Dodaj do ulubionych

kluby dla 30-latków

18.11.06, 12:02
hej,
gdzie 30-latek może potańczyć w Kraku, z szansą że na parkiecie spotka ludzi
w swoim wieku, a nie nastolatki?
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Re: kluby dla 30-latków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 14:05
      Napieraj do Feniksa albo do Warszawianki napewno nie zastaniesz nastolatków
      • Gość: aaaa303 Re: kluby dla 30-latków IP: 195.214.222.* 18.11.06, 15:26
        ech, liczyłem ze ktoś podrzuci fajny pomysł, ale widze ze sie odezwał tylko
        bywalec Warszawianki :P
        • Gość: mmm ja mam trochę powyżej 30-stki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 18:12
          chodzę m.in. do "Ulica Krokodyli" ul. Szeroka, "Stajnia" na ul. Józefa, możesz
          też iść do "Dolce Vita" na ul. Dietla - to wszystko Kazimierz...
          a w centrum - "Prozak" na ul. Dominikańskiej, "Ministerstwo" na ul.
          Szpitalnej, "Boom Bar Rush" na ul. Gołębiej, "Stalowe Magnolie" i "Cień" na ul.
          św.Jana....
          dużo jest możliwości !!! oczywiście wszędzie są małolaty - trzeba to brać
          zawsze pod uwagę... ale jak chcesz się dobrze zabawić to zawsze znajdziesz
          fajne towarzystwo w naszym wieku - trzeba tylko chcieć...
          i nie przejmować się małolatami ! (po co sobie psuć zabawę ?)
          • Gość: Aga Re: ja mam trochę powyżej 30-stki IP: *.ramtel.pl 19.11.06, 17:11
            Porownanie Dolce Vity i Stajnia to jakas kpina :-) To zupelnie inny rodzaj
            towarzystwa... Bylam tam raz, w nadziei ze to 'inna' Dolce Vita niz to na
            Grodzkiej... ale to dokladnie to samo. Nie polecam wiec.
            Aga
            • Gość: xyz Re: ja mam trochę powyżej 30-stki IP: *.2-0.pl 29.11.06, 16:50
              Dolce Vita??Cos ałyszalem o tym miejscu...Ale moze ktos mi poda wiecej informacji jak tam jest..tzn srednia wieku,ludzie itd. Dzieki
    • Gość: m. Re: kluby dla 30-latków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 09:35
      w Stajni na Kazimierzu
    • Gość: kagie Re: kluby dla 30-latków IP: *.veranet.pl 19.11.06, 18:57
      Śródziemie ,Plac Wszystkich Świętych 8.tel.124296133
      • Gość: 40 latek Re: kluby dla 30-latków IP: *.autocom.pl 24.11.06, 14:52
        Kameleon na zablociu i Energy 2000 ale to poza krakowem...
        • Gość: k widze ze odezwal sie pan podrywacz dyskotekowy.... IP: *.betanet.pl 25.11.06, 23:34
          i do tego lubiacy techno a feeee
          • Gość: nie techno Re: widze ze odezwal sie pan podrywacz dyskotekow IP: 213.134.181.* 09.03.07, 17:48
            to ma mało z technem wspólnego hahaha

a co jest dziwnego w tym, że ktoś lubi w tym wieku disco?
            i ten typ muzyki?

jak ktoś na prawdę coś lubi to jego preferencje się z wiekiem nie zmieniają, tylko ci nieokreśleni słuchają wszystkiego co popadnie i ciągle gust zmieniają..
        • Gość: Marta Re: kluby dla 30-latków IP: 195.117.97.* 27.11.06, 08:17
          to jakiś chyba żart. W kameleonie średnia wieku to jakieś 17 lat...Nie polecam
        • rav290 Re: kluby dla 30-latków 22.01.07, 22:12
          Z Kameleonem chyba zartujesz..,tam bydlo 16 letnie chodzi!!!!!
    • Gość: MML Re: kluby dla 30-latków IP: 195.117.97.* 27.11.06, 08:25
      No, cóż. O Ulicy Krokodyli dużo dobrego słyszałam, ale jeszcze tam nie
      dotarłam. Interesujący jest za to ciasny ale z świetną muzyką i właściwym
      towarzystwem Klub obok Błędnego Koła, na przeciw koszmarnej knajpy Rdza.
      Do Rdzy nie zapraszam. W dopuszczalnym wieku jest jedynie menager, któremu
      wydaje się że nadal ma 16 lat. O muzyce nie wspomnę....
      • Gość: Marcin Re: kluby dla 30-latków IP: *.autocom.pl 10.01.07, 00:40
        A ja polecam dosc nowe miejsce, Pub Społem na ul. sw. Tomasza 4 w szczególnosci
        w piatki gra tam bardzo fajny DJ.

pozdrawiam
        • Gość: a Marcin placa ci za zachwalanie ?? IP: *.betanet.pl 10.01.07, 01:29
          bo to juz twoj 2 post o tej samej tresci
          • Gość: beti Re: Marcin placa ci za zachwalanie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 15:22
            W "ulicy krokodyli" jak ktos lubi imprezki tanczone sa osadzone w klimacie lat
            80 -fajnie:D:D....natomias w "Stajni" lubia puszczac Latino...I tutaj i tutaj
            swietna zabawa!!!Oczywiscie sa tez miejsca bez tancow jak "Tajemniczy ogrod"
            czy "La Scandale" itp....
            • Gość: dana-dana Re: Marcin placa ci za zachwalanie ?? IP: *.net.autocom.pl 14.01.07, 21:33
              O!! nareszcie o tańcu dla nieco starszej młodzieży..
              Bardzo proszę napiszcie czy można gdzieś potańczyć np. w poniedzialek lub we
              wtorek..nie zawsze mam ochote na zabawę na komendę od pt-nie..
              I oczywiscie kroodyle ...cień polecam także...w Stajni nie byłam ale w takim
              razie się wybiorę a o Dolce vita /tej na rogu diela dowiedziałam się
              niedawno.. więc też dopiero się wybieram.A moze by założyć knajpę dla
              tanczących 30 -40 latków..? / i nie nazywajcie nas staruchami proszę .. .jak
              wyrośniecie to zrozumiecie że jak sie kocha tańczyć to nie wiek stawia granice
              a dopiero coxartroza:):):)
      • rav290 Re: kluby dla 30-latków 22.01.07, 22:15
        Klub Roentgen na Placu Szczepanskim,07,Re jest w miare dobrym rozwiazaniem
    • Gość: prawietrzydziestka Re: kluby dla 30-latków IP: *.chello.pl 05.02.07, 16:27
      Witam. Z czystym sumieniem moge polecic nowe miejsce w Krakowie, ktore powstalo
      z mysla o klientach powyzej trzydziestego roku zycia. Na pewno wiekszosc z Was
      kojarzy adres Tomasza 11a, miescil sie tam kiedys klub Pewex. Teraz w tym samym
      miejscu powstal calkiem nowy klub- M. Otworzony pod patronatem znajdujacej sie
      na tej samej ulicy restauracji Metropolitan. Dla wszystkich, ktorzy znaja
      swietna kuchnie i atmosfere tej restauracji, powinna to byc wystarczajaca
      reklama. Jesli jednak nie byliscie w Metropolitan, postaram sie w kilku slowach
      napisac o moich wrazeniach z M. Klimat- super, hmm jakby to okreslic...
      nienarzucajaca sie elegancja, przytlumione swiatla, wygodne sofy, piekne
      zdjecia, wyjatkowo czysto. To co oczarowalo mnie jednak najbardziej to toalety-
      slowo daje, nigdzie w Krakowie podobnych nie znajdziecie:)Muzyka za kazdym razem
      kiedy tam bylismy byla inna- glownie jazz, R&B, blues...w weekendy muzyka
      taneczna. Bardzo przyjacielska i fajna obsluga, wyjatkowo dyskretne kelnerki
      podchodzace do stolikow- nie trzeba czekac na drinki przy barze:)Po mojej
      ktorejs z kolei wizycie w klubie poproszono mnie o adres e-mail i dostaje teraz
      regularnie maile z zaproszeniami na wszystkie imprezy. Jeszcze jedna istotna dla
      mnie kwestia to bezpieczenstwo w klubie jest video- domofon i dobra ochrona,
      wiec nie przychodzi tam tak zwana "trudna mlodziez" z ogolonymi glowami, jest na
      prawde fajne towarzystwo. A no i jeszcze jedna wazna rzecz- wentylacja, chociaz
      klub jest dla palacych nigdy nie wyszlam z tamtad smierdzac papierosami- to na
      prawde duzy plus. Uff troche sie rozpisalam, ale mam nadzieje, ze komus pomoge,
      bo pamietam, ze nam trudno bylo znalezc fajne miejsce w Krakowie, nie tylko zeby
      pobalowac ale tez posiedziec ze znajomymi.
      • Gość: M Club management Re: kluby dla 30-latków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 19:26
        Serdecznie dziekujemy za tak mila opinie. Nieustannie staramy sie aby
        usatysfakcjonowac naszych gosci i sprawiac aby czuli sie u nas wyjatkowo. Nasza
        wspaniala anonimowa klientka nie pomylila sie w swojej ocenie. Klub nasz jest
        przeznaczony jest dla dojrzalszych gosci szukajacych miejsca gdzie mozna zarowno
        wypoczac przy doskonalych koktajlach jak i zaszalec w weekendowa noc. Staramy
        sie regularnie zapewniac roznorodne atrakcje np. jutro zapraszamy na wyjatkowy
        koncert grupy Like Orient Express, laczacej orientalne, pakistanskie brzmienia z
        new jazz'em. A specjalnie dla Pan rozpoczelismy cykl imprez Ladies Wednesday,
        kiedy w kazda srode oferujemy specjalnie skomponowane koktajle w promocyjnych
        cenach. Gdyby chcieli Panstwo poznac szersza oferte naszego Klubu czekamy na
        e-maile pod adresem mclub@mclub.pl
        • Gość: dana-dana Re: kluby dla 30-latków IP: *.net.autocom.pl 22.02.07, 20:49
          No tak tylko o której ta grupa gra jutro? a moze jakaś strona www???
          Pozdrawiam...
          • Gość: M Club Management Re: kluby dla 30-latków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 18:56
            Koncert "Like Orient" rozpoczynamy o godzinie 21.30. W roli glównej wystapi
            Mittu Sain - pakistanczyk grajacy na bebnach. Akompaniament w wykonaniu
            warszawskich DJ, ktorzy ugoszcza Panstwa brzmieniami NU Jazzu i Bossa Novej.
            Już wkrotce kolejne wydarzenia, na ktore serdecznie zapraszamy.
            Strona internetowa M Club jest aktualnie tworzona, ale juz niedlugo oddamy ja
            do Panstwa uzytku.
            Pozrawiam,
            M Club Manager
            • Gość: rzeźnik Re: kluby dla 30-latków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 22:38
              a ja mam 20 kilo karczku do srpzedania, mało żylasty, jak reklama na chama to
              reklama
              • Gość: :) swojego karczku ABSie ?? IP: *.betanet.pl 17.04.07, 11:28

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka