Gość: Malia IP: 217.97.160.* 13.11.01, 22:42 Chciałabym się dowiedzieć, jak się studiuje na UJ. Mam na myśli atmosferę itp. Konkretny wydział: filozoficzny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MIŚKA Re: STUDENCI UJ!!! IP: *.chello.pl 14.11.01, 12:44 MAM KOLEŻANKE NA FILOZOFI I CZESTO TAM BYWAM JEST NAPRAWDE BARDZO FAJNIE, BARDZO PRZYJAZNA ATMOSFERA, AKURAT FILOZOFIA POWINNA BYC DLA INNYCH WYDZIALOW WZOREM BO NIE NA KAZDYM TAK JEST ZWLASZCZA NIE NA PRAWIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: STUDENCI UJ!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 21.11.01, 14:32 moze troche uogolniam ale na filozofi wiekszosc jest niezle zakrecona psychologia - to jest to ! Odpowiedz Link Zgłoś
zorza Re: STUDENCI UJ!!! 22.11.01, 22:45 Twierdzisz Jaro, że "psychologowie" nie są zakręceni...?!?!? hmm... chyba bym się pod tym nie podpisała.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: STUDENCI UJ!!! IP: *.biochem.uni-erlangen.de 23.11.01, 12:53 Jak sie studiuje na UJu?... Atmosfera zalezy tylko do ludzi. :))))) Natomiast jesli bedziesz chciala otrzymac stypendium socjalne badz miejsce w akademiku, to licz sie z korupcja i niedoinformowaniem. Coz, tak juz jest, ze niektore wazne informacje zatrzymuja sie na pewnym poziomie i nie docieraja do "szarych" studentow. Ale tak jest chyba wszedzie, wiec nie jest to domena UJotu. Mowie to na wypadek, gdyby ktos oskarzyl mnie o kalanie wlasnego gniazda... Odpowiedz Link Zgłoś