądzie i wszystko ma się wyjaśnic do końca roku.

jak czegoś sie dowiecie to piszcie

fffilip@onet.eu
    • Gość: wojtek Re: Geo ma do końca roku objąć syndyk!!!!!!!!!!!! IP: *.europe.hp.net 15.11.06, 08:53
      Ta informacja jest tak samo nieprawdopodobna jak to ze jutro wyladuje na
      ksiezycu. Nie wierze, ze przy tej koniunkturze na rynku budowlanym cokolwiek
      może się jakiemus developerowi stac. Jeżeli ktos nie wiem, to informuje, ze Geo
      z powodzeniem buduje kolejne osiedla we Wrocławiu. A swoja droga to nie dalej
      jak 2 tygodnie temu to wlasnie dziennik Rzeczpospolita uhonorowal Geo tytulem
      najlepszego developera w Krakowie.
      • Gość: oszukany przez geo Re: Geo ma do końca roku objąć syndyk!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 21:11
        A co mnie to obchodzi?Kupiłem tam mieszkanie.Miałem terminy.Wszystko miało by
        super a teraz?Jedno wielkie nic!Jak rozwiąrze umowe to strace pieniądze?Ja
        napewno się nie poddam.Napewno tego tak nie zostawie.A geo-najlepszy developer-
        a raczej pseudo developer za to odpowie!
        • Gość: Właściciel Geo [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 21:36
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Jurij Re: Geo ma do końca roku objąć syndyk!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 05:15
            Znowu zaczynasz swoja zenujaca wojenke? Ilez mozna czytac twoje zenujace
            komentarze? Wycofales sie i puszcaja Ci zwieracze? Uwazaj, bo mama nie dopierze
            przescieradel!!! ;))) forumowy gnojku
        • Gość: Jurij Re: Geo ma do końca roku objąć syndyk!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 05:10
          Zanim zaczniesz pisac na forum proponuje korki z twojego ojczystego jezyka
          polskiego!!!! Jestem pijany i rownie zalamany ;) Na pewno to raczej tak sie
          pisze ;)))
        • Gość: realista Re: Geo ma do końca roku objąć syndyk!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 12:21
          Niestety możesz im skoczyć!!

Jeśli ta firma ogłosi upadłość, to napewno okaże się, że majątku GEO
          nie ma żadnego. A jeśli ma, to dostanie ten majątek kumpel królika, a nie Ty.

Jeśli ta firma nie ogłosi upadłości, to możesz złożyć pozew w sądzie.
          Na ogłoszenie terminu rozprawy bedziesz czekał 6 miesięcy od momentu złożenia
          pozwu. Ten termin wyznaczony będzie na datę za 6 miesięcy od momentu ogłoszenia
          terminu. Później będzie rozprawa, w trakcie której wyjdzie konieczność następnej
          rozprawy (która odbędzie się kilka miesięcy później). Później kolejne rozprawy,
          odwołania, usprawiedliwienia, przeniesienia terminu rozprawy Itd. Itp.
          Włos z głowy GEO nie spadnie.
          A ty w tym czasie płacisz prawnikom i płacisz. Płacisz bez końca.

Przerabiam to już z jednym krakowskim deweloperem (już 1 rok).
          • Gość: ELISSA Re: Geo ma do końca roku objąć syndyk!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:27
            :( dramat - polski kapitalizm
    • Gość: Rafał Re: Geo ma do końca roku objąć syndyk!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 09:16
      Łączę się z wami wszystkimi w bólu !!!!!!!! Naprawde mi przykro i mam nadzieję
      że wszystko jakoś wyjaśnicie a winni zostana SUROWO UKARANI.
      • Gość: archimedia Re: Geo ma do końca roku objąć syndyk!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 09:25
        Tylko że nas nic nie boli...Na budowie zbroją i betonują - jest się z czego
        cieszyć a nie martwić!Ale masz rację - ZREMB zostanie surowo ukarany...
        • Gość: Marcin Re: Geo ma do końca roku objąć syndyk!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 11:03
          Archimedia nie wiem czy zauwazyles pewna prawidlowosc ;) Moim zdaniem
          najbardziej aktywni na tym forum sie ludzie, ktorym puscily nerwy i wycofali
          sie z tej inwestycji. Teraz nie moga przezyc, ze budowa ruszyla, a postepy prac
          sa widoczne praktycznie z dnia na dzien... Najbardziej bawi mnie jak ktos sie
          podszywa pod moj nick, bo akurat ma to samo IP ;)))
    • Gość: michał Re: Geo ma do końca roku objąć syndyk!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 12:07
      a czy ktoś miał problem z odzyskaniem pieniędzy od GEO? Napiszcie coś
      • Gość: miszczak pracownicy Geo do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:37
        Co ruszyła?
        To dlaczego powiedziano mi że nie moge kupi mieszkania bo sprawa jest w sądzie?
        Zadzońcie do Geo i sprawdźcie sami!
        Nic prostrzego!
        A pracownicy Geo do domu!!!
        • Gość: archimedia Re: pracownicy Geo do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 14:43
          No ty chyba nie rozumiesz po polsku...Już raz pisałem że mamy komplet i więcej sąsiadów nie potrzebujemy - a na pewno nie takich jak ty.Przestań wydzwaniać do GEO i zawaracać głowę.Spróbuj w ZREMBIE - przecież podobno chcą budować z salwatorem(!!!) na sąsiedniej działce.Termin realizacji ok. 2020, no ale jak tak bardzo chcesz mieszkać na Cystersów...
      • Gość: michał Re: Geo ma do końca roku objąć syndyk!!!!!!!!!!!! IP: *.icm.edu.pl 27.11.06, 18:47
        jest kilka osób które bardzo podkręcają tu atmosferę, ja będę odbierał właśnie
        mieszkanie na Rydla i jest OK zbudowali w terminie - piszę to chociaż mam obawy
        że zaraz nastąpi wysyp odpowiedzi typu "precz z pracownikami Geo", ale w
        zasadzie to chyba wiadomo komu zależy na psuciu reputacji tej firmy,
        konkurencja w tej branży zrobiła się bardzo drapieżna
    • Gość: Milon Re: Geo ma do końca roku objąć syndyk!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 09:25
      Tak to już jest z nieuczciwymi developerami...
      • Gość: romek Re: Geo ma do końca roku objąć syndyk!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 21:26
        Tu mieszkanka są
        nieruchomosci.onet.pl/pl/developer/details-inwestycja,104765557030320061620191.asp

a stąd wszystko znikneło
        www.geogrupa.pl/oferta/?id=2&m=1
        DLACZEGO?

NIKT NIE LUBI SIĘ CHWALIC NIEPOWODZENIAMI! LUDZIE WPŁACILI PIENIĄDZE, GEO
        ZOSTAŁO ZASKARŻONE I SKRZĘTNIE ZACIERA ŚLADY PO INWESTYCJI NA CYSTERSÓW. Lepiej
        udac ze sprawy nie ma niz oddac ludzia kase.

ŻADNEGO KOMENTARZA,SŁOWA WYJAŚNIENIA... POPROSTU NIE MA ŚLADU!!!
        TAK NIE ZACHOWUJE SIE PROFESJONALNA FIRMA!
        • Gość: Marcin Re: Geo ma do końca roku objąć syndyk!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 21:41
          Tu akurat sie z toba zgodze. Mogli przynamniej napisac, ze ze wzgledu na
          zaskarzenie inwestycji do NSA sprzedaz zostaje wstrzymana do czasu orzeczenia
          NSA i koniec!!! o tych ogloszeniach do ktorych podales link widocznie
          zapomnieli ;) Zniknely ze wszystkich portali.
          • Gość: kiko pracowniku Geo IP: *.eranet.pl 29.11.06, 22:21
            Pracowniku Geo skończ tłumaczyć swoją nędzną firme!
            Lepiej zmień pracodawce a nie zaśmiecaj fora!
            • Gość: racja Re: pracowniku Geo IP: 209.176.21.* 30.11.06, 04:07
              Geo nie buduje, a jak juz coś udaje to nie legalnie, to wyrobnicy mają za
              zadanie zaśmiecać fora pisząc jak to jest fajnie!
              • Gość: Marcin Re: pracowniku Geo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 13:21
                Psy szczekaja a karawana jedzie dalej "Panie" Robak!!!
                • Gość: zorba Re: GEO przetarg ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 13:44
                  Geo ogłasza przetarg na sprzedaż swoich nieruchomości !
                  Gazeta Wyborcza - Kraków strona 5 !?
                  • Gość: Marcin Re: GEO przetarg ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 05:06
                    Potwierdzam, Kupujecie? Robaki i inne gady? ""Wyrobnik GEO..."" Tylko kto jest
                    na tyle inteligenty zeby to zrozumiec...
                    • Gość: archimedia Re: GEO przetarg ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 08:35
                      Hmm...Myślę że dla sąsiadów i sąsiadek z Cystersów jest to raczej dobra
                      wiadomość...
                      • Gość: Marcin Re: GEO przetarg ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 15:17
                        Paradoksalnie jest to faktycznie dobra wiadomosc... Moim zdaniem zabezpieczaja
                        sie na rozne ewentualnosci. W wyborczej faktycznie jest ogloeszenie. Sprzedaja
                        4,5 hektara ziemi za 26 mln na Gorce Narodowej za blokami na ul.
                        Słomczynskiego. Pewnie kilka lat temu zaplacili za to nie wiecej niz 2 mln PLN.
                        Znowu jak zwykle zostane posadzony, ze jestem wyrobnikiem GEO przez gigantow
                        intelektualnych na czele z Robakiem. Tylko gratulowac ciasnych umyslow... ;)
                        • Gość: M Budowa IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 02.12.06, 13:54
                          hej. jak postep prac na budowie? nie mam pojecia na jakim jestesmy etapie.
                          dziekuje za informacje. pozdrawiam sasiadow
                          • Gość: archimedia Re: Budowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 10:51
                            Budowa całkiem,całkiem - jak tak dalej pójdzie to może na koniec miesiąca wyjdą
                            z ziemi...A postami bajkopisarzy oczywiście się nie przejmuj...
                            pozdr
                            • Gość: M Re: Budowa IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 04.12.06, 21:58
                              Postami tych kretynow nie przejmuje sie zupelnie. Nie rozumiem dlaczego
                              ktokolwiek zdrowy na rozumie wdaje sie w dyskusje z nimi. Swoja droga ci
                              kolesie to jakies strasznie smutne szumowiny.
                              Tak pytam o to co sie dzieje na budowie, bo tak sobie mysle, ze im wiecej
                              bedzie zbudowane, im wiecej bedzie widac, tym trudniej bedzie komukolwiek
                              budowe zatrzymac... Zanim wyjda na powierzchnie pewnie jeszcze troche czasu
                              uplynie. Budowa duza (jak rozumiem buduja 5 blokow jednoczenie), pale, no i
                              jeszcze oczyszczanie gruntu. Kurcze, mam nadzije, ze beda miec sprytniejszych
                              prawnikow. Pozdrawiam.
                              • Gość: antyspam okryci Pracownicy GeO zmieniaja proxy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 23:24
                                Kolejna osoba zmienia adres proxy (symbol obok niku) i udaje prawdziwą!

To wyrobnicy Geo dorabiają przed świętami i na zlecenie prezesika piszą dobrze
                                o swojej marnej, skarżonej po sądach firmie!

A jeśli ma ktoś jakiekolwiek wątpliwości zapraszam na Cystersów! Nic doda nic
                                ując!
                              • Gość: Mirka Co się dzieje na Forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 12:30
                                Czytając ten wątek przypomniałam sobie pewien watek którego kiedyś nie
                                zrozumiałam. Teraz po informacjach o zrembie i faktach na Górce narodowej juz
                                sie łapie o co tu moze chodzić:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=46705468&v=2&s=0
                                • Gość: Anty spam pracowniku Geo......! IP: *.unregistered.net.exatel.pl 05.12.06, 14:54
                                  Jak to o co?

Zremb podobnie jak Geo i Salwator realizuje tą samą politykę!

Opłacają swoich wyrobników!

Nie udawaj że nie wiesz pracowniku GEO
                              • Gość: Geo-log GEO kłamie na forum - zapraszam na budowe! IP: *.eranet.pl 06.12.06, 12:06
                                tam nic sie nie dzieje. kupa ziemi. nic więcej! od kilku miesięcy w takim samym
                                opłakanym stanie!
                                ul. Głowackiego 10 , 623 21 80, 623 21 81, 623 21 82 - prosze samemu sprawdzić!

Nie uda wam się uciszyć niezadowolonych klientów!
                                • Gość: archimedia Re: GEO kłamie na forum - zapraszam na budowe! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 13:31
                                  Hmm...A ja zapraszam do lektury dodatku do GW - lekarze specjaliści...
                                  W pierwszej kolejności okulistyka i leczenie natręctw.Nie odkładaj tego na
                                  pózniej-być może jeszcze można ci pomóc...
                                  • Gość: M Re: GEO kłamie na forum - zapraszam na budowe! IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 11.12.06, 21:41
                                    hej,
                                    czy cos nowego w naszej sprawie??
                                    czy dalej buduja z zapalem?
                                    a moze ktos wie kiedy ma byc posiedzenie sadu?
                                    pozdrawiam
                        • Gość: syndyk Re: GEO przetarg ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 01:37
                          Faktycznie rewelacyjna wiadomość że deweloper zamiast budować na własnej ziemi,
                          gdzie przecież miało być budowane osiedle Zielony Stok zmuszony jest sprzedać
                          ziemię konkurencji, zamiast wybudować mieszkania w okresie totalnej hossy i
                          sprzedać z dużym zyskiem. Jak kogoś zabezpiecza to napewno nie cibie tylko
                          siebie, woli sprzedać zanim syndyk to zrobi a z taką sumką to można do końca
                          życia opalać się w Brazylii, lub innym pięknym miejscu!
                          • Gość: mintaj [...] IP: 88.220.128.* 08.12.06, 11:50
            • Gość: pola Re: pracowniku Geo IP: *.unregistered.net.exatel.pl 14.12.06, 09:27
              wiedzę że wy się tu wszyscy znacie:)
              • Gość: archimedia Re: pracowniku Geo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 11:41
                a po jakiemu to...
    • Gość: 0007 [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 09:42
    • Gość: wiem Re: Geo ma do końca roku objąć syndyk!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 10:41
      kupicie sobie mieszkania w innej lokalizacji po 8 tys i po sprawie , w tej cenie
      sa jeszcze całkiem niezłe mieszkania
    • Gość: Jóźwiak Re: Geo ma do końca roku objąć syndyk!!!!!!!!!!!! IP: *.unregistered.net.exatel.pl 28.12.06, 10:46
      Już mają nie wiele czasu:)
      A niech ich przejmą:)
      • Gość: pawel Re: Geo ma do końca roku objąć syndyk!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 28.12.06, 11:29
        Ciekawe co nowego wymyślą "troskliwi" jak po Nowym Roku okaże się, że
        te "pewne" informacje się nie sprawdziły? A swoją drogą prokurator powinien się
        zająć takimi osobami, które szkalują innych na forum. Są chyba na to jakieś
        paragrafy?
        • Gość: Marcin Re: Geo ma do końca roku objąć syndyk!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 12:00
          Juz sie martwilem, ze zrobilo sie tak cicho na tym watku... ;))) Nie wiem jak
          jest naprawde, ale wydaje sie, ze to jakas marna prowokacja! Do konca roku ma
          rzekomo firme objac syndyk, a prace na Cystersow ida pelna para? Budynki B1 i
          B2 wychodza juz ziemi takie sa fakty!!!
        • Gość: jago Re: Geo ma do końca roku objąć syndyk!!!!!!!!!!!! IP: 165.229.47.* 28.12.06, 13:19
          Zbyszku,

jesteś tak oddany swojej matce - troskliwej GEO, że aż dziw bierze że płacąc
          komuś tak nie wiele można tak wiele od niego wymagać.

pozdrów wszystkich z (już nie mojej ale ciągle mi drogiej)firmy.
          • Gość: Jańcia Re: Geo ma do końca roku objąć syndyk!!!!!!!!!!!! IP: *.icm.edu.pl 28.12.06, 13:36
            To się Panowie spotkali :)

HA HA

Zamiast na Piffko to na forum uwagi wymieniają:)
          • bgoralska1972 Re: Geo ma do końca roku objąć syndyk!!!!!!!!!!!! 14.01.07, 15:37
            Jak to jest mieszkania kosztują po 8-12 000 zł. Kupuje się swoje wymarzone
            lokum. Wprowadza - a potem wielkie rozczarowanie - wlascicieli sasiadów nie
            widać, tylko pełno studentów i jeden wielki plac zabaw dla dorosłych.
            Zastanówcie sie dobrze, jesli sami zamierzacie tam mieszkać i zanim wydacie
            pieniadze na mieszkania w Bronowicach, Osiedlu europejskim itp.
      • Gość: Marcin Re: Geo ma do końca roku objąć syndyk!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 12:07
        Chyba jestes kolejnym zblazowanym przyszlym niedoszlym mieszkancem na ul.
        Cystersow, ktory sie wycofal, a teraz Cie szlak trafia!!! Jesli odpowiada Ci ta
        lokalizacja propononuje inwestycje obok przy zbiegu ul. Cystersow i Fabrycznej.
        Powstanie tam ponad 600 mieszkan, tylko ceny zaczynaja sie od 8K brutto za
        m2 ;))) Buduje to tajemnicza firma ACOR, pod ktora kryje sie jakis powazny
        krakowski deweloper. Zaslona tajemnicy opadnie kolo polowy stycznia!
        • Gość: Jurij Re: Geo ma do końca roku objąć syndyk!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 23:47
          Gdzie ten syndyki, Robaki i inne gady?
          • Gość: pk Re: Geo ma do końca roku objąć syndyk!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 09.01.07, 20:39
            zastanawiam się czemu chcą sprzedać te działki przy takiej koninkturze?
            a oto stronka:
            phig.pl/inne/krakow_pl.jpg
    • Gość: syndyk Re: Geo ma do końca roku objąć syndyk!!!!!!!!!!!! IP: *.unregistered.net.exatel.pl 12.03.07, 09:52
      Okazało się że dziennikarze RZepy mają lewe źródła:)
    • oszukany_w_geo Re: Geo ma do końca roku objąć syndyk!!!!!!!!!!!! 25.04.07, 22:11
      Mam nadzieje że jak nawet przyjdzie ten syndyk to zostawi volvo prezesa...on
      chyba dawno autobusem nie jeździł:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka