Dodaj do ulubionych

PiS o układzie w Krakowie

IP: *.server.ntli.net 16.11.06, 23:37
Polecam
jacekprezydent.blogspot.com/
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc Re: PiS o układzie w Krakowie IP: *.compower.pl 16.11.06, 23:49
      Taaaaa... Pan Stechnij, który z Lassotą lody kręcił, ale potem już mu gorzej
      szło... I wszystko jasne.
    • Gość: co za szuje Funkcjonariusz SB jako pełnomocnik Bazyliki Mariac IP: *.76.classcom.pl 17.11.06, 01:52
      to jest dopiero ciekawy temat
      Polecam artykół w Newsweek-u nr 43/06 z 23-10-2006
      Między esbekiem, urzędnikiem i plebanem Prawo.
      Funkcjonariusz SB jako pełnomocnik Bazyliki Mariackiej? Komisja oddająca mu na
      niejawnych posiedzeniach najlepsze krakowskie grunty? Wysocy rangą urzędnicy IV
      RP bez szemrania parafujący te decyzje? Katoliccy hierarchowie przymykający
      oczy w imię zysków? Trudno uwierzyć, ale to prawda.
      Ciekawe ,że jakoś nikt tej sprawy na łamach gazety jeszcze nie poruszył !!!
      • Gość: artykuł Re: Funkcjonariusz SB jako pełnomocnik Bazyliki M IP: *.76.classcom.pl 17.11.06, 01:53
        artykuł
    • Gość: krakowianin Re: PiS o układzie w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 02:07
      Oczywiście że w Krakówku jest układ
      tyle że jest on obecny w każdym środowisku - od Pana Prezydenta przez
      prawników, lekarzy itp..itd..
      tylko pani sprzątająca w McDonald's nie jest w układzie
      • Gość: 1we Re: PiS o układzie w Krakowie IP: 83.175.180.* 17.11.06, 07:53
        ponoć sprzątająca też jest , bo z kosza podbiera kopie pism
    • Gość: klamczuszek stek... IP: *.spine.pl 17.11.06, 06:27
      widze ze dla wyborczej sloniowski nadal jest radnym, ale niestety pomimo staran
      gazety narod go nie wybral, woli swoich wybrancow. a gazeta dalej kreuje swoja
      rzeczywistosc, ktora coraz bardziej staje sie fikcja.
    • Gość: Arietta A co z PiS-owskim układzie w Krakowie IP: *.autocom.pl 17.11.06, 06:58
      Czytam, czytam i nic nie rozumie.
      Kiedy wczoraj pisałam na temat Dz. XII to zostałam opluta.
      Jakoś nikt do tej pory nie zainteresował się radnym z tej dzielnicy , które
      oferował płatną protekcje w Sądzie Krakowskim. Znajoma tego Pana z Sadu dalej
      orzeka jako sędzina. A powiązany owy jest z Familią Hotelu ALF Chemobudowy i
      tam władającego Tow. Posła z PiS.
      Jakie dokonywano przekręty przed wyborami i w czasie wyborów to też milczenie.
      Ja nie bronie Pana prof. Majchrowskiego. Ale rozliczajmy wszystkich równo bez
      względu do jakiej należą opcji lub do jakiej przeszli ( poprzednio był LPR)
      politycznej i co ich łączy z kierowniczą siłą jaką jest kościół.
      Natomiast o co najmniej dwóch współpracownikach z Urzędu miasta i ich
      powiązaniach z b. SB b. dobrze wiedział i wie sam Pan Minister Sprawiedliwości
      bo miedzy innymi studiował na UJ Prawo.
      A o zatrudnieniu żony tego Pana i jej koleżanki awansowane do Sądu Okręgowego
      też Pan Minister wie i nic. O tej sprawie wie też od dawna obecny Minister ds.
      Służb specjalnych i też milczenie. A obaj Panowie to działacze Krakowskiego PiS
      o korupcji w Prokuraturze, Policji Pomocy Społecznej i negatywnych działaniach
      tak świeckich jak niektórych duchownych kościelnych też Krakowski PiS wie ale
      woda w usta.
      Ja oczywiście znam reakcje różnych obecnych oszołomów na tę informacje.
      No cóż specjalność jak za starych wczesnych czasach socjalistycznych, najlepiej
      z tych co są nie wygodni zrobić niezrównoważonych psychicznie – specjalność
      Prokuratury Krakowskiej podległej Ministrowi Sprawiedliwości.
    • Gość: 1er PiS o układzie w Krakowie IP: 83.175.180.* 17.11.06, 07:54
      zróbmy ankietę , kto z własnej nieprzymuszonej woli i bezinteresownie poszedłby
      na prezydenta
    • Gość: krakus PiS o układzie w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 07:57
      WYBORCO poczytaj jeszcze w internecie:www.jacek prezydent.blogspot.
    • Gość: wyborca PiS o układzie w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 08:01
      "krakus" napisales niekompletny adres internetowy-nie wchodzi!!!!!!!!
    • Gość: krakus PiS o układzie w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 08:04
      Sorki,naprawiam blad: www.jacekprezydent.blogspot.com
    • Gość: Andrzej PiS o układzie w Krakowie IP: 149.156.37.* 17.11.06, 08:19
      No to się zaczęlo. Śledzenie i topienie będzie jedyną inwestycją w ciągu
      najbliższych 4 lat.
    • jimenez Re: PiS o układzie w Krakowie 17.11.06, 08:36
      wybierzmy terleckiego, to nic że miasto nie będzie się rozwijać (poza centrum
      gdzieś za hutą i metrem oczywiście :) ) to nie ma przecież znaczenia ale
      przynajmniej wszyscy będą zlustrowani, "układ" rozbity a pis będzie mógł w
      końcu tworzyć własny układ :)
    • frau_blada He, he, he Uklad familia.... Dobre 17.11.06, 09:40

• lexus15 Karpie wybiorą Majchrowskiego.. 17.11.06, 11:40
    • lexus15 wszak Święta tuż,tuż.. 17.11.06, 11:42
      i to w królewskim mieście Krakowie. Niepojęte.
    • ormo8 PiS o układzie w Krakowie 17.11.06, 14:29
      No wreszcie Gazeta zainteresowała się Familią krakowską. Polecam sprawdzić w
      jaki sposób sprzedawane są apartamenty w budynkach (Koletek), na które nie
      wyszły jeszcze WZiZT czyli projektant jeszcze nie wie co można na działce
      zaprojektować a już developer sprzedaje lokale ?!
      A dlaczego w Architekturze krakowskiej do "śmierdzących" decyzji zatrudnia się
      ludzi na umowę zlecenie z zewnątrz, a nikt z referatu nie chce podpisać
      dokumentów za które może zostać wyprowadzony w kajdankach z budynku?
      • atak.spawacza Kiedy desolidaryzacja ! 17.11.06, 15:27
        Tylko ona może uartować Kraj przed zboczonymi wypierdkami z Samoobrony !
    • asia12346 Czytam sobie właśnie książkę Kory Jackowskiej „ P 20.11.06, 23:34
      Czytam sobie właśnie książkę Kory Jackowskiej „ Podwójna linia życia”, (
      wydanie Iskry z 1998 roku), która opisuje swój romans, 16 letniej dziewczyny z
      niejakim „Psem”( pseudonim z dawnych czasów Ryszarda Terleckiego), opowiada o
      wyjeździe do Łeby w 1968 roku „dużo tańczyliśmy, „kleiliśmy się..”. Kora opisuje
      swój związek z Psem, jak to przez tygodnie nie wychodzili z domu i zahajowani
      słuchali muzyki. „Z Psem rozstałam się, bo bardzo mnie dręczył. Nasz związek
      miał ...sadomasochistyczny charakter. Stwierdziłam, że należy to zakończyć.
      Zdradziłam go na jego oczach”. Ciekawe co na to politycy prawi i sprawiedliwi w
      Krakowie ?

Sporo ciekawych ostatnio artykułów w naszej prasie. Zafrapował mnie artykuł
      „Milczenie Psa” w Tygodniku Przegląd z 20 listopada. „ Przy ul.Grodzkiej z
      zrujnowanej, przeznaczonej do wyburzenia oficynie regularnie spotykała się 14
      osobowa grupa hipisów Ryszarda Terleckiego w tzw. Hip-chatce. Tam wąchano klej,
      uprawiano wolną miłość z nieletnimi”
      www.przeglad-tygodnik.pl/index.php?site=artykul&id=11481
      Czy ktoś orientuje się, dlaczego chatka została zlikwidowana?
      y

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka