Dodaj do ulubionych

niemodlin wybory

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 12:55
jesze nie ogłoszono nawet kto jest komisarzem w niemodlinie a juz zaczeła sie
kampania wyborcz radny Górski tak bardzo wspiera kupców ale jak za jego
czasów smierdziało w Niemodlinie bo wpuscił firme utylizujaca to wszystko
było okej a plus w Niemodlinie jest juz od wielu lat jezeli kupcy obniza ceny
w swoich sklepach to tez beda funkcjonowac /juz widze jak całe miasto leci na
zakupy do Plusa / kampania wyborcza sie skonczy i zobaczymy czy dalej bedzie
pan takim dobrym wójkiem dla kupców nikt nie twierdzi ze burmistrzem na zostac
Jan Krzesinski czas najwyzszy zeby w miescie nastapiły zmiany
Obserwuj wątek
    • Gość: bohemia Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 21:27
      Myślę, że dobrze się dzieje, że K.Górski angażuje się w kampanię
      wyborczą.Przypomnijcie sobie jak Niemodlin zmieniał się za jego rządów na
      korzyść.Odrestaurowane kamienice, wyremontowane ulice a panie urzędniczki były
      kompetentne i nie chodziły do pracy na pół-nago.Zaś poprzedni ś.p. burmistrz
      przez szereg kadencji był sekretarzem PZPR i też niczego nie uczynił, choć
      zapewne możliwości by się znalazły ale chęci brakło.Została po nim tablica
      informacyjna w parku, brudnym i zaniedbanym.Do parku strach iść, same menele
      albo zaćpana lub pijana młodzież-brak policji i straży miejskiej.Pan Krzesiński
      wraz ze swoim bratem i tak za długo siedzą na garnuszku urzędu.Wię wybory
      niechaj sobie odpuści-nahapawszy się do syta.Rodzinkę już ustawił.
    • Gość: ba Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 21:14
      ty bucu najpierw sprawdz od kiedy brat wice burmistrza pracuje w urzedzie o
      potem pisz takie głupoty znam ludzi i wiem ze pracuje ponad 10 lat i sam Gorski
      go przyjmował a brat jego jest wice od 6 lat wiec jaka rodzine i czyja kto ustawił
      • Gość: eryk podajcie inne nazwiska IP: 82.160.19.* 20.07.07, 21:14
        Znam tylko Panią Stolarczuk i będę na nią głosował.
    • Gość: gosc Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 10:54
      na tak praca w urzedzie to sielanka takie matoły jak ty przychodza do urzedu
      rzadaja decyzji które czesto sa niezgodne z prawem a potem wypisuja takie
      brednie pracowałem w urzedzie i wiem jak ta praca wyglada jak decyzja jest
      po twojej mysli to pracownik jest ok czy ciebie tez zwalniaja z pracy bo
      pracujesz juz za długo pomysl a burmistrza wybierac bedziesz w wyborach
      wybierz tego co ci bedzie najbardziej odpowiadał
    • Gość: ski Re: niemodlin wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 02:54
      Znam Gorskiego od wieków jest pożo.
      • Gość: ba Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 09:35
        kazdy jest miły do wyborów obiecuje góry ze złota a po wyborach wyglada to
        inaczej moze czas najwyzszy dac młodym pole do popisu a nie ciagle te same nazwiska
        • Gość: benedykt Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 18:25
          Myślę, że w Niemodlinie skostniałe układy rzadzą juz od zakończenia II wojny
          światowej.Nic sie w tej kwestii nie zmienia.Wystarczy spojrzeć na urząd, na
          policje, na strazników miejskich i cóż wielkie nic.Brud smród.Jak rządził
          Górski to przynajmniej było coś widać.Na tyc efektach bazował ś.p. burmistrz,
          eks sekretarz.A jakby tak popatrzyć na szkoły ktore sie rozwalają, na chodniki
          w których powstają coraz to nowe dziury, na park zarosniety chwastami, na zamek
          o którym znów cisza-chyba ktoś pierze kase.O braku parkingów i bajzlu panującym
          w tym zakresie.znów ukłon w strone słuzb.Możnaby tak wkoło.A panie urzędniczki
          to temat równie rozległy.Pozdro.
          • Gość: kardamon Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 00:01
            No tak, za Górskiego przynajmniej było widać wymierne efekty jego rządów.Ale
            teraz to co on zrobił niszczeje.Co zrobiła obecna ekipa.Wymieniła se drzwi do
            Urzędu i sekretarkę na młodszą i z dłuższymi nogami.No i ta rodzinna atmosfera
            w urzędzie.Górski przynajmniej przyjmował ludzi kompetentnych,wykształconych.A
            teraz matki,córki,babcie,żony i kochanki.Iście pro-rodzinna polityka.
            • Gość: ba Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 07:48
              ludzi z urzedu nie zwalnia sie za to ze maja złego szefa, a jezeli chodzi o
              Gorskiego którego tak wychwalacie to i owszem budynki były malowane bo robił to
              urzad nawet Gorski wybierał kolory ale do waszej wiadomosci budynki były
              własnoscia gminy a dzisiaj sa w prywatnych rekach juz za czasów Gorskiego
              sprzedawane a jak ktos nie ma pieniedzy to i nie maluje tak jak i z remontem w
              domu jest kasa jest remont a pieniadze nie leza na ulicy tylko trzeba je
              zdobywac sw pamieci burmistrz pisał wiersze a zastepca przy takim braku
              elementarnej wiedzy był-jest niewydolny i dlatego czas zmienic ekipe ale
              dlaczego na Gorskiego czy w naszyj gminie nie ma ludzi wykształconych zawsze ci
              sami to smieszne
              • Gość: kot Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 22:32
                w Niemodlinie zaczyna sie nagonka na tych co kandyduja i na tych co sie
                zastanawiaja a moze zagłosowac na kogos kto nie jest mieszkancem gminy ludzie
                zgłaszjcie sie wolne miejsce pensja ponad 10000tys brutto jedyna taka okazja....
      • Gość: dół Re: niemodlin wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 21:48
        jaki?
        • Gość: ja Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 22:12
          masz do wyboru i koloru 7 kandydatów
          • Gość: gość Re: niemodlin wybory IP: 213.17.147.* 18.07.07, 11:03
            Popieram p. Górskiego, sztukasów i odbarwieńców na tor boczny.
            Harcerze do lasu.
          • Gość: ja Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 12:19
            Gorski tez odbarwieniec nalezał przez wiele lat do PSL przed wyborami zapisał
            sie do PO a teraz marzy mu sie znowu ciepła posadka za duze pieniadze byle do
            emerytury a moze lepiej na obecnego komisarza który jest obcy i troche inaczej
            widzi sprawy miasta mówi sie ze jest kompetentny ma wiedze dac szanse innym
            a nie własnie tym wszystkim którzy juz byli kazdy bedzie lepszy niz Górski czy
            były zastepca J krzesinski pokazali juz co potrafia jeden został odwołany
            przez referendum a drugi jest mało kompetentny
            • Gość: kasia Re: niemodlin wybory IP: 82.160.19.* 20.07.07, 21:12
              oczywiście , głosujemy na Stolarczukową, ta kobieta jest skuteczna. Zasłynęła
              podczas śmierdzącej afery . Będzie burmistrzem. Głosujemy na kobietę!!
              • Gość: marek Re: niemodlin wybory IP: 212.2.101.* 20.07.07, 22:44
                Kasiu, jesteś transwestytą?Ostatnie twoje IP to Eryk, troszke inteligencji w
                naganianiu proszę
                • Gość: ja Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 22:12
                  proponuje głosowanie zobaczymy kto zbierze najwiecej głosów mój typ osoba z
                  poza miasta obecny zarzadzca /burmistrz/ Stankiewicz
                  • Gość: marek Re: niemodlin wybory IP: 212.2.101.* 24.07.07, 21:03
                    jak taki dobry to dlaczego nie chcą go w Brzegu, z litości wojewoda dał go na
                    tymczasowego burmistrza ,zeby biedny mógł sobie kampanie zrobić.Biedaczek z PIS-
                    u, zresztą wcześniej należał do innej partii.Ale to taki typ , który w
                    zalezności zapisuje sie tam gdzie sie opłaca.W następnych wyborach może będziew
                    w PO
                    • Gość: olo Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 21:14
                      Stankiewicz to najlepszy wybór dla Niemodlina! Człowiek z zewnątrz nie uwikłany
                      w niemodlińską sitwę.Górskiemu nie zapomnę domu kultury,który poszedł za długi
                      i inne sprawki które ma na sumieniu.Inni nic nie zrobili i nie zrobią bo to
                      karierowicze z układami rodzinnymi.
                      • Gość: marek Re: niemodlin wybory IP: 212.2.101.* 25.07.07, 06:06
                        Stankiewicz to tez karierowicz, tylko o tym nie wiesz bo jest z zewnatrz,jaky
                        był dobry nie musiałby szukać roboty w Niemodlinie, ale on wychodzi z załozenia
                        że jest obcy więc jakoś sie przesliźnie.Typowe myslenie cwaniaczka
                      • Gość: marek Re: niemodlin wybory IP: 212.2.101.* 25.07.07, 06:16
                        a poza tym nie uogólniaj, co ty wiesz o kandydtach , chyba nic, a może nie
                        jestes w ogóle z terenu naszej gminy.Nie wszyscy to karierowicze z układami
                        rodzinnymi.Spójrz chociazby na taką Elke Stolarczukową.Jakie dziewczyna ma
                        układy rodzinne?.Zero.Pomijam to czy ma kompetencje czy nie ale do sitwy
                        zaliczyć jej nie można.
                        • Gość: ja Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 07:02
                          kazdy ma jakies układy bo tak jest w polityce ale uwazam ze dla naszej gminy
                          kazdy kto przyjdzie z zewnątrz bedzie lepszy niz swojaki piszesz pani
                          Stolarczuk tez walczyła z Górskim a teraz razem sa w tej samej parti i w
                          wyborach startowali razem na pewno trzeba dac pole do popisu nowym ludziom a
                          nie komus kto był juz u władzy Gorski był J.Krzesinski był i jak zostanie to
                          dalej bedzie bywał codziennie na sniadankach u żony a nie zajmował sie gmina
                          pozostaja Stankiewicz przynajmiej ma doswiadczenie,G Krawczuk,J Kostarkiewicz,W
                          Kwiecinski pozostawiam bez komentarza
                          • Gość: wyborca Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 09:04
                            Stankiewicz to człowiek z doświadczeniem a takiego dla niemodlina potrzeba.
                            Pozostali już mieli okazję się wykazać-stolarczukowa jako radna jakoś nie
                            angażowała się w sprawy miasta a o reszcie lepiej nie mówić-pozostawili po
                            sobie kupę smrodu. Głosuję na Stankiewicza.
                            • Gość: ja Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 15:15
                              zeby rządzić trzeba miec troche elementarnrj wiedzy o funkcjonowaniu samorządu
                              jedni ucza sie szybko innym wiele lat potrzeba mysle ze kazdy chce byc
                              burmistrzem bo to bardzo dobrze płatna posada jedni chca pieniedzy a inni
                              rozgłosu a sprawy gminy to drugi plan,a gmina i tak bedzie funkcjonowac bo
                              sprawy codzienne i tak załatwiaja pracownicy
                              • Gość: ja Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 17:38
                                polecam artykuł w Nowinach Nyskich o gospodarnosci byłego wic burmistrza
                                J.Krzesinskiego a jak zacznie rzadzic to gmine połozy całkiem na łopatki
                                • Gość: karol Re: niemodlin wybory IP: 212.75.114.* 26.07.07, 12:04
                                  Popieram Stankiewicza! Ma doświadczenie samorządowe,nie jest uwikłany w
                                  niemodlińskie ,,towarzystwo wzajemnej adoracji,,. Miasto potrzebuje osoby która
                                  zacznie coś dla tego miasta robić bo jak na razie poprzednicy/lącznie z górskim
                                  i krzesińskim/ doprowadzili miasto do ruiny.
                                  • Gość: ja Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 12:27
                                    zgadzam sie kazdy bedzie lepszy niz krzesinski który pilnuje swojego biznesu a
                                    nie spraw gminy a przy tym woda sodowa uderzyła mu do głowy jest arogancki ludzi
                                    traktuje jak smieci
                                    • Gość: mieszkaniec N. Re: niemodlin wybory IP: 212.75.114.* 26.07.07, 13:25
                                      Od wielu lat mieszkam w Niemodlinie i po raz pierwszy nadarza się okazja że
                                      można wybrać burmistrza który uzdrowi to chore miasto. Ci co obecnie startują
                                      mieli już okazję zaprezentować swoje zdolności-począwszy od górskiego a na
                                      krzesińskim skończywszy- z efektem który każdy mieszkaniec niemodlina odczuwa
                                      codziennie na własnej skórze. Stankiewicz w mojej ocenie jest najlepszym
                                      kandydatem.Ma odemnie i od wielu moich znajomych pewne głosy. Panie Stankiewicz
                                      liczymy na Pana!
                                      • Gość: wyborca Re: niemodlin wybory IP: 212.75.114.* 27.07.07, 11:37
                                        Byłem wczoraj na spotkaniu wyborczym ze Stankiewiczem.Jestem pod wrażeniem jego
                                        doświadczenia i dokonań.Pełen profesjonalizm poparty wiedzą. Niemodlin nigdy
                                        nie miał takiego kandydata. Miałem oddać głos na innego kandydata,jednak
                                        Stankiewicz mnie przekonał.Glosuję na Stankiewicza!
                                        • Gość: wyborca klon Re: niemodlin wybory IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.07, 12:52
                                          oj wyborco, spójrz 3 posty wyżej, tam jako Karol naganiałeś na Stankiewicza,
                                          śmieszne to co piszesz masz rozdwojenie jaźni?czy jak
                                          • Gość: ja Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 14:09
                                            kazdy kandydat bedzie lepszy od krzesiskiego czy górskiego juz pokazali co
                                            potrafia czas dac pole do popisu innym kazdy kto przychodzi nowy chce sie
                                            wykazac aby załapac sie na nastepna kadencje a przy okazji moze miasto na tym
                                            skorzysta moze w koncu jakies pieniadze z funduszy unijnych trafia do
                                            Niemodlina teraz w urzedzie za zdobywanie funduszy był odpowiedzialny wice burm
                                            J Krzesinski i marnie mu to szło a własciwie to wcale mu to nie szło
                                            • Gość: mariusz Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 14:50
                                              Sądzę że każdy lepszy od tych , ktorzy sie nie sprawodzili jak do tej pory.Taki
                                              Górski już sie dosyć obłowil, taki Krzesiński ma sie czy zajmować.Krawczuk ma
                                              kwiatki. to niech se ma.Kwieciński niech sie zajmie domem kultury, chyba ze go
                                              ktos zmieni co jest bardzo prawdopodobne.Pani Stolarczuk to bliskie sercu sa
                                              Gracze a na temat Niemodlina zawsze wypowiadała się niepoprawnie kładąc nacisk
                                              na Gracze jakby one były metropolia conajmiej.O pani Stolarczuk wstyd mówic,
                                              pamietam jak w szkole była niegramotna.Zdiwiłem sie tez Kopijem
                                              przewodniczacym Komisji Wyborczej , przecież on za śp. Chalimoniuka fałszował
                                              wszystkie wybory, a całe rodziny i kochanki matki i zony załaduje do
                                              komisji.Ico wy na to?.
                                              • Gość: ja Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 19:38
                                                wiem ze kazdy kandydat proponuje do komisji swoje zaufane osoby , a co do osob
                                                które wymieniles zgadzam sie zupełnie dobrze dla miasta i gminy bedzie kandydat
                                                z po za gminy nawet jezeli niewiele zdziała to oczysci sie atmosfera Górski
                                                juz był Krzesinski wiecej czasu poswieca swojemu biznesowi niz gminie z gmina
                                                zwiazany jest Kwiecinski ,Stolarczukowa wiele lat byla radna tak samo jak
                                                Krwczuk pozostaje wiec Stankiewicz który jest obcy ale przez miesiac juz
                                                pokazał ze zna sie na rzeczy
                                                • Gość: gosia Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 22:10
                                                  Zgadzam się w 100%. Stankiewicz jest najlepszy-wiedza,doświadczenie,po za
                                                  lokalymi układami- to jest kandydat na którego oddaje głos. Wy zróbcie to
                                                  samoo!
                                              • Gość: zdziwiony Re: niemodlin wybory IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.07, 08:34
                                                Mariusz. powiedz coś więcej na temat fałszowania wyborów.Uważasz,że dwie
                                                ostatnie kadencje to oszustwo?Ze wybrani to wcale nie ci których wybrało
                                                społeczeństwo.czy to mozliwe w dzisiejszych czasach?A co reszta komisji
                                                miejskiej na to?Nie wierzę
                                                • Gość: ja Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 09:02
                                                  mówic ze ktos z fałszował wybory to głupota
                                                • Gość: józek Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 09:15
                                                  nasze społeczenstwo zawsze wierzy w głupoty przedwyborcze i to jest straszne
                                                  dlatego poprzednia ekipa wygrała a zreszta jacy byli kandydaci wiekszosc z
                                                  nich znowu kandyduje a pewnie mysla moze tym razem ludzie dadza sie nabrac
                                                  .Czesc mieszkanców przezywa wybory ,radze przeczytac artykuł A.Job z NTO kogo
                                                  by nie wybrac to i tak sie dogadaja dla takich pieniedzy dzis to moze i
                                                  wrogowiea jutro przyjaciele pamietam jaka opinie miał o S Chalimoniuku jego
                                                  zastepca o jak dostał władze to i opinia sie ,,zmieniła"
                                                  • Gość: ja Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 14:18
                                                    to na kogo głosujecie
                                                  • Gość: ja Re: niemodlin wybory IP: 212.75.114.* 02.08.07, 15:16
                                                    Stankiewicz Mirosław-jest OK
                                                  • Gość: wyborca Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 21:26
                                                    po przeczytaniu głupot jakie w swojej ulotce napisał Krzesinski to mysle ze
                                                    kazdy bedzie lepszy jak mozna pisac takie bzdury przez ostatnie 6lat jak jest u
                                                    władzy dla miasta nie zrobiono nic jest brud smród i ubóstwo pisze ze zrobi
                                                    kanalizacje a co robił przez 6 lat wykonanie dokumentacji zabiera sporo czasu
                                                    a na wykonanie potrzebne sa pieniadze dlaczego do tej pory ich nie sciagnał
                                                    przeciez to on odpowiada za fundusze w gminie no ale obiecywac mozna to jest
                                                    zwykła kiełbasa wyborcza
                                                  • Gość: mariano Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 22:18
                                                    No właśnie dlatego wybieram Stankiewicza.
                                                  • Gość: gość Re: niemodlin wybory IP: 213.17.147.* 03.08.07, 07:23
                                                    I słusznie gość szybko położy Niemodlin!
                                                    Pogadajcie z kims z Brzegu to opowie wam o sukcesach tego pana,kłania się tez
                                                    rozrabiactwo w Unii Wolności.Człowiek z zewnątrz-żarty i szkoda tego miasta!!!!
                                                    Stankiewicz na burmistrza ale Koziej Wólki.
                                                  • Gość: wyborca Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 18:42
                                                    nasi miejscowi kandydaci nie sa lepsi Stankiewicz nie połozył na łopatki
                                                    Brzegu bo o głównych załozeniach polityki w gminie decyduje Burmistrz i Rada
                                                  • Gość: kolo Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 22:03
                                                    Te wyborca nie rżnij głupa? Jak mawiał Pawlak" a burmistrz czyj..?
                                                    Masz zero orientacji w gminnych łamigłówkach, nie przesadzaj z "głównymi
                                                    założeniami"
                                                  • Gość: wyborca Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 07:16
                                                    głupa ty rżni.... jezeli Brzeg połozył Stankiewicz to za stan Niemodlina
                                                    odpowiada Krzesinski tez wice i co teraz wybierac go na burmistrza śwp
                                                    Chalimoniuk pisał wiersze i swiateczne rozmyslania to kto rzadził..........!
                                                  • Gość: wyborca Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 07:22
                                                    kazdy ma prawo miec swoje zdanie głosuj na kogo chcesz to jest demokracja,mozna
                                                    mówic co sie chce i mozna wybierac kogo sie chce........ mnie nie podobaja sie
                                                    ci co byli na stołkach ale ty mozesz wybierac kogo chcesz........powodzenia
                                                  • Gość: Mariusz Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 20:07
                                                    Trudno wskazać na kogo głosować ale pomyśleć troche nie
                                                    zaszkodzi.Napewno nie Krzesiński bo jego program wyborczy to fura
                                                    kpin, wypisy z założeń rad sprzed wielu lat.A może byście popatrzyli
                                                    na to zakichane miasteczko.Mogłoby być bardziej reprezentacyjne.Ale
                                                    po co.Brud wokól, park zabrudzony, zaśmiecony a tablica informuje
                                                    że burmistrz Chalimoniu wydał regulamin.Czy Pan Stankiewicz nie był
                                                    w parku? A gdzież to łąskawa straż miejska a gdzież policja która
                                                    zyje z naszych podatków.Przecież wożą tyłki tylko autkami, a w parku
                                                    to nie był żaden.A z jaką prędkością jadą Tiry przez miasto, a jak
                                                    włócza sie bezpańskie psy.Tego nikt z kandydatów nie widzi.A jaką to
                                                    działalnością wykazali się do tej pory radni powiatowi, niczym.I tak
                                                    możnaby wkólko bez ograniczenia.
                                                  • Gość: wyborca Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 14:01
                                                    tak brudnego miasta jak za rzadów sw Chalimoniuka i J.Krzesinskiego nigdy nie
                                                    było a program wyborczy to kpina ...!
                                                  • Gość: nowy Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 07:46
                                                    głosowanie na Górskiego to 3 lata wygodnej posadki do emerytury /mówi ze
                                                    zatrudni na stanowisku wice byłego wójta Dabrowy jezeli on jest taki dobry to
                                                    dlaczego nie wygrał wyborów w Dabrowie i nie moze znalezc pracy,/ mysle ze
                                                    ludzie nie zapomnieli ze 2 razy odbyło sie referendum w sprawie odwołania raz
                                                    ze skutkiem pozytywnym dobrych gospodarzy sie nie odwołuje
                                                  • Gość: ziutek Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 10:30
                                                    Wybierzcie kogoś zupelnie nowego, te sympatyczna babke najlepiej,
                                                    dobrze jej z pisi patrzy:)))
                                                  • Gość: gościu Re: niemodlin wybory IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.07, 14:27
                                                    tak,Ela Stolarczuk to fajna babka
                                                  • Gość: ro Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 09:06
                                                    a moze głosujemy na Grzesia Krawczuka
                                                  • Gość: wyborca Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 16:54
                                                    pierwsza tura za nami teraz albo Krzesinski albo Stankiewicz ludzie dla miasta
                                                    potrzeba nowych ludzi popatrzcie co zrobiła poprzednia ekipa
                                                    wielkie.....nic
                                                  • Gość: ryś Re: niemodlin wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 08:30
                                                    na stronie gminy Niemodlin w aktualnosciach sa zamieszczane inforacje gdzie w
                                                    danym dniu był i co robił burmistrz Stankiewicz bardzo mi sie to podoba kazdy
                                                    mieszkaniec ma czesciowo wglad w działania burmistrza a za poprzednika nikt nic
                                                    nie wiedział
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka